Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от lusienn »

:P Здрасти Дими.Много поздрави на Тонко от Самоков-заедно ловихме на Искъра и на маса е добър,както и колегитеИзображение Та за сопот инфото ми дойде по телефона преди два часа-костур,каракуди,платики-и амур.Комшия е бил преди застудяването 4 дена-за амури.Храни се и се дърпа с лодка.Кълве на скат-при промяна на дълбочината.Та знам кво става горе долу.Но сме настинали всички в къщи и не ходя.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
burkana12
новобранец
новобранец

Мнение от burkana12 »

ФОРУМНИ ПРАВИЛА
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.

При още един заядлив пост от твоя страна ,ще бъдеш предложен за изгонване :!: :!:

slivnalia
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

lusienn написа::P Здрасти Дими.Много поздрави на Тонко от Самоков-заедно ловихме на Искъра и на маса е добър,както и колегитеИзображение Та за сопот инфото ми дойде по телефона преди два часа-костур,каракуди,платики-и амур.Комшия е бил преди застудяването 4 дена-за амури.Храни се и се дърпа с лодка.Кълве на скат-при промяна на дълбочината.Та знам кво става горе долу.Но сме настинали всички в къщи и не ходя.
Лови се защото не е пуснат язовира,от другата седмица всичко ще умре щом започне да спада пак,единствено костура ще продължи да взима.Но за мен си е цяло самоубиство в тоя студ да стоиш и да чакаш да ти клъвне тая шантава риба :D."И хайде колеги дигайте вече тия палатки оставете риба и за догодина :lol: "
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Марине,не е проблем толкова спадането на водата,убедих се последния път като бяхме там.Въпроса е да знаеш кога ,къде да застанеш,е сега вече знам :wink: Ние не хванахме ,но нашия приятел на старото място ,ги разсипа през тези 5 дни-4 амура.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Да всичко си е до ходене и до приятното изкарване. Пък и рибка като се хване още по -добре :drinkers: :drinkers: :drinkers: Колкото по често се ходи на дадено място толкова повече се научава за навиците на рибата.

а специално за колегата ще се постарая да съм по-често на яз. Сопот и да му ловя безценната риба :drinkers:

пък може и кавказците да си докарам след тия заплахи
хи-хи :drinkers: :bear:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

lusienn написа::P Здрасти Дими.Много поздрави на Тонко от Самоков-заедно ловихме на Искъра и на маса е добър,както и колегитеИзображение Та за сопот инфото ми дойде по телефона преди два часа-костур,каракуди,платики-и амур.Комшия е бил преди застудяването 4 дена-за амури.Храни се и се дърпа с лодка.Кълве на скат-при промяна на дълбочината.Та знам кво става горе долу.Но сме настинали всички в къщи и не ходя.
Ми аз за Тонко не се сещам кои е ? Но на маса слаби няма в наше село :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
vlax
новобранец
новобранец

Мнение от vlax »

Днес като се връщах от командировка и се отбих в дясно да отида до стенатана яз. Сопот и да видя как е положението.
Хора много, лодки много до шлюза, но риба само дребва около 10 сан. и на дъно и на плувка и на всякаква стръв.
С една дума не знам да ли се е раздвижил по-големия костур и на какво.

Поздрави и наслука.
If we each do a little, we can all do a lot
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Така е ,има ги на всички язовири,но тук мисля нещата стоят по-добре и са в пъти по-малко .Аз поне не видях тази година за тези 20 дни мрежи,не успях и да закача ,въпреки че го кръстосах доста първия път.Е ,имаше някоя по шумна компания,но пак в нормите горе долу,това не е санаториум все пак :D
Моя познат направи втори тур,сърце не трае след тези 7 амура и 1 шаран за 1 месец предишния път :) Прибра се миналата неделя,този път само 2 амура ,захранвал е на 10м. дълбочина,този път малко по в дясно към кладенчето.Но,и голям студ са брали само с буса ,без каравана :D
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Аз мисля да не обръщаме внимание повече на такива писаници , :wink: няма смисъл,някой да си прави сайра от страни.
Тези които бяхме там тази година,подържахме тази тема жива и интересна ,пак ще сме там :wink: :D ,живи и здрави.Даже обмисляме един лагер постоянен,да се подържа от по -стари кадри мястото през сезона.А ,за запиване ,няма проблем,то си е нещо нормално около риболова ,сред природата,но ние го правим с акъл :wink: Стига да се разберем,и засечем ,проблема е никакъв.Темата от към кълване сигурно ще позамре,но такъв е сезона,местни включвания няма,може би като замръзне ще има раздвижване. :drinkers:
Изображение
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

MITKO70 написа:Аз мисля да не обръщаме внимание повече на такива писаници , :wink: няма смисъл,някой да си прави сайра от страни.
Тези които бяхме там тази година,подържахме тази тема жива и интересна ,пак ще сме там :wink: :D ,живи и здрави.Даже обмисляме един лагер постоянен,да се подържа от по -стари кадри мястото през сезона.А ,за запиване ,няма проблем,то си е нещо нормално около риболова ,сред природата,но ние го правим с акъл :wink: Стига да се разберем,и засечем ,проблема е никакъв.Темата от към кълване сигурно ще позамре,но такъв е сезона,местни включвания няма,може би като замръзне ще има раздвижване. :drinkers:

Язовира рядко замръзва,почти никога или ако замръзне ще е една нищожна част ... :lol:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Radoy написа:
MITKO70 написа:Аз мисля да не обръщаме внимание повече на такива писаници , :wink: няма смисъл,някой да си прави сайра от страни.

Язовира рядко замръзва,почти никога или ако замръзне ще е една нищожна част ... :lol:
Много бъркаш :rolleyes: .Язовира замръзва.Миналата година беше изцяло :!: .Не пиши неща, в които не си сигорен :wink:
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Menkata написа:
Radoy написа:

Много бъркаш :rolleyes: .Язовира замръзва.Миналата година беше изцяло :!: .Не пиши неща, в които не си сигорен :wink:
Ми миналата година си е за миналата,аз около 10 години ходя там и рядко съм го виждал под лед,вярно е че от 2-3 години не съм ходил зимата,но ... замръзва предимно откъм Троян,откъм Желязна или по-скоро стената не съм го виждал под лед ... м/у преди 10 години може и повече 2ма братя бяха влезнала и така беше частично замръзнал язовира и Бог да ги прости и двамата си отидоха,бяха влезнали както казах при частично заледен и с гумена лодка и бам леда им срезал гумената лодка и двамата ... ужас ... м/у ако не се лъжа има и нещо като... паметник малко след кладенчето посока Троян :?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Точно така е ,паметника е там,като слезеш по отбивкта след изоставената скара-бира на пътя за Троян.И за друг случай научих от местните ,най-извесния местен рибар,възрастен е загинал пак така ,но при стената.А ,миналата година колеги ловиха на лед,поне така пишеше тук в форума,затова съм го споменал.А ,дали ще замръзне тази година е божа работа,природа :wink:Аз на такова нещо лед да ловя не се качвам,има по добри занимания през зимата около камината :drinkers:
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

3 години подред язовира замръзва вкрай - вкрай.И 3-те години има хора които ловят на лед.Колега мисля ,че и тази година ще замръзне просто климата се измени тотално в България.Но както викате божа работа :wink:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Разбира се, че замръзва яз.Сопот.
И преди години, когато и аз съм ходил и ловил и сега.
Миналата зима имаше теми за успешен риболов на лед.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”