Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Сафрид 2014

Мнение от harley666 »

Бургазлии направо заглъхнахме тази година...
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

Изображение
Датата е верна, мястото е тайна - не за друго ами защото чистих бутилки, корди и всякакви други боклуци от "добросъвестни" колеги дето чакат наготово някой да каже юруш на сафридите.
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Аз пък няма да показвам уловите си .И поради тази причина ,която си споменал и поради още други.
Браво за улова . :smt023
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
renegade
новобранец
новобранец

Мнение от renegade »

Като няма да давате някаква информация за активноста на рибата ... защо изобщо си правите труда да пишете глупости.
Хванал 5 сафрида ама нямало да каже къде били щото видиш ли изтървал другите 5 и утре ще ходи пак да си ги дири.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

harley666 написа:Бургазлии направо заглъхнахме тази година...
Пък ний я дерем на поразия,ама от клавишите. :lol:
renegade написа:Като няма да давате някаква информация за активноста на рибата ... защо изобщо си правите труда да пишете глупости.
Хванал 5 сафрида ама нямало да каже къде били щото видиш ли изтървал другите 5 и утре ще ходи пак да си ги дири.
Навик ве - сега сезона е,все едно сме през зимата - няма риба,ама лаф поне да има.
Пък ти що не проверяваш дали има,и да кихнеш тука малко инфо?
Ади,мен ме спират сърдечни проблеми да влизам в тея жеги,амааа ................ :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

renegade написа:...... някаква информация за активноста на рибата ... ....
Колко по красноречива да е снимката на 206 сафрида за "активността на рибата" и то за три часа риболов :D
На готово е лесно да се "четат" глупости, ма да се хванете да ходите да правите проби през вечер на по 50-100км. от удобният ви диван не ви утърва. Те заради това ще плакнете очи и ще гадаете и чакате да "влезе" рибата в пристанището :wink:
Бъдете живи и здрави и ходете по-често за риба :drinkers:
ТАРАЛЕЖ2
новобранец
новобранец

Мнение от ТАРАЛЕЖ2 »

Страхотен си!! :drinkers: Последният път хвана десетина пъти повече от мен ! :shock:
Дядо Иван прави страхотни чепарета,които хващат риби! :shock: Да е жив и здрав!
Дори на това нямане... Снимките го доказват !
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

renegade написа: Хванал 5 сафрида ама нямало да каже къде били щото видиш ли изтървал другите 5 и утре ще ходи пак да си ги дири.
Ти 5 кила риба как ги видя бре като 5 сафрида ли???? то че има сафриди по кило има ама не в нашето море :wink:

п.п.Ванка ,ти що не им дадеш точните кординати от GPS че то нали знаеш че само там дава 10метра по настрани няма нищо
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
rivelin
новобранец
новобранец

Мнение от rivelin »

Колеги-риболовци, молбата ми към всички е много проста - нека след нас на скалите не остават бирени кенчета, пластмасови бутилки от минерална вода, опаковки от кроасани, хартии от стръв и изобщо всякакви други признаци колко добре сме си прекарали на излета. Това, което ви описах е на н. Агалина. Сигурен съм, че съфорумците не са хората допуснали това безобразие и нека да караме и случайно попадналите на такива места да се отнасят с уважение към прекрасната природа, все още неоткрадната от алчните политици.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

[quote="rivelin"]Колеги-риболовци, молбата ми към всички е много проста - нека след нас на скалите не остават бирени кенчета, пластмасови бутилки от минерална вода, опаковки от кроасани, хартии от стръв и изобщо всякакви други признаци колко добре сме си прекарали на излета. Това, което ви описах е на н. Агалина. Сигурен съм, че съфорумците не са хората допуснали това безобразие и нека да караме и случайно попадналите на такива места да се отнасят с уважение към прекрасната природа, все още неоткрадната от алчните политици.

Абсолютно точно написано. Браво колега.
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Като говорим за боклуци и свинщини ,които остават на скалите след риболов ,искам да ви направя съпричастни със самата истина.Тази вечер ,ако отида за риба ,а най-вероятно ще отида ,ще направя снимки не на рибата и кофата ,ами точно на боклуците ,с които е залят целия бряг.Няма такива мизерници ,няма такова чудо.Хората с които ловя не са съфорумци ,или поне аз не знам да са такива ,но буквално "серат" на камъните, от които ловят.Никой не мисли за тая природа ,никой.После имало болести , отрови и бла ,бла ,бла. Сами си го правим ,мамка му. :? А риба си има ,стига на човек да му се лови .Прав е адаша ,че всеки си стои на диванчето и чака някой да каже- ей там ври от сафрид -Бягайте да ловите!!! Да ,ама така не става .Трябва всеки ,който иска да лови, малко да си мръдне газъ.Ходя всяка вечер и ловя доволно риба ,ама не пиша ,щото ми писна от глупости , простотии ,от свинщини и какво ли още не.Ей ви снимки със сафриди ,кофи и легени .Който му се гледа ,да гледа. Всяка вечер ловя .
http://bukiiaz.snimka.bg/fishing/safrid-2014g.818669" onclick="window.open(this.href);return false;
А утре ще пусна и снимки на "мизерията" в която ловим.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
renegade
новобранец
новобранец

Мнение от renegade »

Брех да взема и аз да снимам мойта затворена кофа от 20литра и да пиша че има 10 кила вътре а :D
Найстина и аз ходя на по 50-100 км от нас да правя проби къде добри, къде лоши, въпроса е друг ,че с това мислене на всеки 2-ри в този форум да не казва къде извадил малко риба , ми то защо изобщо да не се затвори форума и толкова . Все пак тази тема има друг смисъл но както и да е . Българина си има своето закърняло мислене и това си е .
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Смисъла е да разбереш кога е тръгнала рибата и дали е дошла по нашите вилаети,а къде ще ходиш да я търсиш ти си знаеш.
renegade
новобранец
новобранец

Мнение от renegade »

Тя като трагне и софиянци чак разбират че е дошла рибата . Като цяло го няма сафрида в бургаския залив.Така че утре отивам за костур на Димчево. Пожелавам голяма слука на хората дето немогат да си вдигнат кофите от риба.
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

renegade написа:Брех да взема и аз да снимам мойта затворена кофа от 20литра и да пиша че има 10 кила вътре а :D ........ .
Тъй-тъй Колега,..... че под рибата слагат и кърпи,....... за да изглежда повече. :lol: Изображение

Ама те са гадове Изображение и тримата.

Случайно!!!!!!!! познавам единия - Дядо Иван.Изображение

И понеже го познавам, но не го харесвам, ще му издам мястото за риболов.

Изображение
От там му иде и прякора. Изображение

Аз и на другият ще открия мястото, .......ама другия път ще покажа, за да не се раздвоиш, къде по-напред да отидеш.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”