Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какъв мач използва...
Модератор: Paublo_Eskobar
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Кой какъв мач използва...
Уникален е ползвам същия 

зд.колега ,те първа ще се уча на този рибалов,би ли ми казал да ли ще хвърля 15гр. плувки,или да него мъча че ми се вижда малко нежен.М. Сталев написа:Уникален е ползвам същия
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей,колега,мачът,който притежаваш е прекрасен,поздравления,за което!Сега дали ще хвърля 15г ваглер-ще хвърля,но не е предназначен за такива тежки плувки.Тази въдица работи най-добре с ваглери в диапазона между 6гр и 12гр,на дистанции 20-25м,с влакна 0,14-0,16 за основно и 0,10-0,12 за повод.Надявам се да съм ти бил полезен.ianimar написа:зд.колега ,те първа ще се уча на този рибалов,би ли ми казал да ли ще хвърля 15гр. плувки,или да него мъча че ми се вижда малко нежен.М. Сталев написа:Уникален е ползвам същия
благодаря за съвета определено ще го имам в предвид,само не знам как ще се справя с тези тънки основни линии.
- LukaBrazi
- научил се да хвърля
А за какво ти са 15г. ваглери,при дистанция по голяма от-25,30м.риболова става мн.труденianimar написа:зд.колега ,те първа ще се уча на този рибалов,би ли ми казал да ли ще хвърля 15гр. плувки,или да него мъча че ми се вижда малко нежен.М. Сталев написа:Уникален е ползвам същия
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
нямам идея защо точно 15г.както казах те първа ще ловя на мач, за дистанции,монтажи и грамаж на ваглерите ще се учим в движение.
По-тежкия ваглер не се слага само заради дистанцията. Дълбочината, течението и вятъра също имат значение.LukaBrazi написа:А за какво ти са 15г. ваглери,при дистанция по голяма от-25,30м.риболова става мн.труденianimar написа:зд.колега ,те първа ще се уча на този рибалов,би ли ми казал да ли ще хвърля 15гр. плувки,или да него мъча че ми се вижда малко нежен.М. Сталев написа:Уникален е ползвам същия
Колеги какво ще кажете за DAIWA AQUALITE POWER MATCH.Ще го ползвам предимно на зарибени водоеми.
Browning Syntec Tele Match (4.20m, 5g - 25g)
- LukaBrazi
- научил се да хвърля
За шарани 3+drumi_81 написа:Колеги какво ще кажете за DAIWA AQUALITE POWER MATCH.Ще го ползвам предимно на зарибени водоеми.
Ако искаш да изпиташ удоволствие,взе ми се нещо с по малка акция,например:
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ti ... atch-a9085" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
-
- новобранец
Имам точно тази Tica . И за кеф е перфектен , аз си ловя с него на Бистрица .
Eurostar spiral X. A20 и. Tubertini nici evola 304/450 см . 10/20. И от двата съм доволен но първия ми е слабост уникално лек и здрав.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Спирал хикса е уникална класика,даже ако не се лъжа в обявите има един за продажба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Това използвам аз в момента
- Прикачени файлове
-
- 10476430_984080331621836_6061414190451860540_n.jpg (128.05 KiB) Преглеждано 1474 пъти
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това е добра колекция ,поздравления.mikej написа:Това използвам аз в момента
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....