Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Бях срещу рибарниците,само на плувка,захранвах с по-лека и с по-тежка захранка ама все тая.bachoivo написа:Колега къде на Лом-а си бил, защото аз в неделя след обяд за 3-4 часа си направих кефа с фидера: повод 0,12, кука 14 и 2 бели на нея. По пътя за манастира, на около 100-150м след моста бях, на припекnick71 написа:Вчера на Лома на Басарбово,заформих едно професионално КАПО,даже и бутване нямах

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- ще става разбирач
Никой ли днес не се възползва от хубавото време да види как е положението по реката
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Риба много, репортажа по късно. 

Ами днес слабичко,на топлата 8 риби.tenesista_ написа:Никой ли днес не се възползва от хубавото време да види как е положението по реката
Последно промяна от kasabinho на Вто Мар 15, 2011 10:13 pm, променено общо 1 път.

Хм, не знам кого си гледал,от всички там аз съм най-младия рибар. Бат Добри даже имаше повече риби от мен, но беше и на по-хубаво място.lfc_boy написа:Къде ги ловите тези килограми не мога да разбера.Аз тази вечер минах през топлата вода на разходка и от 10 човека само няколко бяха хванали по 1-2 рибки.Може би на Мартен ще е различно.kasabinho написа:Тази вечер почти 3 кг дунавска разна и за цвят едно шаранче, което си плува отново.

Здравейте колеги. Да питам, някой знае ли тази година каква е ситуацията по платените язовири т.е. къде може да се ходи?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Лошо....сервираха ми, че съм командировка по него времеВенци ® написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44824

А някой инфо за Текето има ли? Освен за мрежите

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
И колко градуса е водата на Текето?bachoivo написа:Лошо....сервираха ми, че съм командировка по него времеВенци ® написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44824![]()
......другия път
А някой инфо за Текето има ли? Освен за мрежите![]()
![]()

7 градуса на текетоbachoivo написа:Лошо....сервираха ми, че съм командировка по него времеВенци ® написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44824![]()
......другия път
А някой инфо за Текето има ли? Освен за мрежите![]()
![]()
на спининг излизат малки бели по 3-4 бр на ден , ама общо за всички рибари

пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Текето вчера и днес ЗВЕРСКО капо...Но то ми беше ясно че нищо няма да хвана ама поне се поприпекох на хубавото слънчице 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На какво ги мъчи колега? Лятото ми е ясно как ги мориш ама сегаribarq92 написа:Текето вчера и днес ЗВЕРСКО капо...Но то ми беше ясно че нищо няма да хвана ама поне се поприпекох на хубавото слънчице

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
Имам инфо, че арендатора на яз. Ломци няма да дава да се лови тази година.bat_deso написа:Здравейте колеги. Да питам, някой знае ли тази година каква е ситуацията по платените язовири т.е. къде може да се ходи?