Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На Веринско от петък 14:00 до днес 11:00ч. 3 каракуди колкото шамарче 1 шаранче още по-малко и 3 костура колко кутре....
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Днес на Искъра откъм Ихтиман, няколко дребни кустурчета, на пинки. Лодките и джетовете бяха в по-голяма бройка 

- koko_alfata
- новобранец
На плувка излиза 1-2кг шаранчета но на пинки.8лв на пръчка и каквото си хванеш,аз ходя често там на палатка и е много хубаво но и да не забравяме рацитеniko8704 написа:Колеги,аз искам да ви попитам за яз.Пожарево.Какви са ословията за риболов и какво излиза,има ли смисъл да се ходи там.Благодаря ви предварително.

Колкото повече набира,толкова повече набира........
Колега,пробай на стената,вчера хванах няколко костура там,но отидох към 18:30 и нямах време да ловя.Ако отидеш по-рано да си хванеш място и си захраниш според мен ще си ловиш бабушки и уклеи доволно.angel_petkov написа:Колеги на Панчарево за трети път пълно капо. Аз ходя под ресторант Лебед,около мен рибарите също не можаха да се похвалят с нещо. Някой може ли да каже къде кълве в момента там ?
-
- новобранец
Благодаря ти колега. Другият път ще пробвам там.usmiwka написа:Колега,пробай на стената,вчера хванах няколко костура там,но отидох към 18:30 и нямах време да ловя.Ако отидеш по-рано да си хванеш място и си захраниш според мен ще си ловиш бабушки и уклеи доволно.angel_petkov написа:Колеги на Панчарево за трети път пълно капо. Аз ходя под ресторант Лебед,около мен рибарите също не можаха да се похвалят с нещо. Някой може ли да каже къде кълве в момента там ?
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Събота на Доганово , 5 шарана най-големия беше 1.700 , 10 каракуди по 250-300 гр , една бяла риба към 1.500кг и 4 зверски късания на толупи , още със засичането . Два пъти скъса 0.10 и после две късания на 0.12мм . А бялата си излезна с 0.10мм бяз ядове , това всичко на мач

Колеги, моля който има актуална иформация за Панчарево и Челопечене да сподели.
Конкретно ме интересува на Пънча как е нивота на водата и дали рибата се е изместила от Лебеда. За Челопечене чувам, че буквално избиват рибата - бяла риба и кустир давали много.
От 2 седмици нямам време за обиколка моля ако някой има инфо да сподели.
Конкретно ме интересува на Пънча как е нивота на водата и дали рибата се е изместила от Лебеда. За Челопечене чувам, че буквално избиват рибата - бяла риба и кустир давали много.
От 2 седмици нямам време за обиколка моля ако някой има инфо да сподели.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Пънчо нивото е високо, местата намаляват.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
iskara

Риболовци.
- jasonsmith
- разбира нещата
Не е зле, Люси, никак даже. Но размера на платиките ми се струва понамалял,а?
Е сега нема да им намирам косури,е така мисля че бяха точния размер
Е една качествена риба от хищните
4 кила е 

Риболовци.
Е това е от шипоченския залив
От другата страна на пътя.Нивото на панелите на ъгъла
През целия ден кълвът навсякъде малки костури,риболова е много рано сутрин и вечерта.Днес разбрах че е ветровито.Реката Искър спадна и е бистра-кълвът кленчета,около 30см
нивото на палакарията спадна,има мренки дребни и некое скобарче
иначе става за муха и плаж
На Искъра уикенда ходят 1000 човека всяка седмица,но 90 процента си бъркат в носа 

Риболовци.
-
- новобранец
Колега,извинявай ,но на кое викаш пинки ,то сега трудно се намират.koko_alfata написа:На плувка излиза 1-2кг шаранчета но на пинки.8лв на пръчка и каквото си хванеш,аз ходя често там на палатка и е много хубаво но и да не забравяме рацитеniko8704 написа:Колеги,аз искам да ви попитам за яз.Пожарево.Какви са ословията за риболов и какво излиза,има ли смисъл да се ходи там.Благодаря ви предварително.за мезе са чук
бе аз вече тая арматура платиката неща да я гледам , кога и д аьодя на Искра само платика и перки .
- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление така е Дими,и някоя каракуда за цвят +костурче,а и платиката стана капризна.Dimy написа:бе аз вече тая арматура платиката неща да я гледам , кога и д аьодя на Искра само платика и перки .
Последното изречение на Люси в горния пост "На Искъра уикенда ходят 1000 човека всяка седмица,но 90 процента си бъркат в носа",също е много вярно и е една от причините да го задраскам за сега язовира.Другата седмица се изнасям на правилния язовир,дето и ти го уважаваш

Всичко може,но не всеки го можe.