Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

Ице,по повода ще ги познаете :lol:
Та...по повод разказът ти по-горе,видях много арни куки-японски да ги еба :fishing4:
Да взема да туря една-две да видя дали ще ги взема...или дава :fishing10: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей Ицак ,кат спомена за МТЛБто и са сетих ,как ма изпратиха кат млад фазан в АВработилницата на лагер СВОБОДА знайш го срещу гробищата(както казваше един колега:преди работих срещу гробищата ,сега почивам срещу работата си :lol: :lol: :lol: :lol: )та там беше и автопарка на ВУто,то не бяха 131ци,джогани,БМ21 ама без тръбите :lol: :lol: :lol: ,та имаше и АТСи,няма сняг няма лед няма кал маторя им12цулиндъра пали с въздух и върви навсякъде,те и за туй ги ползваха де да дърпат танковете от тежкия полк кат закъсат :lol: :lol: :lol: :lol: ама нъл са гладни миндили и тях нарязаха :lol: :lol: .Та и аз ги гледам закъсалите японци и са чудя ако сложеха едно гребло на АТСа дъли аджеба щяха да са закъсали? :lol: :lol: .Обаче видя ли японския дух?Японеца от интервюто усмихнат :D не кат Тролката :evil: сърдит и неразговорлив :lol: ама ний Българите се сме си тъй чувствителни и обидчиви :lol: и аз в числото де :lol: ,особенно кат ма кълнат на дребно :lol: :lol: .Янич,къде ги гледа тез японски куки,че тука на село все от китай карат стока? :lol: :lol: и викат чей японса :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Нема се сърдиш Миле,но не ти прочетх поста,поради аман причини :wink: Мернах си името отдолу и скивах интерес за куките :!: Що бе Миле,не са трол :roll: И ги бачкам скъпо,да знайш :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Разказа се казва *Кемал ку мицу* специално за
И неговия робовладелец........джеремето с фалшивите финтифлюжки на петорни цени! :mrgreen: :drinkers: То нема лошо да е секретно,но само за мястото на отделяне на секрети! :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yankosan написа:Нема се сърдиш Миле,но не ти прочетх поста,поради аман причини :wink: Мернах си името отдолу и скивах интерес за куките :!: Що бе Миле,не са трол :roll: И ги бачкам скъпо,да знайш :lol:
Изобщо,не са сърдя бе Янич, :DАз да не съм сръдлю ,кат Тролката, питам за куките щото може и да са пробвам да тропам :lol: ,разрових си старите оръжия ама те кат ги гледам са морално остарели :lol: пък и куките са за канджосване не за стръв :lol: :lol: та все пак ако реша да съм модерен клъонкаджия :lol: да не изоставам от модните тенденции :D .Та за затуй питам :DС цената все ша са упрайми някак. Ицак,няма да са плашиш ша устая някой и друг сом и за колеги специалисти :lol: :lol: в камилския :lol: :drinkers: .
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
yco написа:Разказа се казва *Кемал ку мицу* специално за
И неговия робовладелец........джеремето с фалшивите финтифлюжки на петорни цени! :mrgreen: :drinkers: То нема лошо да е секретно,но само за мястото на отделяне на секрети! :mrgreen:
Ти пък какво си измислил сам? Освен плюенето,което си превърнал в олимпийска дисциплина? :lol: Или си мислиш,че кат си лакирал с червен лак лопатката на една Рапала и си променил тенденциите в воблеростроенето? :lol: :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ицакис,видя ли ги ЗИСовете бе :shock: .В София пред паметника на незнайния войн,че и гръмнаха 21 пъти :lol: :lol: :lol: има още хляб у тях,ама те руснаците тъй правеха оборудването,че да изкара поне до края на света :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Видях ги ба... :lol: ..., дори загледах на един лафета. Днес от 13ч по БНТ1 ще дават филм за мраморното село. :wink: Специално го поръчах филма за Янича. :mrgreen:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Лафета а? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: усещам ,че скоро ша имаш колесар :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз пък намерих за мосю Колев воблер за един милион долара,ако го закъса от към воблери биячи! :wink: Да побърза с покупката да не го изпревари Генерала!Мога да ви го доставя безплатно! :mrgreen:

Изображение
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Troli Rapala написа:Аз пък намерих за мосю Колев воблер за един милион долара,ако го закъса от към воблери биячи! :wink: Да побърза с покупката да не го изпревари Генерала!Мога да ви го доставя безплатно! :mrgreen:

Изображение
Кво е туй ве джанъм :roll: По на октопотус го мяза :!:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ей тез,днес ходих на пазара в Димитровград ама ги нема :lol:
http://www.vidrax-fishing.com/shop/inde ... ct_id=4126
http://www.vidrax-fishing.com/shop/inde ... ct_id=4123
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yankosan написа:Ей тез,днес ходих на пазара в Димитровград ама ги нема :lol:
http://www.vidrax-fishing.com/shop/inde ... ct_id=4126
http://www.vidrax-fishing.com/shop/inde ... ct_id=4123
Благодарско за инфото :fishing2:
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Интересно ми е мнението на Генерала :roll: Щот имам бегали три,5 геннералски риби зради откач :oops:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Откач точно от тез ли?И монтажа с тройка или 2е 1ци?На мен лично куките с късо стъбло не ми допадат,и мисля че тез с дълго такова коват по добре ама туй са наблюдения от друг вид риболов,при който рибите захапват(засмукват) по друг начин :fishing4: При сома възможността да се ковне отвън е значително по голяма на тролинг и на клъонк поради движението на стръвтта(приемаме че при клъонка се прави фифел)и атаката е в тоз момент.Туй са само разсъждения на човек нямащ риби на клъонк,с изключение на вдигания ,мисля че съм го вдигнал,щото каракудата искаше да влезе обратно в лодката,тогава нямах сонар,и тропах от уфимка :fishing6:
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”