Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

кефалови 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: кефалови 2014
Добре дошъл и на слука! По темата. Днес на Жезъла от изгрев до към 10 - двама души, нула риби. Един удар и останах без кука. Като цяло никой нищо не хващаше. От десетина колеги видях общо 2 платерини на една и съща въдица. И двете на дъно. На бомбардите изобщо не чухме за риби. Като цяло всички бяхме капо докато тръгнах аз.
-
- научил се да хвърля
Днес на ПЕТРОЛ от страна на канала, само един кефал, и няколко барбуни. Това на дънна с такъм за кефалови с три куки и тапи. От 9 до 12 часа. Стръвта беше морски червей , но доста умрял..
Кълванета имаше, но нереализирани, предполагам от червея . От всички хора, май почти никой не беше хванал нищо.
Опитах за кратко на бомбарда, но нищо. Около мен още 2-ма опитваха, но резултата беше същият.

Опитах за кратко на бомбарда, но нищо. Около мен още 2-ма опитваха, но резултата беше същият.
нереализираните удари според мен не се дължат на умрелият червей,а на много-дребната риба.YAROSHKH написа:Днес на ПЕТРОЛ от страна на канала, само един кефал, и няколко барбуни. Това на дънна с такъм за кефалови с три куки и тапи. От 9 до 12 часа. Стръвта беше морски червей , но доста умрял..Кълванета имаше, но нереализирани, предполагам от червея . От всички хора, май почти никой не беше хванал нищо.
- Ribar
- ще става разбирач
Вчера от обед до тъмно и тази сутрин от 9 до към 12 на Лисичи залив (Фичоза) - 2 дребни иларии и 7-8 барбуни малки. На морски червей с такъм с тапи. Както и колегата по-горе - имаше доста нереализирани кълванета. Времето беше ужасно и не позволи след тъмно да се лови, както и рано сутринта.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
На 16.08 от 8 ч. до 12ч. на плажа на Езерец имам три иларии.
днес на петрол капо,риба няма 

В петък след обяд отскочих до Белия борун - риба скачаше, но не яде. За 2 часа на тапи изкарах 3 иларии, двете добри по 250 гр., другата малка. Пробвах на бомбарда не пипа.Имаше и други рибари, но бяха далеч и не видях дали имаха нещо.
днес след 15ч до19ч на сиврито 2ма човека над 20риби,рибата държи на 1-2метра преди шкарпа.
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Къде е това?ianimar написа:днес след 15ч до19ч на сиврито
Варна,езерото.
Кратко и ясно, колко е то езерото.
- ribarshe
- ще става разбирач
Днес отново на Зеления фар от 17 до към 20ч 20 риби средни и дребни , много върнати обратно. От двете ми страни колегите останаха съответно с една и нула риби.Причината - ловиха на червей , а аз на хляб.
Храната е задължтелна
Храната е задължтелна

- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Ами,толкова му се откъсна от душата на човека...Kodjito75 написа:Кратко и ясно, колко е то езерото.
Днес на сиврито от 12,00 до 16,30 ч.63 иларии на дъно.
Днес на шкорпиливци от 7-9:30 една риба.Газ заБяла и до 14ч. голямо дърво:(.Имаше риба в морето,но само подскачаше:(