Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Сериозни кабели

днес на втора и трета буна капо.къде е тази риба.
-
- разбира нещата
Лошо, колега! В петък след работа на "4-та" буна за 40-50 минути извадих 3 средни заргани.
И други колеги взеха по нещо:рибата беше доста навътре в морето, но все пак се беше появила.
А сега, отново след влошаването на времето, ще трябва да я търсим!
За нас, варненци, тази година сезона може да си замине преди да е дошъл!
Да се надяваме, че имаме все още шансове!

А сега, отново след влошаването на времето, ще трябва да я търсим!

За нас, варненци, тази година сезона може да си замине преди да е дошъл!
Да се надяваме, че имаме все още шансове!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Сто процента някой,някъде я дармони яко ама не се пише в форума!
П.П. По принцип този месец трябва да е най-дашния...уж..

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Няма я във Варна. Току що колега ми сподели че за 40 минути проби на Траката, само той е хванал ............... един качествен чернокоп!
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Здравейте и от мен днес от 7:00 до 9:30 на вълнолома голяма вълна беше с първото хвърляне отхапана кука с повод 0.12 и смених с 0.14 но въпреки това един 43см. зарган.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Здравейте колеги. Днес на 3та буна от 09:00 до 12:00 - капо. Проби на плаваща, потъваща, полупотъваща със същия резултат. Нямам дори едно кълване от каквато и да е риба. С един червеи хвърлях около един час.
Според мен докато има плуващи хора в морето тази тема няма да се раздвижи.
Успех на всички!
Според мен докато има плуващи хора в морето тази тема няма да се раздвижи.
Успех на всички!
Днес около 14,30 бях на вълнолома във Варна и бях свидетел как повечето от петдесетина човека имаха по над 10 броя платерини,но тук никой нищо....
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Много хора ги е страх че ако пишат във форума на другия ден няма да могат да си ловят на мястото защото ще е пълно с хора.Според мен това не е така.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
-
- научил се да хвърля
Също така много ги е страх някой да не хване тяхната риба.PlamenIvanov написа:Много хора ги е страх че ако пишат във форума на другия ден няма да могат да си ловят на мястото защото ще е пълно с хора.Според мен това не е така.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
пак то колкото повече рибари толкова повече папо за рибката и повече се задаржа,ама хората не мислиат така,евала на хората които докато се варнат от риболов и пишат и дават информациа
Здравейте колеги,
Днес на Ной много вятър и това е.Видях колегата до мен че извади една заргана и това беше. Аз закачих една илария. После се преместих на Аспарухово на буната и там около 10-тина едри иларии.
Това е от мен.
П.П. Днес като си купувах червеи в магазина ми казаха че доста хора купуват 5-10 дози и поемат към Шабла и Тюленово за зарган. Излизала в доволни количества. Колко е вярно тези които са ходили да потвърдят.
Успех на всички!
Днес на Ной много вятър и това е.Видях колегата до мен че извади една заргана и това беше. Аз закачих една илария. После се преместих на Аспарухово на буната и там около 10-тина едри иларии.
Това е от мен.
П.П. Днес като си купувах червеи в магазина ми казаха че доста хора купуват 5-10 дози и поемат към Шабла и Тюленово за зарган. Излизала в доволни количества. Колко е вярно тези които са ходили да потвърдят.
Успех на всички!
Днес на Тюленово (след Мартината) 7 каиша от 10 до 12 часа - много вятър и после вдигна вълна. Рибата е навътре и долу. В Балчик тралят риба нема и май няма да има.

-
- научил се да хвърля
На вълнолома днес от 11-13 само дребна и средна илария!За всичкото време видях само 1 зарган да извадят!В 13.00 рибата тотално спря да кълве и митинга се разотида!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Колеги дайте малко инфо къде да отида утре да потренирам малко.
Благодаря Ви предварително.
Поздрави и наслука на всички!!!
Благодаря Ви предварително.
Поздрави и наслука на всички!!!