Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- danev69
- сериозен играч
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Дончо,приятелю и аз искам ама за сега няма.Don4o_62 написа: Николай такива малки не важат.Искаме голям да видим,опашката да му стига до кутията с примамки

Имаше доста колеги от пловдив,които се оплаваха, и казваха,че всяка вечер ходили но за сега нямали удар,дори и на бебета,сравнение с миналата година.

- Don4o_62
- учете се от него
Ще има и голям,ти им знаеш чалъма.Аз сега съм на тема лодки и язовири.Останаха още малко язовири да обиколим
,и на края на месеца ги почвам по Марица.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Утре съм някаде около Садово , да похвърлям малко....ако има мераклии свиркайте
- Don4o_62
- учете се от него
Да пишеш как мина риболова.

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Крива работа-мътна висока и студена вода тия дни.
Омръзна ми цяла седмица Антона не го пускат и като дойде Събота и Неделя юруш студена вода в реката
разковничето според мен е който има време да ходи надолу, надолу.....
Омръзна ми цяла седмица Антона не го пускат и като дойде Събота и Неделя юруш студена вода в реката

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Don4o_62
- учете се от него
Ония места нагоре,за който говорехме, вече са екстра за въртянеGODFATHER написа:

Незнам за къде нагоре говорите,но снощи сме въртяли до 23:00 (само една бройка се показа),не е много добре,вдигнала е нивото малко се е поразмътила,немога да трая вече,все има по-нещо,и тези валежи направу му секват апетита на хайванчето.

- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. И тази седмица се разминах със сома. Май трябва да се направят много валати докато удари нещо свястно. Снощи измерих температурата на водата. На около 2м. от брега и дълбочина също към 2м. отчете 19 градуса. Според мен е добре,ама маришкия таймен се е скътал някъде
. На слука на всички.

Еее,колега,колега,аз се разминавам от края не Февруари месец насам,не трябва да се правят много валати,а трябва да се направят много,много,много,много,много,много..................... валати (белурка и кефал всеки знае как се хващаdanev69 написа:Здравейте,колеги. И тази седмица се разминах със сома. Май трябва да се направят много валати докато удари нещо свястно...

- danev69
- сериозен играч
Здрасти,колега. Колкото и да се разминаваме с него все някога ще се срещнем.fn1p написа: Еее,колега,колега,аз се разминавам от края не Февруари месец

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Привет Колеги,
Имате ли информация за реката в района на гр. Долна бяна. Събота и неделя се очертава ходене на една вила и мисля да съчетая с риболов. Интересувам се от удобни места и пътя до тях. Практикувам спинигов риболов.
Благодаря предварително
Имате ли информация за реката в района на гр. Долна бяна. Събота и неделя се очертава ходене на една вила и мисля да съчетая с риболов. Интересувам се от удобни места и пътя до тях. Практикувам спинигов риболов.
Благодаря предварително
Някой има ли инфо, дали реката става за спининг вече ? В района от Пловдив до Чирпан, ако знае някой, все ще ми е от полза. Естествено, интересува ме нивото и цвета. Тук не е валяло сериозно вече 4 дни, но нагоре, незнам... 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
http://hydro.meteo.bg/index.html Ето в този сайт има инфо за нивото,горе долу дава добра представа за нивото,започнало е да пада,

Здравейте колеги,днес имах доста задачи и то в Пловдив.Това беше добре,тькмо щях да видя как е реката и дали става за спининг.Понеже се бяхме разбрали с приятели да е посетим в кьсният следобед че беше адска жега.
Доста места и примамки смених но неще и неще.Все пак се записах с едно малко бебе и спасих капото.

п.п Вместо да минавам кьм по голями,аз минавам кьм по малки разбойници.
Но сьм щаслив,че докато ги има и тях надеждата е жива за по добро бьдеще на тяхната популация.
Доста места и примамки смених но неще и неще.Все пак се записах с едно малко бебе и спасих капото.

п.п Вместо да минавам кьм по голями,аз минавам кьм по малки разбойници.