Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател

Re: Зарган и илария
За приятелчето поздрави,а ти как се чуствашkuku написа:Приятелчето го "въоръжихме" и него(лелеее как му пламна чергата)
А сега де? 
Абе не знам.Днес трябваше да е с нас уж пък..... ъ-ъ.Ще го видим колко е сериозен - има време.На Траката днеска беше мъртвило - няколко иларии на дъно и нищо на бомбарда.Това следобед и то за всички присъстващи на буната.Като си тръгвахме(вече почти по тъмно) решихме да пием кафе на М.Гара,като взехме кафето пък решихме да хвърлим по няколко пъти и - опаа - зизи.Ама как да знае човек къде е рибата
.
Днес на Кранево от 16 до 18 часа 11 зарганки 6 хубави и 5 писалки които отлетяха да пораснат.
Поздрави
Поздрави
Аз го видях - верно беше ги утрепал. Отидох малко късно - към 7,30, но вече се беше пръснала и даде, но слабо - до 10ч - 8 заргана и 1 илария. Послушах Чурулика и в 17,00 бях на място. 4 зарганчока, по-добри от сутрешните 40-46 см, и една добра платеринка. Вяло удряше и доста рядко. 20ч - кайсиев елексир и салатка, едро нарязана. Викам си f..k him f...en mo...r f..k, трябва да се провери и сутринта. 0515 Zulu - Рено Клио в първи коридор. 0535 - оръжието в готовност, простреляно, коригиран мерник, подпряно. Голяма тъмница, допивам си кафето възбуден - измъкнах се от всички сутрешни схеми и сега доста риба ще умре. 0610 - започва постоянна и регулярна стрелба. 0618 - талибанец 12,5см. 0635 - зизи 34см. 0648 - зизи 37см. 0720 - платеринче 33см. До 0800 - още две дълги риби. 0840 - никой нищо и аз чао. Плаж с фамилията на Черноморец. Там май някой извади някакви кефалови рибета на дъно. Ами това е - ден с ден не си прилича.КИРО написа:Ти барем си умно момче,що не закрепи едно фото на сопата,поне на снимка да видя зарганчуруликпенчо написа:Пък аз сутринта разбих заргана.Много добре си даваше и снощи.
0635 - сафрид, доста добър. До 0830 - 5 заргани, 2 иларии. Междувременно - два празни удара на заргана, платерина над 40см, която се откачи при вдигането, и на последния ми червей, най-смотания, удар на кефалова риба, засякох я, поведах я внимателно без да я отпускам, но се засили, ИЗСВИРИ МИ АВАНСА и след малко се освободи. Нещо прилично беше. Дали пък не я изгубих, защото съм с плетено? Но пък тази година не съм загубил нито една бомбарда. Не знам - май няма универсално решение. Но за нещо ще ви уверя със сигурност - копайте си червеите сами. Чурулика ми даде онзиден остатъка си като си тръгваше - ами вадя две риби и пак става - нанизва се нагоре по повода и само придърпвам надолу. Каза че си ги копае сам. Моите - купешки - рибата навътре, поизсиля се и те остават зад мене при изхвърлянето. Така е като ти продават трупове. Ако искате резултати, потрудете се за стръвта. Аз лично вече само с мои ще ходя. С купени просто не си струва ранното ставане. Няма екшън. Остава ти само магията на изгрева и сутрешното кафе на свежинка. То и това не е малко, но ако вадиш и рибка - магията е пълна.
Последно промяна от runner на Вто Сеп 09, 2008 12:09 pm, променено общо 1 път.
Днес на буната пред Шведския от 08.10 до 09.10 четири писалки, и после нищо. Оттам на Писател-хотел Нои един час хвърляне пак нищо. Морето -тава. Оттам на Панорама, единствения риболовец е Митю Гагауза, мисля че няма рибар които не го познава. Че Гагауза нямаше нито една риба, нито на дъно , нито на бомбарда. Така до 12.30 и както вика Киро ПАИДОС у дома. Пак голямо нямане.
Пашата обича смелите.
Здравейте днеска риболова беше труден въпреки доброто време,бях на Ной от кефаловите няма и помен а зарганата тръгна малко преди 8.00 до 11.00 хванах осем броя и 1 изпусната

Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
- hgtod
- вече хвърля и на тежко

Аз мятах една бомбарда същия ден на скалите вдясно от пътеката за плажа. Ама отидох малко късно - 7.30, щото предната вечер поддържахме огъня на барбекюто до 2.00runner написа:... Плаж с фамилията на Черноморец. Там май някой извади някакви кефалови рибета на дъно. Ами това е - ден с ден не си прилича.
-
expose
- научил се да хвърля

Днес на Ной до карабчето от 6:00-9:00---> 8 заргана /дребни общо взето ≈ по 30 см./ и една илария, преди няколко дена колегата пак на същото място закачи един кефал докара го камъните слязах да го закопчея, обаче скъса
поне го видяхме.
- каридата
- учете се от него

Чурулик, а на Арапя нещо направи ли?
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
-
onzinasi
- ще става разбирач

Днес на Черноморец от 6:15 до 12:30 голямо мятане.Каквото беше,беше до 8:00.
Радостното в случая е ,че хванах най-големия си зарган - 50 см.

За сметка на бройките,но да се надяваме ,че и те ще се оправят.
Купешкия червей е просто ужасен, втаса за нула-време.
Радостното в случая е ,че хванах най-големия си зарган - 50 см.

За сметка на бройките,но да се надяваме ,че и те ще се оправят.
Купешкия червей е просто ужасен, втаса за нула-време.

Май започна сутрин да излиза по-вече.Преди 2 дни на вълноломът сутринта 17 бр а следобед 2.Изплющях в тетраподът и една прилична кефалова рибка - и те като че живнаха малко(крайно време беше).
- patter
- вече хвърля и на тежко

Вчера вечерта на вълнолома имаше концерт на групата "Южен вятър"
Много трудно се замяташе (за дистанция да не говорим). Влакното правеше доста голям коерм, което ни вкара като главни герои във филма 'Засичането невъзможно'.
Отчетох се с едно дребосъче, което после отиде да вика дядо си и толкова.
Много трудно се замяташе (за дистанция да не говорим). Влакното правеше доста голям коерм, което ни вкара като главни герои във филма 'Засичането невъзможно'.
Отчетох се с едно дребосъче, което после отиде да вика дядо си и толкова.
-
tolio_pm
- разбира нещата

Здр. за питането;Ще пиша нощеска или утре сабахлян ,ако не ми мине котка пътhalil1988 написа:Колеги на кея в Поморие сега каква риба излиза?
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.