Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Ей Тролка ади а така кажи нещо :D Сега сериозно ако смяташ че съм прекалил извинявам са ама и ти фърли една клетва за голем :D
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:D Ей Тролка :D Ако смяташ ,че съм прекалил извинявам са ама хвърли една клетва за голям че да мирясам :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа:Ей Тролка ади а така кажи нещо :D Сега сериозно ако смяташ че съм прекалил извинявам са ама и ти фърли една клетва за голем :D
Не му се извинявай,а му мини от заднишката :butthead: че ко почуства по-добре :mrgreen: :lol:
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Такваз ли....?!?! [image]
Изображение1095.jpg
....... за оградата де ?! :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Troli Rapala написа:
yankosan написа:Миле,зема ти изтропам гьола лятоска а...
От коя страна си...по Фройд :lol:
И Тоци ще викнем и сме на еВерста :wink: :drinkers:
Щи дам един Фройд,аз!С твърди корици или меки цици! :mrgreen: Гледайте да уцелите датата на кълване,че той ви чека след 10години пак там на същото место!Заградил се е с мрежеста ограда,да си пази територията от психолози и .....лози.Красивия Генералисимус Максимус не е поканен,ша бели лук по туй време! :wink:
Не тоз дрът пръч ве,братмуууу за стекове ще гоним...кът си ги носим :ANAL: Като Онья-кръста,мир вам!
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа: нещо проблем с посоките ли имаш? :lol:
Посоката за мен е север,а севера е не ясен,като чер клен(дървото) :shock:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

На север от Ямбол,ясно пак насам ша идваш :lol: за оня черния,ама трудно е вече, :lol: :fishing6: те го бастисаха местните :lol: нищо де ти опитай :lol:
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа:На север от Ямбол,ясно пак насам ша идваш :lol: за оня черния,ама трудно е вече, :lol: :fishing6: те го бастисаха местните :lol: нищо де ти опитай :lol:
ПИдираси :lol: :lol: :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Янич що така невъзпитано? :lol: :lol: И кой са тез п....и в мн.число? :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lozzy.68 написа:Такваз ли....?!?! [image]
Изображение1095.jpg
....... за оградата де ?! :drinkers:
Aнджък,същата има на Тича срещу риболовците,а сомовете са заградени с другия тип мрежи! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Като Онья-кръста,мир вам!
Оня,ако вземе да изпраска една дву-метровка,ща има да съ щипите по бузките! :wink: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа: за стекове ще гоним...кът си ги носим :ANAL:
Прати ми тогава 250евро за бутилка вино на Ротшилд,да го полеете га Го фаните!Ако не,щи си го гуедате на картинка! :mrgreen:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Янич,да ти я пратим тая на Бивака!Знае да кльонка и със сатър! :mrgreen:

https://youtu.be/Slcq7lAoQ6k
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Troli Rapala написа:Янич,да ти я пратим тая на Бивака!Знае да кльонка и със сатър! :mrgreen:

https://youtu.be/Slcq7lAoQ6k
:shock: У кеф,бомба е за бивака :wink: Хем за туй,хем за Унуй :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разказа се казва *Кемал ку мицу* специално за бай Миле

Та в Шумен имаше по мое време и катедра чужди езици.. :lol: ., се учеха само два-Руски и малко японски.. :lol: ....взехме руският език със шест, ама питам преподавателя, кой ще ни преподава на японски, а той ми отговори, че пак той, макар и да не го знае... :lol: , било само зачот и трябвало да запомниш само две японски думи и те са "Кио ку мицу", на мен ми прозвуча, като *Кемал ку мицу* и му казах, че ще е ми е много интересно, ако камили и сомове са замесени в обхвата на артилерията.. :lol:
А той ми отговори:
-Това е дори си висш шпионаж.. :wink: , тези две думи означават на японски *Строго секретно при опасност да се изгори* :shock:

- Ами аз ги запомних вече... :mrgreen: , сега да ги тестваме, ама от къде да търсим и японци, а пък и като ги кажем на някой японец и той си изсипе документите от гащите и ги взема и ги занеса на началник щаба- той не знае японски и явно трябва да ги пратим до Япония за превод, щото в японското посолство у нас работят виетнамци.... :lol: , маскирани, като японци..та и те не го знаят ..явно.. :roll:

- Ейййй...., ама много си прост бе. Ами нали, като ги получат японците, ще прочетат корицата на която пише "Кио ку мицу" и ще изгорят без да ги отворят, нали това е целта, а ти превод им искаш.
- Мислих да скъсаме предната корица и няма да се стреснат толкова и да правят излишни пожари, то без туй и съдържанието е кодирано и ще ни я преведат, дори безплатно без да се усетят пущините, че можем и да икономисаме някой лев разходите на разузнаването, ама те нека да си отчетат пак за 2 000 000 лева разход, ние искаме по една звезда на пагона само..ама голяма... :lol:
Та на мен ми дадоха ефрейторска нашивка само и указание да дебна за японци..., та като видях по телевизията един японски автобус с уж туристи закъсал пред Шумен преди няколко дена ....и си казах:
- Ся що не бях на мястото на бай Миле с МТЛБЕТО..., да ги заровя и от зад със сняг, че да да не могат да бягат и да се появя аз със моят вик *Кемал ку мицу*, та да ви видя изпадалите и лабави японски гащи, че и документите на шпионите сомисти... :lol: , дето пише на български "Кио ку мицу".... :lol: ., та да видим как се горят мокри секрети в снега. :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”