Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кой какъв фидер ползва
tamihal написа:Най-често ползвам 40гр.+ храната разбирасе.Наложи ли се по-голяма тежест,просто се отказвам от фидера.То се губи кефа.

нямам живарник
За по едри риби акция 120
тия ги взех за едно приятелче с по големки макарета,така ми поръча -карбон с оплетка-IM-6
Още един зарибен 

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
някои използва ли Drennan ?
Колега lusienn, знам че не е в тая тема мястото, за което се извинявам, ама би ли споделил някакви впечтления от тия макарета Гуангуей, дето си ги наредил отдолу 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Ми макарета хиляди,това е копие на риоби-цена -мен ме устроива-дръжката е по изнесена в страни и е стабилна на напън-аванс сейко 

Риболовци.
-
- разбира нещата
Слагам само линк към темата за да не оспамвам с много снимки, а който иска да ги разгледа... става въпрос за Гарболино Скуад Супер Пикер: 2.75м/ 10-35гр.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 61#p595961
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 61#p595961

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
от тази година ловя с Grauvell Competition carp feeder -дължина 3.60м.,двуколенен параболик,fuji водачи,коркова дръжка,тънка бланка,тежи само 200 гр.акция дават от10 до 90гр.,но реално не бих го напъвал с повече от 60-70 гр.Въдицата е състезателна и позволява да се лови с по тънки влакна,тъй като тласъците на рибата обира цялата пръчка.Абе едно истинско бижу.просто не се усеща в ръката.не бих я заменил за нищо.Единствения недостатък,ако може да се нарече е транспортната дължина.186 см.Но аз съм на принципа,по-добре да мие комфортно когато ловя отколкото когато пътувам.
Последно промяна от lfc_boy на Пет Юли 30, 2010 4:24 pm, променено общо 3 пъти.
Above us only sky
Честито колегаlfc_boy написа: транспортната дължина.186 см.

Защо е толкова голяма транспортната дължина?
Коя секция е най-дълга?
http://www.diemfishing.com/catalog/ от тук ли го купи ?
Постни някоя снимка ,ако не е проблем

С здраве да го ползваш

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Видях какво пишеhristotihov написа:щото е двуколенен, то си пише

Все пак е много!!!

На две колена по 180см. като сложиш и аванс за снадките си е баш толкова.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е такава сметката, забравяш върха, а и двете колена не са еднакви, второто е двойно по-дълго.pescador5 написа:На две колена по 180см. като сложиш и аванс за снадките си е баш толкова.
Може да се види тук: http://www.grauvell.com/english/index.html, в каталога за 2010 (CATALOGUES OF PRODUCTS), на 61-ва страница.
нямам живарник
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Аз си заприходих TF GEAR Hardwear feeder, като първи фидер. Още не съм имал време да го тествам, но на пръв поглед доста прецизна изработка, лека и много приятен строй. Качествени водачи и добър макародържач. Добри снадки на дяловете. Много хубави и ултра леки матирани бланки. Мнението ми за тия гегички - Hardwear серията е - перфектен избор за парите си - качествено и от тях лъха английски стил.
Моля ако някой има такава да даде мнинието си как се държи на вода - че чак в Неделя ще пробвам моята.
Моля ако някой има такава да даде мнинието си как се държи на вода - че чак в Неделя ще пробвам моята.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- учете се от него
На титулярния ми фидер- триколенен, носещото коляно(средното) е със значително по-голяма дължина от останалите:

Бачо Илия написа:......... Проксима на Трабуко, малко по-тежък клас фидер от стандартния модел. Модела е PROXIMA POWERSTRIKE 14" Extra Heavi(HH) 3.90/4.20, 4 фабрични върха 1 1/2, 2.0, 2 1/2 и 3.0 унции; последният е карбонов. Тунинговал съм му и още два допълнителни върха 3/4-ти и 1.0 унции на Броунинг. Перфектен фидер- много здрав, с кръстосана уплетка от кевларени нишки, средното носещо коляно е с дължина 163см. бланката в основата е 15.8мм. Фидера ми е първия фидер и без значение как ги сменям, сигурно ще ми остане и последен. Покрива цялата гама на фидерния риболов вкл. и с тежки хранилки "метод" 1-3.0 унции. Томата ми го достави "по каталог" преди десетина години; не знам точно този модел дали е внасян масово у нас. Жалко наистина че не се произвеждат вече............