Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Данчо,а пробвай да ми обясниш какво продаваш на тази цена?dantho.mihov написа:..само за 2.30 на кг.
И как си го написал на етикета?
Понеже не вярвам да пише примерно"краве сирене"
То как и да го смята човек,тази крайна цена няма как да се получи дори и само едно кило мляко да има в него!
-
- ще става разбирач
Да има някой от Пловдив или региона,на който му се ходи на състезанието на Старите видри в събота,да ми пише.Има 4 места.
-
- Модератор
Краско, той Жорето затова споменава за революция в технологиите. И това "сирене" и кучето ми не иска да го яде.
Вътре няма и капка мляко. Ама народа защото си е беден, го папка на поразия.
Заводската му цена е 1.60 - 1.70 лв./кг.
Не ти го и препоръчвам.
Виж, истинското краве сирене започва от 5.20 лв., но пък има добавено сухо мляко.
А такова само от краве мляко започва от 5.80 лв и според търговските трикове може да стигне на двойна цена.
Цените, къде съм посочил на кравето сирене са на едро, сиреч без надценките за крайния потребител.

Вътре няма и капка мляко. Ама народа защото си е беден, го папка на поразия.

Не ти го и препоръчвам.
Виж, истинското краве сирене започва от 5.20 лв., но пък има добавено сухо мляко.
А такова само от краве мляко започва от 5.80 лв и според търговските трикове може да стигне на двойна цена.
Цените, къде съм посочил на кравето сирене са на едро, сиреч без надценките за крайния потребител.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй , тъй , по кварталните ми магазинчета "сирената" под 6лв. носят гръмкото название "деликатес с растителни мазнини"

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз понеже бе сирене на маса не сядам,консумирам ето това.
Първо защото си е"наше",второ по-добро не съм пробвал още.
Най-скъпото в магазина е,като турската шитня е на половина на цената на уж нашето си.
Колко е истинско не знам,но си е много вкусно и лъхаме по-една такава бачонка на седмица.
Най-интересноото е,че се прави в Австрия......

Първо защото си е"наше",второ по-добро не съм пробвал още.
Най-скъпото в магазина е,като турската шитня е на половина на цената на уж нашето си.
Колко е истинско не знам,но си е много вкусно и лъхаме по-една такава бачонка на седмица.
Най-интересноото е,че се прави в Австрия......

- Павел Иванов
На Георге сиренцето също не е за изфърляне , макар , че кашкавалеца му е по-читав
Кът додеш ш те вода да си купиш като задължително , предварително ще проверя къде е на прИмоция 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Уж беден народа,а са готови по-всяко време да хвърлят 3,4,5,6..... бона през балкона за пострадал роднинаdantho.mihov написа:...народа защото си е беден...

Потвърждавам, макар че цените са им доста"солени", за БГ може би това са най-качествените продукти, които се произвеждат!Павел Иванов написа:На Георге сиренцето също не е за изфърляне , макар , че кашкавалеца му е по-читав......
А аз също претендирам да разбирам от сирене и кашкавал!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Но пък не мога да кажа същото за киселото мляко.
Тук най-продаваното е турският йогурт
Ако искаш млякото ти да върви,слагаш турският бранд
Даже и шведските фирми пишат турски йогурт върху кутиите.
Аз лично гледам почти винаги да купувам гръцки,защото ме дразни да го гледам мустакатото аби къ ме гледа.

Сега купих гръцки,но не винаги се полуава и искам не искам купувам турски такъв.
Тук малки кофички като в Бг няма.

Тук най-продаваното е турският йогурт

Ако искаш млякото ти да върви,слагаш турският бранд

Даже и шведските фирми пишат турски йогурт върху кутиите.
Аз лично гледам почти винаги да купувам гръцки,защото ме дразни да го гледам мустакатото аби къ ме гледа.

Сега купих гръцки,но не винаги се полуава и искам не искам купувам турски такъв.
Тук малки кофички като в Бг няма.

Сега метнах с блеснарката,да потренирам новата блесна.
Лети към 38 метра,номер 3 имитация на блуфокс.
50 оборота направи макарето,като заметнах.
Риба не гони,нема ги засега.
Лети към 38 метра,номер 3 имитация на блуфокс.
50 оборота направи макарето,като заметнах.
Риба не гони,нема ги засега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Павел Иванов
Е ся Георге ако не ти прати по ЕКОНТ барем две кила сирене , не е човек начиАчо ♣ написа:... за БГ може би това са най-качествените продукти, които се произвеждат...

Иначе в диапазона около и над десет лева за кило сирене конкуренцията за качествен и вкусен продукт е доста голяма . Тука определено изключвам Маджаров щото с неговият стремеж към "истински домашният продукт" малце преиграва и специално сиренето извъобще не го докарва на вкус .
пп - Георге , праите ли читава "Моцарела" щот не съм срещал такъв ваш продукт ? Не друго ами умрем за убава такава . Посолвам си я яко и мога да я нагъвам с конска пъстърмЪ от "Старият месар" или еленска такава от "Еленко" до безкрай

Павел Иванов
Павел Иванов
Той, Георге, не е от скръндзавите, за разлика от Кире, дет с Люс се надяваме на нещо селско от него, ама май.....ще си умрем с надеждата!!!Павел Иванов написа:........Е ся Георге ако не ти прати по ЕКОНТ барем две кила сирене , не е човек начи.........

Кирееее. нъл щеше да идваш до Велинград, бре???

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Не съм съвсем сигурен, ама май пращах на Ангел от сиренето, а пробиотик - със 100 % сигурност съм пращал и не с куриери, ами по родата му.
Павле,
Моцарела не правим,
Какво ли не сме правили през годините, включително и пекорино, ама моцарела - не !
Люси,
Това с белите риби и гъбите е страшна снимка, ама махни този телен живарник, че ми боде очите, бре !
Меки живарници има по 10 лева, що трябва да ги изтезавате рибите в тези кафези, а ?
В Гърция, като ходим по курортите жената си отяжда на тяхното краве кисело мляко. Правят го по-гъсто, с парчета плод, с аромати и половинката яде та се носи !
За БГ сега имаме прекрасно овче мляко - мисля, че е от най-добрите на пазара. Ще го има до м.август, най-късно.
Павле,
Моцарела не правим,
Какво ли не сме правили през годините, включително и пекорино, ама моцарела - не !
Люси,
Това с белите риби и гъбите е страшна снимка, ама махни този телен живарник, че ми боде очите, бре !

Меки живарници има по 10 лева, що трябва да ги изтезавате рибите в тези кафези, а ?
В Гърция, като ходим по курортите жената си отяжда на тяхното краве кисело мляко. Правят го по-гъсто, с парчета плод, с аромати и половинката яде та се носи !

За БГ сега имаме прекрасно овче мляко - мисля, че е от най-добрите на пазара. Ще го има до м.август, най-късно.
G.Petkov написа:........... май пращах на Ангел от сиренето, .........

А за това какво ще кажете?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет.