Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Здравейте колеги, някой има ли инфо за платените водоеми пимерно Балкански,Босилковци, Юпер и др., къде може да се ходи тази година. В петък мисля да мръда някъде, но все още се чудя къде. Ако някой помогне ще му бъда благодарен 

Има,имааааааAto написа:а аз да попитам верно ли и щуки има у нашто Теке , някой хващал ли е ????

ми аз кат гледам и няколкото капота и за бяла то си се същотоribarq92 написа:Има,имааааааAto написа:а аз да попитам верно ли и щуки има у нашто Теке , някой хващал ли е ????Но са малко в езерото и все едно ще търсиш игла в купа сено
дали бяла или щука ще си е все същото , важното е да ти е гот да обикаляш и да си на гьола
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
аз съм виждал да вадят 2 щуки в малкото, бяха си добри-покрай 2кг парчето 

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
-
- кандидат преподавател
Ако не ме лъже паметта (ако пък ме лъже е или от възрастта или от алкохола
)Митака имаше извадена щука на Текето миналата година .Ако на някой му се занимава да я потърси в темата назад.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Да Иво имам имам
65см Щука .Извадена на 28.06.2008
Аз отивам на Текто ( на помпената съм ) Ако има колеги със свободно време да заповядат 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
като казвате малкото имате в предвид това с лодките , а не баба Яга нали????
ще е добре ако дакараме голяма разнообразие от рибета в Текето стига само органите да си вършат работата и да го охраняват като хората
Успешен излет Митаче ,ще чакаме репортажа
ще е добре ако дакараме голяма разнообразие от рибета в Текето стига само органите да си вършат работата и да го охраняват като хората
Пич и да се докара риба,файда голяма няма,има хора който се знаят че браконерстват и НИЩО не им се прави!!!Просто охраната си затваря очите за някои,все пак сме в БЪЛГАРИЯAto написа:като казвате малкото имате в предвид това с лодките , а не баба Яга нали????

П.С Митаче приятно капо

Аз познавам едно момче, което преди 3-4 години ги беше набарало на баба Яга и мисля, че най-голямата му беше 8кг. Но после го изтърмъчиха и него езеро.Ato написа:а аз да попитам верно ли и щуки има у нашто Теке , някой хващал ли е ????

-
- вече хвърля и на тежко
На Баба Яга освен часовници не вярвам друго да има.
А по идеята да бъдат пренесени и други видове в Текето съм много "за". Все съм си мислел, че то е много подходящо за създаване на добра популация от платики
А по идеята да бъдат пренесени и други видове в Текето съм много "за". Все съм си мислел, че то е много подходящо за създаване на добра популация от платики

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ето малко фреш инфо от текето .На плувка само попчета и дребен облез .На фидер Греда ама голям
.Имаше доста колеги спинингисти (пот доста разбирайте 10души ) Мераклии не липсваха
Бях до помпената после се преместих на малкото . На малкото до мен колегата извади една бяла риПка около 40см стръв облез . И това е от мен.
А що се отнася до поста на ribarq92 : Да ти се връща !

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
MiTKo_Fisher написа:

Кажи кога си почивка и ми се обади,имам нещо напредвид

ма аз доколкот знам таз запрян риболоваkasabinho написа:Аз познавам едно момче, което преди 3-4 години ги беше набарало на баба Яга и мисля, че най-голямата му беше 8кг. Но после го изтърмъчиха и него езеро.Ato написа:а аз да попитам верно ли и щуки има у нашто Теке , някой хващал ли е ????
-
- кандидат преподавател
Абе имаше си и щука и таранки по половинка .Преди години точно срещу къщичката след добро захранване таранката излизаше от лилиите и си беше голям кеф.Ама това беше предиdeto_g написа:На Баба Яга освен часовници не вярвам друго да има.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Митак спинингистите нищо ли неФанаха