Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Колеги, може ли да дадете някакво инфо за Железница, под кафето или изобщо около Благоевград?
- prodigy666
- разбира нещата
какво по точно ? кои номер кука или колко да е дълго чифтето
рибата си е там ....
П.с са бех до покровнишкия никва риба ... на вливането на Бистрица имаше 10тна човека за 30 мин фанаха 2 риби ... не играеха много .... но ги има и там и е по скокоино от железница

П.с са бех до покровнишкия никва риба ... на вливането на Бистрица имаше 10тна човека за 30 мин фанаха 2 риби ... не играеха много .... но ги има и там и е по скокоино от железница
-
- фен клуб-скобар
Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (79.16 KiB) Преглеждано 999 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Нямяше ли обява във форумаDJONI RINGO написа:Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!
-
- фен клуб-скобар
Изпуснах я за малкоdaanndo написа:Нямяше ли обява във форумаDJONI RINGO написа:Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

колеги някой днеска бил ли е на железница има ли мн народ ? че утре мисля да съм там ?
- prodigy666
- разбира нещата
на тунела по тъмно 30 челника от към гората
3 минивана фром пк
гоуема инвазия

Фана ли?prodigy666 написа:на тунела по тъмно 30 челника от към гората3 минивана фром пк
гоуема инвазия
Драскачи много ли има?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Имаше бая хора, 50 % драскачи! Само те извадиха риби, стръварите - слабо!bounce написа:колеги някой днеска бил ли е на железница има ли мн народ ? че утре мисля да съм там ?
Оттам се преместихме на едно друго място, фанахме по 6-7 над 500 гр. на червей. Оправихме деня с двучасовия риболов.

- indalo
- фен клуб-скобар
От Пк на тунела и в неделя и в понеделник, бях и аз с 2ма френда, само че не с миниван, а с комби. Преспахме в Железница. Драскачи, да, но не с тройки, а с по 2 куки на стръв и драскат, даже се скарахме със едни. Риби не се фанаха много....от другите.
, Ние си фанаме доволно. Първия ден 50, всички обратно, втория ден 70, френдовете взеха 10та риби за в къщи. Не видях никой друг да пуска риба. По късно или утре, мога да кача некоя снимка.
Интересното е че аз лових основно на ....мънисто с бял, че даже и с камола. Хванах и 2 морунажа на жълъдов. Приятелчетата наблягаха на троха, а аз експериментирах и взе че се получи донякъде. Имахме поне още толкова откачени риби. Рибите във вира са много и доста често се закачат странично, даже и без да дръскаш. И те така.

Интересното е че аз лових основно на ....мънисто с бял, че даже и с камола. Хванах и 2 морунажа на жълъдов. Приятелчетата наблягаха на троха, а аз експериментирах и взе че се получи донякъде. Имахме поне още толкова откачени риби. Рибите във вира са много и доста често се закачат странично, даже и без да дръскаш. И те така.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво Иво, поназнайваш чалъми!
Мръсници, пък аз се разболях, даже не знам дали за 26ти ще се оправя дееба....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- indalo
- фен клуб-скобар
Ще питам Радко от Радомир, дали няма да ти направи една. Той ми прави платформата и съм доволен. Впрочем със сигурност може да я направи, но май е спрял да се занимава с това.DJONI RINGO написа:Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!

Голяма сгода е като си наджапаш, и аз обмислям една такава.
Чудя се луд ли съм или не съм.
-
- фен клуб-скобар
Писах му-ако го познаваш говори с него ! Чакам да ми отговори-много ми трябва на мен ,защото това е моя стил на риболов вътре в реката! До сега използвах столче на формакс но вече се батиса иначе ми вършеше работа! Ама баката требва да е задължително до мен! Индало питай и ти,когато можеш:) естествено ще почерпя на реката-пържоли,бири и доза хумор:)))) естествено и малко скрити номераindalo написа:Ще питам Радко от Радомир, дали няма да ти направи една. Той ми прави платформата и съм доволен. Впрочем със сигурност може да я направи, но май е спрял да се занимава с това.DJONI RINGO написа:Извинявам се ,ама тука сме си едно голямо семейство искам да ви помоля да ми покажете от къде мога да купя нещо подобно,защото обърнах всички онлайн магазини в България!![]()
Голяма сгода е като си наджапаш, и аз обмислям една такава.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Невестино се изкомпотих - срам ме е да го призная но така си беше! Като гледах колегите за цял ден имаха по 2 риби, а аз все пак отидох за 2 часа- това си е успокоение за мен. Реката ту замътеше ту избистри. Експериментирах със стръвта но не даде желания резултат. Имаше двама колеги ловяха на водорасли и имаха ефект. Рибата е там но не желаеше да се храни и от подхранката нямаше никакъв ефект.
На 26.12 ще направя паследния си риболов за 2013г.
Ако някой има някакво инфо за тогава от Пастух, Вуковски мост и Невестино нека пише- може и ЛС.
Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И много пуснати риби!!!!!!
На 26.12 ще направя паследния си риболов за 2013г.
Ако някой има някакво инфо за тогава от Пастух, Вуковски мост и Невестино нека пише- може и ЛС.
Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И много пуснати риби!!!!!!