Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
Имате право да нямате право.
- germana74
- ще става разбирач
Баси му и...! На един ''Васил Левски'' десетки Поп-Кръстювци, поне по-време оно е бил само един.
Ми за тях едно пожелание от сърце да правят ''Фантомасчета''
-Ха, сега да видим що е туй?

-Ха, сега да видим що е туй?

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- orion30
- разбира нещата
Колега много си ентусиазиран, но ти обръщам внимание че темата е за сафрид. След максимум 2-3 седмици сафрида ще е аут от порта ви и тогава вероятно ще охладиш страстите. Достъп на цивилни във портове е забранен по цял свят, така че превъплъщаването ти във Васил Левски заради кило сафрид е форма на фалшив патриотизъм. А тез "мутри" са най обикновенни пенсионери или млади неориентирани момчета/за по 300-400лв/мес./ наети от охранителната фирма, която от своя страна е наета от пристанище Бургас.
Ама как добре го написа....
- germana74
- ще става разбирач
Говоря за по-висшите в ерархията, а не за тез хора, а ако си навит моем се видим. Теб никой не те е обидил ве.orion30 написа:Колега много си ентусиазиран, но ти обръщам внимание че темата е за сафрид. След максимум 2-3 седмици сафрида ще е аут от порта ви и тогава вероятно ще охладиш страстите. Достъп на цивилни във портове е забранен по цял свят, така че превъплъщаването ти във Васил Левски заради кило сафрид е форма на фалшив патриотизъм. А тез "мутри" са най обикновенни пенсионери или млади неориентирани момчета/за по 300-400лв/мес./ наети от охранителната фирма, която от своя страна е наета от пристанище Бургас.
- germana74
- ще става разбирач
Днес мой приятел на Изтока е взел 3кг едра граца. Момчето работи на влекачите и инфото ми е от него. На Жезъла отново е дало чернокоп преди два дена, но за съжаление инфото се снася когато рибата се изтегли, това от мен. Поздрави!
Колеги, какво става около Варна? На Дружба дава ли нещо?
Вчера кълвеше,днеска не ще!

Значи си заслужава да отскоча надвечер през седмицата...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
orion30 написа:Какво са отвоювали Варненци че не разбрах. Във Варненското пристанище не мож припари. Чат пат някой пенсионер пускат на морска гара. Тука сме по зле. В Бургас кмета поне пътищата и града оправя, тука нашия оправя само него си.
ти на морска гара надвечер към 6-7 часа ходил ли си бе батка да видиш за какво става на въпрос .... то място не можеш да си намериш да си пуснеш чепарето във водата средно около 100 човека си клатят м/у корабчетата и си скубят сафридче . Аз вчера от 20:00 до 23:00 към кило и половина но имаше много гаден вятър и рибата не искаше да взима като хората по макс 2 бр. се вадиха ,а ония ден пак по същото време около 3 кила среден сафрид + няколко хаймани
Тази сутрин от 5.00 до 6.00 едно кило в кофичката и още едно на камъните .Духаше безобразно и в шест и малко тръгнах, след три поредни празни чепарета. Вятъра западен и ми се струва измете рибата на вътре,дано не съм прав.Това по Варненските буни.
Наслука на всички които ще се пробват!
Наслука на всички които ще се пробват!

На вълнолома във Варна от 6.00 до 8.00 даваше горе-доло добре,имаше и синджири,после вятъра ме изгони.Отвън вадеха иларии.
Последно промяна от stelab на Съб Юни 15, 2013 10:27 am, променено общо 1 път.
ЗА БАЛЧИК ЛИ СТАВА ВЪПРОС.....???stelab написа:На вълнолома от 6.00 до 8.00 даваше горе-доло добре,имаше и синджири,после вятъра ме изгони.Отвън вадеха иларии.
Sory,за Варна.sttenli написа:ЗА БАЛЧИК ЛИ СТАВА ВЪПРОС.....???stelab написа:На вълнолома от 6.00 до 8.00 даваше горе-доло добре,имаше и синджири,после вятъра ме изгони.Отвън вадеха иларии.
- germana74
- ще става разбирач
Днес на Фиш порт Бургас от 13.30ч до 15.30ч около килограм граца. Рибата не бе активна, 50% от улова бе затърмъчен. Резида и сигнално жълто си остава печелившия нюанс на чепарето.
Поздрави!
Поздрави!