Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Re: Каде има щуки ,около Пловдив?
както беше написал един колега от форума " НА ПЛАТЕНО НЕ ОДИМ "
/ е, само през забраната и то за начешване на крастата 

SPINING FOREVER 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Точно навръх НИКУЛДЕН около 16.50часа(бях от 12.00часа там) имах един удар на Ефзет на Дам на езерото в с. Оризаре. След кратка схватка при Кръстника дойде една зъбатка с тегло 1,650гр. На 9 декември при риболов около 2 часа нямах дори съмнение за пипване.
Сори ама нямам снимка да ви пусна, щуклето бе много красиво!
Сори ама нямам снимка да ви пусна, щуклето бе много красиво!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
zdr kolegi as sam ot parvomai ako znaete kadee otivate v gradina sled tova plodovitovo i sled tova orizovo no vie 6te pitate s pitane si4ko stava i as ne go znaeh kade e naistina ima mn dobri ribi na orizovo no rqdko udrqt ina4e as li4ko zam hva6tal 3 ribi tam za 4 pati samo ednata be6e 2kg dr beha drebni po 600-700gr pisalki nasluka 

Брат`чет - дай на кирилица, че ще те мъмрят ...
"Щастие за всички, щастие даром!"
-
- ще става разбирач
здр.saksi
моя отговор иде:)
мястото маноле ,незнам дали знаш как да стигнеш до там но това 0885765426 ми е тел. ако не се орентираш ,обади се!
иначе мястото е , след бента се кара на доло поне 1,5-2км.има два паднали ореха вав водата:)
връщаш 50м. на зад има плитчак на около 3-4м. навътре,газиш И ХВЪРЛЯШ:)ботуши до коленете,поне на нас не ни трябваха други:)има паднало дърво което образува чатал във водата,мястото е на 5-6 м. след него,трябва да се върви пеша иначе ще го пропуснеш!
НО ПО ДОБРЕ И ПО ТОЧНО <ОБАДИ СЕ !:)
моя отговор иде:)
мястото маноле ,незнам дали знаш как да стигнеш до там но това 0885765426 ми е тел. ако не се орентираш ,обади се!
иначе мястото е , след бента се кара на доло поне 1,5-2км.има два паднали ореха вав водата:)
връщаш 50м. на зад има плитчак на около 3-4м. навътре,газиш И ХВЪРЛЯШ:)ботуши до коленете,поне на нас не ни трябваха други:)има паднало дърво което образува чатал във водата,мястото е на 5-6 м. след него,трябва да се върви пеша иначе ще го пропуснеш!
НО ПО ДОБРЕ И ПО ТОЧНО <ОБАДИ СЕ !:)
Който го може го може,останалите гледат!
-
- фен клуб-скобар
Благодаря за отговора.
Ще видя ,как ще е времето ,че ако вали там ,с колата е малко трудно да се стигне.
Ще видя ,как ще е времето ,че ако вали там ,с колата е малко трудно да се стигне.
-
- научил се да хвърля
приятелю Марица си дава щука знам едно много арно местенце
.Зимаш две три каракуди около 10 см стоманен повод и мяташ рибето да шава.Под моста на ВХВП-то скоро имах успех там дано и ти да имаш 

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
здравейте и от мен...вчера бях за щука и останах много доволен.
едната беше около 5 килограма , една 2 и най-малката килограм...съжалявам ,че не мога да кача снимки със звяра ама са много големи , а тук има ограничение за 256 кб
Лошото беше, че и с голям оф-роуд автомобил пак закъсахме в едни ниви , та замръкнахме докато излезем
едната беше около 5 килограма , една 2 и най-малката килограм...съжалявам ,че не мога да кача снимки със звяра ама са много големи , а тук има ограничение за 256 кб

Лошото беше, че и с голям оф-роуд автомобил пак закъсахме в едни ниви , та замръкнахме докато излезем
Последно промяна от evgeniboy на Чет Дек 25, 2008 11:16 pm, променено общо 2 пъти.
Браво колега!
Мастото си го пази в тайна ... че да не съжаляваш после!
Мастото си го пази в тайна ... че да не съжаляваш после!

"Щастие за всички, щастие даром!"
Браво за щуките.Ами намали размера на снимките и ги качи.А за оф-роуд автомобила-не знаеш ли поговорката-Колкото ти е по-голям джипа,толкова по-далеч ще ходиш за трактор

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
dekata написа:Браво за щуките.Ами намали размера на снимките и ги качи.А за оф-роуд автомобила-не знаеш ли поговорката-Колкото ти е по-голям джипа,толкова по-далеч ще ходиш за трактор![]()

Аз ползвам тази http://arenabg.com/details.php?id=4a650 ... 3af51b38fe
Само да уточня,че моята не съм я теглил от тук.Качиха ми я с инсталацията на уиндолса.Ето тук и други версии http://arenabg.com/torrents.php?search= ... tive=1чети и коментарите.В някои пише,че има троянец в генератора,но повечето генератори и кракове така ги засичат антивирусните
Само да уточня,че моята не съм я теглил от тук.Качиха ми я с инсталацията на уиндолса.Ето тук и други версии http://arenabg.com/torrents.php?search= ... tive=1чети и коментарите.В някои пише,че има троянец в генератора,но повечето генератори и кракове така ги засичат антивирусните

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Поздравления за щуките.
Чакаме снимки.
ПП. Можеш да намалиш снимките и с пикчър менъжера от офиса.
Чакаме снимки.
ПП. Можеш да намалиш снимките и с пикчър менъжера от офиса.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
tetko къде се изгуби бе човек 

dekata написа:tetko къде се изгуби бе човек

Имаше малко ремонти,бачкане и други тям подобни пречки.Вече съм на линия.
Ходеш ли по това време някъде на риба , къде и за какво.
Извинявам се за оff-а.
За един ден на риба , Господ два дена дава !