Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Сафрид 2014
Бургазлии направо заглъхнахме тази година...

Датата е верна, мястото е тайна - не за друго ами защото чистих бутилки, корди и всякакви други боклуци от "добросъвестни" колеги дето чакат наготово някой да каже юруш на сафридите.
Аз пък няма да показвам уловите си .И поради тази причина ,която си споменал и поради още други.
Браво за улова .
Браво за улова .

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Като няма да давате някаква информация за активноста на рибата ... защо изобщо си правите труда да пишете глупости.
Хванал 5 сафрида ама нямало да каже къде били щото видиш ли изтървал другите 5 и утре ще ходи пак да си ги дири.
Хванал 5 сафрида ама нямало да каже къде били щото видиш ли изтървал другите 5 и утре ще ходи пак да си ги дири.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пък ний я дерем на поразия,ама от клавишите.harley666 написа:Бургазлии направо заглъхнахме тази година...

Навик ве - сега сезона е,все едно сме през зимата - няма риба,ама лаф поне да има.renegade написа:Като няма да давате някаква информация за активноста на рибата ... защо изобщо си правите труда да пишете глупости.
Пък ти що не проверяваш дали има,и да кихнеш тука малко инфо?
Ади,мен ме спират сърдечни проблеми да влизам в тея жеги,амааа ................

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колко по красноречива да е снимката на 206 сафрида за "активността на рибата" и то за три часа риболовrenegade написа:...... някаква информация за активноста на рибата ... ....

На готово е лесно да се "четат" глупости, ма да се хванете да ходите да правите проби през вечер на по 50-100км. от удобният ви диван не ви утърва. Те заради това ще плакнете очи и ще гадаете и чакате да "влезе" рибата в пристанището

Бъдете живи и здрави и ходете по-често за риба

Страхотен си!!
Последният път хвана десетина пъти повече от мен !
Дядо Иван прави страхотни чепарета,които хващат риби!
Да е жив и здрав!
Дори на това нямане... Снимките го доказват !

Дядо Иван прави страхотни чепарета,които хващат риби!

Дори на това нямане... Снимките го доказват !
Ти 5 кила риба как ги видя бре като 5 сафрида ли???? то че има сафриди по кило има ама не в нашето мореrenegade написа: Хванал 5 сафрида ама нямало да каже къде били щото видиш ли изтървал другите 5 и утре ще ходи пак да си ги дири.

п.п.Ванка ,ти що не им дадеш точните кординати от GPS че то нали знаеш че само там дава 10метра по настрани няма нищо
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Колеги-риболовци, молбата ми към всички е много проста - нека след нас на скалите не остават бирени кенчета, пластмасови бутилки от минерална вода, опаковки от кроасани, хартии от стръв и изобщо всякакви други признаци колко добре сме си прекарали на излета. Това, което ви описах е на н. Агалина. Сигурен съм, че съфорумците не са хората допуснали това безобразие и нека да караме и случайно попадналите на такива места да се отнасят с уважение към прекрасната природа, все още неоткрадната от алчните политици.
- martin varna
- научил се да хвърля
[quote="rivelin"]Колеги-риболовци, молбата ми към всички е много проста - нека след нас на скалите не остават бирени кенчета, пластмасови бутилки от минерална вода, опаковки от кроасани, хартии от стръв и изобщо всякакви други признаци колко добре сме си прекарали на излета. Това, което ви описах е на н. Агалина. Сигурен съм, че съфорумците не са хората допуснали това безобразие и нека да караме и случайно попадналите на такива места да се отнасят с уважение към прекрасната природа, все още неоткрадната от алчните политици.
Абсолютно точно написано. Браво колега.
Абсолютно точно написано. Браво колега.
Като говорим за боклуци и свинщини ,които остават на скалите след риболов ,искам да ви направя съпричастни със самата истина.Тази вечер ,ако отида за риба ,а най-вероятно ще отида ,ще направя снимки не на рибата и кофата ,ами точно на боклуците ,с които е залят целия бряг.Няма такива мизерници ,няма такова чудо.Хората с които ловя не са съфорумци ,или поне аз не знам да са такива ,но буквално "серат" на камъните, от които ловят.Никой не мисли за тая природа ,никой.После имало болести , отрови и бла ,бла ,бла. Сами си го правим ,мамка му.
А риба си има ,стига на човек да му се лови .Прав е адаша ,че всеки си стои на диванчето и чака някой да каже- ей там ври от сафрид -Бягайте да ловите!!! Да ,ама така не става .Трябва всеки ,който иска да лови, малко да си мръдне газъ.Ходя всяка вечер и ловя доволно риба ,ама не пиша ,щото ми писна от глупости , простотии ,от свинщини и какво ли още не.Ей ви снимки със сафриди ,кофи и легени .Който му се гледа ,да гледа. Всяка вечер ловя .
http://bukiiaz.snimka.bg/fishing/safrid-2014g.818669" onclick="window.open(this.href);return false;
А утре ще пусна и снимки на "мизерията" в която ловим.

http://bukiiaz.snimka.bg/fishing/safrid-2014g.818669" onclick="window.open(this.href);return false;
А утре ще пусна и снимки на "мизерията" в която ловим.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
Брех да взема и аз да снимам мойта затворена кофа от 20литра и да пиша че има 10 кила вътре а
Найстина и аз ходя на по 50-100 км от нас да правя проби къде добри, къде лоши, въпроса е друг ,че с това мислене на всеки 2-ри в този форум да не казва къде извадил малко риба , ми то защо изобщо да не се затвори форума и толкова . Все пак тази тема има друг смисъл но както и да е . Българина си има своето закърняло мислене и това си е .

Найстина и аз ходя на по 50-100 км от нас да правя проби къде добри, къде лоши, въпроса е друг ,че с това мислене на всеки 2-ри в този форум да не казва къде извадил малко риба , ми то защо изобщо да не се затвори форума и толкова . Все пак тази тема има друг смисъл но както и да е . Българина си има своето закърняло мислене и това си е .
Смисъла е да разбереш кога е тръгнала рибата и дали е дошла по нашите вилаети,а къде ще ходиш да я търсиш ти си знаеш.
Тя като трагне и софиянци чак разбират че е дошла рибата . Като цяло го няма сафрида в бургаския залив.Така че утре отивам за костур на Димчево. Пожелавам голяма слука на хората дето немогат да си вдигнат кофите от риба.
Тъй-тъй Колега,..... че под рибата слагат и кърпи,....... за да изглежда повече.renegade написа:Брех да взема и аз да снимам мойта затворена кофа от 20литра и да пиша че има 10 кила вътре а........ .

Ама те са гадове

Случайно!!!!!!!! познавам единия - Дядо Иван.

И понеже го познавам, но не го харесвам, ще му издам мястото за риболов.

От там му иде и прякора.

Аз и на другият ще открия мястото, .......ама другия път ще покажа, за да не се раздвоиш, къде по-напред да отидеш.