Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Бpавo,за дoбpия pибoлoв koлега,и за пycнатата pиба.
-
- научил се да хвърля
Браво колега,другия път да я хванеш по голяма.Наслука отсега. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Става колега ама много-рядко съм в Ямбол.А иначе р.Тунджа винаги е била дашна за менБраво колега,другия път да я хванеш по голяма.Наслука отсега.

-
- научил се да хвърля
Не знам за теб,но аз ще хвана и заради тебе,че ми е близо Тунджата(Казанлък),и го сврзвам с това че бях 11 111 човек прегледал темата
.
.

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
-
- ще става разбирач
Кво става , някакви отзиви от Срем , Елхово , Коневец - никой нищо не споделя ?
-
- разбира нещата
в понеделник бяхме на елхово.този път излезе повече кефал за сметка на гърбавиците и скобара..общо взето добър риболов а и нямаше много народ.това е в парка.
здравеите колеги някой може ли да даде прясно инфо за тунджа край ямбол имали перспективни места за Коневец знам че там рибата си дава но аз се интересувам повече от местата край ямбол
-
- ще става разбирач
Здравейте , вчера бяхме една кола хора над моста на с.Срем .Какво да ви кажа , сутринта се виждаше , че рибата е там - навсякъде играеше .Хванахме по две риби на жълъдов с жълто мънисто и това беше .До обяд никакъв удър , чух се с един приятел който беше на Поповска каза , че кълве и че са хванали по 10-на гърбавици и отрашихме за там , беше ни по път.Стояхме до 17 ч. хванаме си доволно , излизаха от порядъка на 20-25 см.Обади се и кефал.На слука на всички !
в сабота на Елхово до свинарниците мн труден риболов,
водата добре,от захранката немаше полза/ иначе аз лично останах мн доволен/
водата добре,от захранката немаше полза/ иначе аз лично останах мн доволен/
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Здасти колега ще обясниш ли къде е това место, че съм се нагласил да се прибирам по родния край.Благодаря предварително.
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска 100-на метра под моста на руския пазар изкарах 3 гърбавици,едната от които над 500 гр.от 14-16 часа ,стръв жълъдов.Имаше колеги с по 10-15 добри риби, но си пазеха местата от рано.
Утре смятам да отида на Поповска да видя как са нещата, като се върна ще дам инфо.
Утре смятам да отида на Поповска да видя как са нещата, като се върна ще дам инфо.
Ribarche
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Късмет и прекрасна слука на Поповска, Светльо! Щракни някоя снимка да оплакна жадното очоS.Koychev написа:Днеска 100-на метра под моста на руския пазар изкарах 3 гърбавици,едната от които над 500 гр.от 14-16 часа ,стръв жълъдов.Имаше колеги с по 10-15 добри риби, но си пазеха местата от рано.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска с големи надежди тръгнахме за Поповска река,към 7 бяхме заели позиции да ги дърпаме, да ама не до 9 часа имах само две дребни гърбавичи,събрах багажа и се изместих по - надолу по течението.Там под един паднал клон, абе направо дърво си беше ги набарах и до 12 часа имах 16 риби (гърбавици и алай) и след това тотално спря,слязох още по-надолу да видя колегите дали имат нещо, но те си бяха капо.Към 13 часа събрахме багажа и тръгнахме за Коневец, там пълна скръб ,водата се качваше ,имаше 6-7 колеги като само някой вадеха епизодично дребни гърбавички,абе направо скръб.Снимки нямам защото ми е много трудно това качване 

Ribarche
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Точно така навсякъде излиза риба.Само у плевен нямаS.Koychev написа:технолога тачев, само неискам да се нервиш, карай по спокойно, и си приравнявай документите, а относно темата за риба сега навсякъде около ямбол се лови доволно

Риболова е хоби.Наслука 

Здравей колега правиш си регистрация в накой сайт за снимки и ги качаш там оттам копираш адреса меду тези[*][/img][/img][*] и после си готов!Снимки нямам защото ми е много трудно това качване