Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
може ли някой да сподели нещо за ОДРИНЦИ.Как е тази година кълве ли имали риба и какви са условията.
Така де....аз това го пиша от сума ти време. Като се има предвид, че арендаторите наблегнаха на шараните, а аз ходя само за спининг и пак съм адски доволен !!kolintodorov написа:Колеги, не си губете времето .........Посетете язовир Трастиково и се насладета на любимото си хоби.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Ако някой знае нещо за ДОБРОТИЧ моля да сподели -кълве ли ,имали риба и какви са условията??
СПЕШНО Е!
СПЕШНО Е!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Колега konarq на Добротич условията са 15лв 3 въдици не дават да се нощува! И в Почивните дни е почти не възможно да хванеш риба!!! Иначе много народ все едно е митинг! Прекрасен язовир е иначе има сянка ,Хубав път, има условия-маси пейки кошчета ,WC ,Чисто е което е много важно но риба дава само през работните дни!
Аз съм се спрял на Преселка и се надявам някой да даде някакво инфо че петъка наближава
Аз съм се спрял на Преселка и се надявам някой да даде някакво инфо че петъка наближава

-
- научил се да хвърля
Забранено е използването на рачила и всякакви други пособия за улов на раци.Nasko64 написа:Колеги,на Звънец разрешено ли е да се използват рачила за вадене на раци?

Има си тема за Добричка област, питай там, има по-голяма вероятност някой да ти отговори, логично е нали ?konarq написа:може ли някой да сподели нещо за ОДРИНЦИ.Как е тази година кълве ли имали риба и какви са условията.

Поздрави!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

- dim-dim
- научил се да хвърля
Питах и там driu но от никой няма вест Никой или не е ходил скоро там или никой не иска да сподели !!!???
Въпреки всичко аз събота отивам на Песелка отивам да проверя и ще пиша после как е
Иначе съм си приготвил Рибни и Плодови Пелети, протеинови топчета и едри бавно разтворими пелети за стръв и около 4-5 вида царевица домашно производство
В Петък ще си сваря и суха царевица за подхранка с коноп и в ПВА ще хвърлям суха,топчена и пелети Дано имам успех! В Събота или най късно в Неделя ще пиша
Наздраве за сега който иска да идва да ми пише на ЛС
Въпреки всичко аз събота отивам на Песелка отивам да проверя и ще пиша после как е

driu написа:Забранено е използването на рачила и всякакви други пособия за улов на раци.Nasko64 написа:Колеги,на Звънец разрешено ли е да се използват рачила за вадене на раци?Лека подсказка ще Ви споделя, винаги като наближи събота и неделя, собствениците небрежно изпускат по 5-10 санта вода.
Има си тема за Добричка област, питай там, има по-голяма вероятност някой да ти отговори, логично е нали ?konarq написа:може ли някой да сподели нещо за ОДРИНЦИ.Как е тази година кълве ли имали риба и какви са условията.![]()
Поздрави!
Да,таксува се колега.За 12 часа таксата е 12 лева,а за 24 часа е 20 лева.На водоема е разрешен само и единствено спортният риболов.Задължително е използването на антибиотик и карп дюшек Разрешават се до 4 броя пръчки на човек.За резервации 0893 636307-Митко(управителят на водоема) или 0893 636303-Здравко(охраната)SisCreFish написа:Колеги искам да попитам за Тръстиково,таксували се и ако да какви са условията (за ден или за 24часа,брой въдици,резервация за места и т.н.) благодаря много ,НАСЛУКА колеги!!
Благодаря колега.driu написа:Забранено е използването на рачила и всякакви други пособия за улов на раци.Nasko64 написа:Колеги,на Звънец разрешено ли е да се използват рачила за вадене на раци?Лека подсказка ще Ви споделя, винаги като наближи събота и неделя, собствениците небрежно изпускат по 5-10 санта вода.
Има си тема за Добричка област, питай там, има по-голяма вероятност някой да ти отговори, логично е нали ?konarq написа:може ли някой да сподели нещо за ОДРИНЦИ.Как е тази година кълве ли имали риба и какви са условията.![]()
Поздрави!
-
- научил се да хвърля
Като цяло, водоема ми е на 10-15 км, но не бих стъпил там, камо ли събота и неделя, защото е лудница попринцип от банкетаджии. Там дереджето е все едно и също, а именно по-някоя друга каракуда, понякога излизат доста като бройки ако случиш ден, а до останалите видове риби, които ги има във водоема си е чист късмет! Последните две години се наблюдаваха нови популации от сом и бяла риба, благодарение на малките шаранчета по 50-100гр. пуснати от арендаторите, но СЕЛЯНИТЕ й е***а майката. Докато не се затвори язовира за 1-2 години да се възвърнат популациите от хубава риба там не отивам, не съм фен на каракудатаdim-dim написа:Питах и там driu но от никой няма вест Никой или не е ходил скоро там или никой не иска да сподели !!!???

Поздрави!

- lishev_64
- разбира нещата
Колега, как става това с изпускането, като този язовир няма друга система за регулиране на нивото, освен преливника?driu написа:Забранено е използването на рачила и всякакви други пособия за улов на раци.Nasko64 написа:Колеги,на Звънец разрешено ли е да се използват рачила за вадене на раци?Лека подсказка ще Ви споделя, винаги като наближи събота и неделя, собствениците небрежно изпускат по 5-10 санта вода.
Поздрави!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- научил се да хвърля
От къде да знам... като не вярваш отиди и виж брега, то е очеизвадно. Аз споделям мойте наблюдения, ако искаш вярваш.lishev_64 написа:Колега, как става това с изпускането, като този язовир няма друга система за регулиране на нивото, освен преливника?

- lishev_64
- разбира нещата
Аз ходя на този язовир, и то доста често. Не оправдавам собствениците,/и те са същите като всички останали - гледат само да дерат/ но водата в язовира се регулира от количеството, което постъпва от Киселовския. Като почне да намалява тя, и долу почва да пада. В самия язовир водата се просмуква и изчезва през пукнатини в каменливата почва./знам го от старите местни хора/. Ако водата от Киселивския тотално спре, то Звънец пресъхва. Иначе язовира няма изспускателни кранове.driu написа:От къде да знам... .lishev_64 написа:Колега, как става това с изпускането........

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
pasator написа:Да,таксува се колега.За 12 часа таксата е 12 лева,а за 24 часа е 20 лева.На водоема е разрешен само и единствено спортният риболов.Задължително е използването на антибиотик и карп дюшек Разрешават се до 4 броя пръчки на човек.За резервации 0893 636307-Митко(управителят на водоема) или 0893 636303-Здравко(охраната)SisCreFish написа:Колеги искам да попитам за Тръстиково,таксували се и ако да какви са условията (за ден или за 24часа,брой въдици,резервация за места и т.н.) благодаря много ,НАСЛУКА колеги!!
Passator,благодаря ти много за инфото.
-
- научил се да хвърля
И аз миналото лято имам доста излети там, но този петък, който мина, едни авери бяха там, аз отидох в събота и казаха, че нивото е паднало с 15-20 сантима и веднага след тази информация от тяхна страна смених язовира.lishev_64 написа:Аз ходя на този язовир, и то доста често.....driu написа:От къде да знам... .lishev_64 написа:Колега, как става това с изпускането........

Поздрави!