Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от bai mile1 »

две ъглита на 2,18 от ония дет не ги аресваш :D и сламъри 560 на тях.Обаче зимах едно стъклопластово осако за 10 лв с едно нексаве 4000 и мин лято са убиха да са фащат на него :shock: :roll: китайски 12 нишков конец на око около0,35 и за повод моно 0,50 :lol: изядоха сичките фофлери дет му турях :lol: особенно една рапала.... с цвят костур :wink: Инаш попадения за цвят и марка :D Само са чудя на Сашко 1 ако го ухапи някой братчет на генералския как ла са вади :lol: Ама съм са подготвил психически да пиша в изгубени битки :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Утре ще ти покажа глътнат от 40-ка,нищо му няма и пак хваща! :wink: :drinkers: Ъглитата са ми любими,класика! :wink: :drinkers: На клипа съм със старо Ъгли 15-40грама,има извадени 70кила на нея,та повече не ми трябва!Стоянката удря веднъж на 10години на някой късметлия,та не се надявам да съм печеливш от Тото-то и по-дребните ми вършат работа,емоция да има и много екшън! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Ама съм са подготвил психически да пиша в изгубени битки :lol: :drinkers:
Ако си търпелив и внимателен,ще се справиш! :wink: :drinkers: Най-важното е да не бързаш за никъде,на мен ми се допуши и ми се допи вода,та не издържах в този случай,иначе и повече щях да издържа!Сега вече ще деяна докрай за да няма бъзици после! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Забравих да ти кажа,че Рапала са измислили Воблера,а Американците и Германците плетеняците,та за туй за тия работи не залагам на японците! :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Взех я за кльонк и туни,но не се включи в боя,Така Си 5715 е модела до 500грама,много здрава и лека въдица! :rolleyes: :drinkers:Дано да я пробвам тая година!Х зогите са много хубави въдици,спор няма! :wink: :drinkers:

пише, че е до 400 драмя.. :wink: , ама всичко вдигате с 20%.... :lol:
хубава е ама много тънка ми се види с тия 12,6 мм... :roll: , ша има май хруп солетата... :lol: :lol:
жа има пак женски рев..., ми се чини.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

това е моето ъгли 40-80 либри, та вдигни едно кило стръв... :wink: , та да си ги мериме.... :lol: :lol:
иначе не вярваме.... :lol: ...и Миле мой да вдигни две за снимка..... :lol:

Изображение

:twisted: :evil: :twisted: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...да пуснем и една в там за туманами....да дразня... :lol: , от двете страни по 300 м вода и ази баш в средата си ловкаме... :lol: :lol: , май един от средата ...отнесе плувката.... :evil: :lol:

Изображение

Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

yco написа:това е моето ъгли 40-80 либри, та вдигни едно кило стръв... :wink: , та да си ги мериме.... :lol: :lol:
иначе не вярваме.... :lol: ...и Миле мой да вдигни две за снимка..... :lol:

Изображение

:twisted: :evil: :twisted: :lol:
Класика !
С тази ще извадиш и трабант от водата :wink:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Аз пък използвам хеви спинингите си за тролинг 2бр. и макари 4-5000 шимано.
Сещам се Преди две години във Френско на голямата река, един руснак мина покрай мен с 50кг. сом, влачеше го като вълча кожа. :shock:
Изпушихме по цигара, държеше спортекс с тест 40гр. от най- евтиния им модел, Godspeed и бюджетна Окума.
Мисля, че за разлика от кльонка, няма нужда да се използват 100-200 гр. цвекла за тролинг, при положение че в язовирите ни няма Блек марлин и блуфин туни. :drinkers:
Ако сега трябва да избирам въдица за кльонк, не бих дал пари за нищо друго освен на Carsten Zeck.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Къде отиваш тииии с туй пръчле :lol: Мойто е 16мм на връю :lol: :lol:
DF2640D5-F1B0-4383-ABD4-1307EEC96C4E.png
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

robber_79 написа: Ако сега трябва да избирам въдица за кльонк, не бих дал пари за нищо друго освен на Carsten Zeck.
Нидей споменува туй име,щот от една седмица са чудя ко да зема V-stic или V-stic+ :roll: :roll: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:Къде отиваш тииии с туй пръчле :lol: Мойто е 16мм на връю :lol: :lol:
DF2640D5-F1B0-4383-ABD4-1307EEC96C4E.png
а, колко е дебело при мъдиде тогава.... :lol: :lol: , и вдигни две шишета да видим... :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ако кажиш и по един дал да закачим да видим? :lol: :wink: Мойто съм го пробвал :wink:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Начи можи да сложиш дал със смокинъова,ама гледай колко и е относителното тегло спрямо гроздовата примерно :lol: :D :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

тойот трубопровод, де го намери..... :lol: , има ли нипел за второ коляно..... :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”