Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Днес на Текето с колегата ribarq92 решихме да направим лек излет
Резултата около 20 облеза несъм ги броил точно и една доста мерна бабушка извадена от колега ribarq92 .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Надявам се че мерната бабушка продължава да си плува в текето.
Ееее разбира семиро мачтийм написа:Надявам се че мерната бабушка продължава да си плува в текето.

-
- научил се да хвърля
здравейте колеги ас днес направих една разходка до лимана под захарната за два часа на плувка две маломерни колтурчета ,две маломерни бабушки и няколко попчета на плувка ,бърз реелиз и бегом марш към нас че много вятър духаше.това е от мен като инфо.наслука на всички
Вторник (22.03) се отбих до текето. На фидера и плувката по няколко попчета 1 облез. На спининга положението беше малко по- добре - 1 бяла рибка около 40 - 45 см. 
-
- научил се да хвърля
адмирации за улова колега ,добра е рибката но е то4но на границата ,иначе браво и жсе по големи да ги хвашташ.наслука на всички русенки рибави през почивните дни
-
- научил се да хвърля
колеги искам да попитам някои да ми каже номера на ИАРА за Русе че днес на лимана под захарната имаше сигурно 10 човека с по 2-3 въдици парашутисти ,които много ме подразниха и утре ще отида и ако пак са там да се обадя
-
- вече хвърля и на тежко
Днеска с колегата berbat82 отскочихме следобед до Ряховския лиман. Духаше вятър, водата качва, но от 14.00 до 19.00 ч. си направихме кефа на морунаж - около 3-4 кила общо. Иска си сериозно захранване, шарен червей и добър подбор на място. Ловихме само на плувка с директни седмици. Освен морунаж хванахме и наколко бабушки и косатчета. Доста динамичен риболов се получи.

- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Добро утро колеги. Някъкви идеи за ферибота? Разрешено ли е там? Облес дали е тръгнал? Ако някой желае аз ще съм там по обяд, Разпознаване твърд калъф Филстар-тъмно син.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След 10-тина мин. отпрашвам към Текето с основна цел да пробвам различните монтажи на фидера, а ако излезе и някоя риба още по-добре
Инфо по-късно.
P.S. Сутрина (към 10-10:30) се разходих по Реката зад корабната. Голям вятър, вълни като на морето
Имаше 2-3 човека, ам не видях някой да хване нещо. На ферибота дребосък дърпат хората-косатчета, костурчета и др. такива

P.S. Сутрина (към 10-10:30) се разходих по Реката зад корабната. Голям вятър, вълни като на морето

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
тази заран на Текето-само вятар и вълниbachoivo написа:След 10-тина мин. отпрашвам към Текето с основна цел да пробвам различните монтажи на фидера, а ако излезе и някоя риба още по-добреИнфо по-късно.
P.S. Сутрина (към 10-10:30) се разходих по Реката зад корабната. Голям вятър, вълни като на моретоИмаше 2-3 човека, ам не видях някой да хване нещо. На ферибота дребосък дърпат хората-косатчета, костурчета и др. такива
изтървал си момента колега--трябвало е веднага да се обадишribolovecaruse написа:колеги искам да попитам някои да ми каже номера на ИАРА за Русе че днес на лимана под захарната имаше сигурно 10 човека с по 2-3 въдици парашутисти ,които много ме подразниха и утре ще отида и ако пак са там да се обадя
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъкмо се прибирам от там...и след обяд същата работа-ду'а, ду'а ама не на мястоbg42 написа:тази заран на Текето-само вятар и вълниbachoivo написа:След 10-тина мин. отпрашвам към Текето с основна цел да пробвам различните монтажи на фидера, а ако излезе и някоя риба още по-добреИнфо по-късно.
P.S. Сутрина (към 10-10:30) се разходих по Реката зад корабната. Голям вятър, вълни като на моретоИмаше 2-3 човека, ам не видях някой да хване нещо. На ферибота дребосък дърпат хората-косатчета, костурчета и др. такива

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.