На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от spook »

Ей банда ... аим бак(дет са вика...) :lol: баси гадостията - на морето да живееш и да не можеш да топнеш дупарата... :rolleyes: Лъчка що няма риба на Равда бе? В събота прерових градинките : даже и пагури не сте ми оставили.. :roll: :roll: :roll:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...верно е , потвърждавам инфото ...туй от вчера , от Бургаския залив за 9 часово тегаво гмуркане с нон стоп засади :

Изображение

:?
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Ванка за теб няма шот не си почерпил :lol: :lol: :lol: ,а искаш да ни ровиш градинките.Риби има и хишници се появиха абе кефа си е на макс.Рибата е в дълбокото за сега.
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

terzo написа:Ванка за теб няма шот не си почерпил :lol: :lol: :lol: ,а искаш да ни ровиш градинките.Риби има и хишници се появиха абе кефа си е на макс.Рибата е в дълбокото за сега.
:lol: :lol: :lol:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Банда аз па кат немога да пукам в сладка вода му намерих колая и си набрах малко раци на Чепинци е пълно с едри парчоци :lol:
ИзображениеИзображение
А тук племенницата за първи път слага маска и се учиме сега за това стиска така тръстиката :D :lol: Изображение
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Само да не ви потекат лигите :lol: :lol: :lol:
ИзображениеТози почервене от яд :lol: :lol: :lol:
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Пращай раци а ние ще пращаме риби :D :D :D
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Австралиец, добре си я докарал, но за да нямаш главоболия имай в предвид, че за раколов ти трябва риболовен билет и с един билет (демек на човек) дават по 3кг.

Иначе за лигите позна :wink:
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

А некой знае ли по кое време са забранени,щото немам никаква представа :roll: :?:
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Австралиец, за инфо по въпроса звънни на някой ИАРА-джия. Телефони във форума - бол.
За мен обаче има два периода в които "НЕ БИВА" да се ловят раци (независимо дали е в период на законова забрана или не). Единия е тоя в който си сменят черупката и общо взето са беззащитни, а другия е когато майките носят яйца или малки рачета на коремчето си. В такива моменти улова трябва внимателно да се прегледа и да се пуснат във водата обратно съответните екземпляри... Иначе се такова мамата на морала, пък и не е спортсменско. :(
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Прав си,ама те отдалече си личат ве - майките де.
Аве от де да намеря една такава майка,ще я пусна на едно убаво място,че май няма тука.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...пичове в чест на добрата новина , че са затворили пътя на мръсния канал в Сарафово , към морето , реших да проведа серия гмуркания в Бургас до моста , за да проверя кво е положението ...повече от трагично е ...имаше , преди 7 години , едни скали дето едиствено бяха с миди и около тях бе малко по-бистро , в сравнение с батака наоколо , но и те са голи , голенички сега - опоскани - тва срещу водната пързалка - дето и нея вече я няма :D ...на 5,6 метра - видимост то 50 см до метър и педесе ...викам си аз " Аве мани тоя плиткоч - дай да видим в дълбокото ко стаа - под термоклина е студено , би трябвало да е по бистро ? " и тъй отивам аз навътре - ма доста навътре - 500 метра по навътре от края на моста ...раздишвам като за гмуркане на Парашкева :D и потеглям надоле ...плувам , преглъщам , плувам , преглъщам - проблеми няма ...в началото се вижда върха на хапруна , после изчезва , после изчезва и ръката ми , настъпва тотален , пълен мрак :shock: , само някви едри парцали от неква гадна материя се забиват в маската ми , аз продължавам да се нося по инерция към дъното на ада :D ...и по едно време се чува "ТЪННН" - харпуна се забива в дъното , дърпам , НЕ ЩЕ :shock: , дърпам по силно ПАК НЕ ЩЕ :shock: :shock: :shock: , баси , подпирам с колене в дъното а то некво меко и лигаво и напъвам и стрелата излиза и се опитавам да поема нагоре , но НЕ МОГА , коленете ми залепнали за дъното :shock: :shock: :shock: ...пощръклях :shock: :shock: :shock: ...по някое време поех нагоре - ма аз си мисля , че е нагоре , щото навсякъде е мрак ...по едно време просветна ...последни махове и изплувам ....БАААСИ :shock: :shock: :shock:....после гледам контрата на стрелата стои отворена и не ще да се затвори - неква глина се залепила - отлепване и измиване нямаааааа :shock:
deathwalker
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deathwalker »

Мога само да ти кажа че си голям късметлия Булти.Един приятел по същия начин му потънаха ръцете до лактите в тинесто дъно на яз.Искър и излизането не е шега работа,добре че си запазил самообладание. Горе-долу като в блато,колкото повече мърдаш-толкова повече "ти влиза" .
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

deathwalker написа:колкото повече мърдаш-толкова повече "ти влиза" .
.... :shock: :shock: :shock: ...Момо , почувствах се като муха на лепка , верно , че късмет , може би трябваше да се сетя за баластния - да го откопчея - но изобщо не очаквах подобна ситуация в морето :shock: :shock: :shock:
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Булти голям екшън, така го разказа че го преживях :shock:
На златната рибка преди повече от 15 години преживях нещо такова, пътувайки надолу едни зелени парцали край мен и мрак, но ме достраша да стигна до дъното. От тогава в този район не съм стъпвал, тоест от агалина до Влас не искам да влизам.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”