Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Зарган и илария

Мнение от Моряка »

kuku написа:Приятелчето го "въоръжихме" и него(лелеее как му пламна чергата)
За приятелчето поздрави,а ти как се чустваш 8) 8) 8) готино е нали? :wink: ,че го запали :D
А сега де? :roll:
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Абе не знам.Днес трябваше да е с нас уж пък..... ъ-ъ.Ще го видим колко е сериозен - има време.На Траката днеска беше мъртвило - няколко иларии на дъно и нищо на бомбарда.Това следобед и то за всички присъстващи на буната.Като си тръгвахме(вече почти по тъмно) решихме да пием кафе на М.Гара,като взехме кафето пък решихме да хвърлим по няколко пъти и - опаа - зизи.Ама как да знае човек къде е рибата :D .
Hristiqn
новобранец
новобранец

Мнение от Hristiqn »

Днес на Кранево от 16 до 18 часа 11 зарганки 6 хубави и 5 писалки които отлетяха да пораснат.

Поздрави :smt023
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

КИРО написа:
чуруликпенчо написа:Пък аз сутринта разбих заргана.Много добре си даваше и снощи.
Ти барем си умно момче,що не закрепи едно фото на сопата,поне на снимка да видя зарганИзображение
Аз го видях - верно беше ги утрепал. Отидох малко късно - към 7,30, но вече се беше пръснала и даде, но слабо - до 10ч - 8 заргана и 1 илария. Послушах Чурулика и в 17,00 бях на място. 4 зарганчока, по-добри от сутрешните 40-46 см, и една добра платеринка. Вяло удряше и доста рядко. 20ч - кайсиев елексир и салатка, едро нарязана. Викам си f..k him f...en mo...r f..k, трябва да се провери и сутринта. 0515 Zulu - Рено Клио в първи коридор. 0535 - оръжието в готовност, простреляно, коригиран мерник, подпряно. Голяма тъмница, допивам си кафето възбуден - измъкнах се от всички сутрешни схеми и сега доста риба ще умре. 0610 - започва постоянна и регулярна стрелба. 0618 - талибанец 12,5см. 0635 - зизи 34см. 0648 - зизи 37см. 0720 - платеринче 33см. До 0800 - още две дълги риби. 0840 - никой нищо и аз чао. Плаж с фамилията на Черноморец. Там май някой извади някакви кефалови рибета на дъно. Ами това е - ден с ден не си прилича.
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

0635 - сафрид, доста добър. До 0830 - 5 заргани, 2 иларии. Междувременно - два празни удара на заргана, платерина над 40см, която се откачи при вдигането, и на последния ми червей, най-смотания, удар на кефалова риба, засякох я, поведах я внимателно без да я отпускам, но се засили, ИЗСВИРИ МИ АВАНСА и след малко се освободи. Нещо прилично беше. Дали пък не я изгубих, защото съм с плетено? Но пък тази година не съм загубил нито една бомбарда. Не знам - май няма универсално решение. Но за нещо ще ви уверя със сигурност - копайте си червеите сами. Чурулика ми даде онзиден остатъка си като си тръгваше - ами вадя две риби и пак става - нанизва се нагоре по повода и само придърпвам надолу. Каза че си ги копае сам. Моите - купешки - рибата навътре, поизсиля се и те остават зад мене при изхвърлянето. Така е като ти продават трупове. Ако искате резултати, потрудете се за стръвта. Аз лично вече само с мои ще ходя. С купени просто не си струва ранното ставане. Няма екшън. Остава ти само магията на изгрева и сутрешното кафе на свежинка. То и това не е малко, но ако вадиш и рибка - магията е пълна.
Последно промяна от runner на Вто Сеп 09, 2008 12:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Днес на буната пред Шведския от 08.10 до 09.10 четири писалки, и после нищо. Оттам на Писател-хотел Нои един час хвърляне пак нищо. Морето -тава. Оттам на Панорама, единствения риболовец е Митю Гагауза, мисля че няма рибар които не го познава. Че Гагауза нямаше нито една риба, нито на дъно , нито на бомбарда. Така до 12.30 и както вика Киро ПАИДОС у дома. Пак голямо нямане.
Пашата обича смелите.
Hristo
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo »

Здравейте днеска риболова беше труден въпреки доброто време,бях на Ной от кефаловите няма и помен а зарганата тръгна малко преди 8.00 до 11.00 хванах осем броя и 1 изпуснатаИзображение
Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

runner написа:... Плаж с фамилията на Черноморец. Там май някой извади някакви кефалови рибета на дъно. Ами това е - ден с ден не си прилича.
Аз мятах една бомбарда същия ден на скалите вдясно от пътеката за плажа. Ама отидох малко късно - 7.30, щото предната вечер поддържахме огъня на барбекюто до 2.00 :lol: . Резултатът - 1 зизи към 8.30 и нищо повече. После като си тръгвах видях, че колегите на пясъка бяха с по 8-9 платерин(к)и на дъно.
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

Днес на Ной до карабчето от 6:00-9:00---> 8 заргана /дребни общо взето ≈ по 30 см./ и една илария, преди няколко дена колегата пак на същото място закачи един кефал докара го камъните слязах да го закопчея, обаче скъса :smt078 поне го видяхме.
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Чурулик, а на Арапя нещо направи ли?
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Днес на Черноморец от 6:15 до 12:30 голямо мятане.Каквото беше,беше до 8:00.
Радостното в случая е ,че хванах най-големия си зарган - 50 см.
Изображение

За сметка на бройките,но да се надяваме ,че и те ще се оправят.
Купешкия червей е просто ужасен, втаса за нула-време.
Изображение
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Май започна сутрин да излиза по-вече.Преди 2 дни на вълноломът сутринта 17 бр а следобед 2.Изплющях в тетраподът и една прилична кефалова рибка - и те като че живнаха малко(крайно време беше).
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Вчера вечерта на вълнолома имаше концерт на групата "Южен вятър"

Много трудно се замяташе (за дистанция да не говорим). Влакното правеше доста голям коерм, което ни вкара като главни герои във филма 'Засичането невъзможно'.

Отчетох се с едно дребосъче, което после отиде да вика дядо си и толкова.
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

Колеги на кея в Поморие сега каква риба излиза?
Изображение
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

halil1988 написа:Колеги на кея в Поморие сега каква риба излиза?
Здр. за питането;Ще пиша нощеска или утре сабахлян ,ако не ми мине котка път :idea:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”