Зарган 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2015

Мнение от Митко Кирилов »

Сега се връщам от 3-та буна: югоизточен вятър, лека вълна, пръски и.....единични бройки на голяма дистанция. Не риболов, а фитнес!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Аз от НОЙ. По-голяма вълна от очакваното, пръскаше и лош риболов. Отказах се набързо.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
stanimir-ioiooo
новобранец
новобранец

Мнение от stanimir-ioiooo »

Днес на ной от 7 до 10 и 30, стана хубав риболов :) рибата взимаше доста навътре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

Аз съм капо ,от 9 до 13,30ч, на Дружба.Въпреки ,че обиколих цялата буна от всички страни няма и няма .Сутринта един човек взе една и толкова беше до обяд. :fishing8:
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

stanimir-ioiooo написа:Днес на ной от 7 до 10 и 30, стана хубав риболов :) рибата взимаше доста навътре.
Поздрави за успеха, колега! Който превари, той ще свари!
Trol
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Trol »

Следобедни риби от Варна
http://media.snimka.bg/s1/5026/036295153.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
k0c3t0
новобранец
новобранец

Мнение от k0c3t0 »

Trol написа:Следобедни риби от Варна
http://media.snimka.bg/s1/5026/036295153.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Така казано, може и от рибната борса да си ги взел. Можеш поне да напишеш ,мястото време,дистанция. Иначе няма смисъл от поста.
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

stanimir-ioiooo написа:Днес на ной от 7 до 10 и 30, стана хубав риболов :) рибата взимаше доста навътре.
Е, браво. Аз като отидох към 9,30 Вече нямаше риба. Видях точно като стъпих на буната последната извадена писалка, от колегата, който бе до началото на стената.
Гледката бе 4-5 висящи мача с бомбарди на камъните. И хората обикаляха на около. А вълната кофти мокреше тетраподите. Места достатъчно.
Нямах нито едно докосване. Освен, ако не броя придърпването от вълните. Придърпваха странно спрямо друг път.
Аватар
stanimir-ioiooo
новобранец
новобранец

Мнение от stanimir-ioiooo »

Аз си тръгнах , бях 3тия от началото на плочата, тръгнах понеже ми свършиха червеите, много малко червей слагат напоследък незнам дали само на мен ми се струва така.
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

stanimir-ioiooo написа:Аз си тръгнах , бях 3тия от началото на плочата, тръгнах понеже ми свършиха червеите, много малко червей слагат напоследък незнам дали само на мен ми се струва така.
Не ти се струва.Даже като питах в магазина и продавача ми вика- По това време на годината надали ще намериш доза с 40 червея вътре
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

За какви 40 червея говорите, тука в Бургас ако намериш доза с повече от 20-25 червея е постижение :evil:
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

За това аз започнах да си вадя чер.сам и съм много даволен големи и дебели.
Но не мога да слъча на риба .
maxi1
новобранец
новобранец

Мнение от maxi1 »

Хайде отново да си кажа и аз приказката от това време всяка година.Продава се рибно масло по риб. магазини ,или като печете риба вземете изтеклата мазнина.Сложете измития торен червей за окло 15-20 минути в маслото-да не гопокрива,само дасе омаже,а после го сложете в пясък.Животинчето повръща и се изчиства.Това е перфектна стръв за зарган , когато особено в края на сезона няма червеи , или не ви се дават пари за пет читави морски... Платерината не удря на торните , но зарганът побеснява !!! Това от мен .
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

stanimir-ioiooo написа:Аз си тръгнах , бях 3тия от началото на плочата, тръгнах понеже ми свършиха червеите, много малко червей слагат напоследък незнам дали само на мен ми се струва така.
Ами да си питал, аз моята доза я прибрах пълна в къщи. И скоро ще е на боклука.
Не използвах и 3 червея. С по 10 ти на хвърляния на всеки. Щях да питам дали някой иска, но като видях, че всички се почесват разбрах, че ще има излишък на стръв. :)
Добре, че предната седмица се прибирах всеки ден с по 1 кг. зарган (около 12-15 бр.) и веднъж 2 кг.( 33 бр.) та имам запас още :)
Сайта, който ползвам много ме излъга за времето, днес го даваха 13-15 м/с а сега вече го дава 3 м/с. И за това днес съм в къщи.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Хайде и днес още едно инфо! Току що се прибирам от НОИ .Югозападен вятър, вълна около 1 бал, риболовци колкото пръстите на едната ми ръка. От вятъра линията прави бош. Никой няма извадена риба: удар само на един колега, но при ваденето се откачи.
Тъжна действителност!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”