Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Драсни...Ще чакаме с нетърпение.... 

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- сериозен играч
Не се и съмнявам 

-
- сериозен играч
Мъка-ряката голяма,тече в несвяст-не можахме да изгазим до тайното място! На Крушаре беше трагедия-една щучка и заблуден кефал.Затънахме на връщане,ама рендето изгази.......................
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много го опоскаха тайното място, друже!Миналата година един герим рязах там. Иначе има още едно тайно, дето водата няма как да го залее. На майтап ударих една щучка на блесна на първото хвърляне още. Ще даде резултат, но си иска настояване. Има и едно друго с дърти гавединки, дето се спотайват между клоните на една паднала във водата топола, но там трябва повече такъми за късане да си приготви човек. Информация на ушо! 
Поздрави.

Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
На Тунджа между Желю войвода и Завой дава гърбавица и перки на бял.Перките до шавара,а гърбите на изтичане.Рибите не са едри,но си дават доволно.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Времето идеално и решихме да прослушаме Мечкаревските дупки.С една дума нямаше хора ама нямаше и риба.Мятане на всичко възможно но без резултат.От там на Самоиловската дупка,там се обръщат големи рибоци по средата на гьола ама същата работа ,Дори и върхара си го няма.Иначе много народ,всеки гледа да използува прекрасното време.Стояхме до около13:30 и си тръгмахме.От там на село Научене(отгоре Каменово)на платения .Там отидохме да видим каква е хавата-имаше 10на човека с по един,тук таме с по два шарана така около 1.5кг.И там тегаво казват колегите.Това е за сега. 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колеги,в сряда ще имам свободен ден и възможност да отида за риба(не съм ходил от септември....)Моля да ме упътите и да ми дадете актуална информация.Ще ви бъда много благодарен...
-
- ще става разбирач
Здравей колега,
В Сливенско никой не хваща риба . Местата където се е групирала рибата са завзети от парашутисти и корморани .
Сега сериозно, не знам каква риба искаш да ловиш и какъв риболов практикуваш, но около Крушаре се прави добър риболов на каракуда и червенопера. Не е изключено да се обади и щука, но по - скоро инцидентно.
В Сливенско никой не хваща риба . Местата където се е групирала рибата са завзети от парашутисти и корморани .

Сега сериозно, не знам каква риба искаш да ловиш и какъв риболов практикуваш, но около Крушаре се прави добър риболов на каракуда и червенопера. Не е изключено да се обади и щука, но по - скоро инцидентно.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Платено край Сливен-Ямбол-Н.Загора
Здравейте колеги. Заедно с някои приятели сме решили да направим един излет, но си търсим нещо зарибено да си направим кефа. Трябва ми актуална инфо щото чух че на доста места вадят масово рибата.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Re: Платено край Сливен-Ямбол-Н.Загора
ха здрасти де го това масово вадене бе колега

- S.Koychev
- разбира нещата
Сега нали изпускат повечето заради Никулден и незнам къде може да се ходи.
Ribarche
точно заради никулден. Инфото е от Еленово от още едно ама го забравихstamicha написа:ха здрасти де го това масово вадене бе колега![]()
Нещто да знаете за с. Пирне
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
здравей колега сега сериозно . преди с.Чинтулово(около 1 км) посока гр. Шивачево в ляво има малък водоем зарибен само с шаран най-големият е 3кг таксата е 2лв на човек шаро-5 поне щеси направите кефа отсякъде НАСЛУКА 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега,ако може пак да обясниш,че не разбрах къде е този водоем до Чинтулово???Уж познавам региона,но не се сещам за нищо такова?Ако може по-подробно.Предварително благодаря....