Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от humfy »

Днеска се повозихме с аверчета с цел оглед. Невестино-у парко никой,водата мътна на талази,под праго имаше народ,ма слабо от към риби.Преди Пастух на местото с арните риби - 6 коли,там 2 са много! Мръзея ме да слизам :D
На Вуковски мост местата заети всичките,обаче бистро и слабо от към риби.На Бобошево панаир-от Варниците та до мосто,гъз до гъз,дребни скобарета.На тунело и от пъто се виждаше съборо,не сме ходили.Апнаме по шкебе на Колата,па слезнаме срещу гумите и пофърляме от 2 до 4,30ч,риби много,плитка и бистра вода,немаш много шанс,хванахме по 4-5 риби,по-нагоре у по-дълбокото се ловеше по добре.Търмъкчии не видех!
Преди да си тръгнем,един младеж срещу нас ,си релийзна улова! Респект! Има бъдеще!
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=84926" onclick="window.open(this.href);return false; Ето от днес.. Много тройки, много чудо :( от 15тина човека, които видяхме за деня само ние и още един колега ловяхме на стръв .... всичко друго тройки и две куки. Рибата си кълве просто трябва много предпазливост :)
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Веднага сподели с подробности местото :wink:
Старите
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

пресно инфо - на Крупник са ги разпрали на тройки,двойки и секакви такива монтажи! :ANAL:
Старите
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

humfy написа:Веднага сподели с подробности местото :wink:
50 метра над теб ;) ахах ебаси познавам всека 1 тревичка от благоевград до железница ;)
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

не е там :wink:
Старите
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

humfy написа:не е там :wink:
е са там е там нема къде да е ;)
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

humfy написа:местото с арните риби - 6 коли
Ехаааа......добре, че си напрайх некоя снимка за стената, че догодина може и да нема :)

Боби, ела на 31-ви на тунело да си прайме компания...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

topsoft написа:.....Боби, ела на 31-ви на тунело да си прайме компания...
:shock: Да мина ли към 00.00 да ви донеса шампанско :?: Заря няма да пра'им-противопоказно е :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

ама нека следващите места ги прекараме през ЛС?!

:D стига бре с тия места ...стига с тия лс ...секи требе да си напрай некакъв труд ,поне малко от малко ,тия лс съм ги забранил отсекаде ,имах по 20 на ден ...места места :D

малък пример

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1%82%D0%BE" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... BE#p561191" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1%82%D0%BE" onclick="window.open(this.href);return false;

местата може да се споделят единствено с неколко човека кадето ходиш редовно с тех на риба...или на неколко каде знаеш че че ти кажат и че че си траят ако им кажеш ти ...отам натам яко секюрити :D ,има хора каде са ми се расърдили...сори ,абсолютно никой не съм питал и не искам никой да ме пита...особено па у форумо...

преди 10тина дена си харесах едно место на струма почти цел ден висех ,никой не лови там ...надявах се да има риби...капо отсекаде,и ако бех фанал ,ако вриеше от риби...и тоя номер съм го правил ного пъти ...по симитли ,по бл град що съм обиколил те така залудо ...

е по нагоре колегата как е написал там спрехме ,онам спрехме ...те така се прави ,вика се разузнаване :D

достатъчна е информацята за реката ,за цвет ,ниво...активност на рибата ...стига с тия места ,у секо мнение место та место...
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Тц. Ако живея около реката - да, един ден обикалям, гледам и на другия ловим. Ма на 120км. с един почивен ден...искам да ловим, а и всичко връщам, така че твойта риба ще си е пак там, нищо че си ми казал местото.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

topsoft написа:Тц. Ако живея около реката - да, един ден обикалям, гледам и на другия ловим. Ма на 120км. с един почивен ден...искам да ловим, а и всичко връщам, така че твойта риба ще си е пак там, нищо че си ми казал местото.
убаво ,не става въпрос за рибата ,става въпрос за спокойствието и затова да не одиш у 3 часо да не те превари некой ...основно е затова...
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

преди години се бех упалил с платиките на искаро...да не ми е дал некой кординати...обикаляме като улави и научиме и места и сичко ...без да питам у форумо ,и веднага естествено почнаха лс :D и за там ,просто си има хора каде искат наготово...

на монца имаше едно паднало дръво с ного силно течение на пръв поглед безпрестпективно место ,никой не ловеше там се беше свободно ,неколко години подред пролетно време на огромна река с голема близалка на 4 м от брего ловех там по една кофа риба ,и що требеше да го обявим ,да обясним как се лови...и направо да си търсим друго место...

после отнесе го реката при големото наводнение...
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

И аз спирам да отговарям -! Вече почнах да се нервя-има ебати готованците!!!!!!! То бива един два пъти-некои почват да стават нахални! Едно летно место не казвам -естествено не се отнася за всички!!!!! Искат да са добри да се учат и кажи ми та кажи ми-имай нюх бре обикаляй,търси,гледай,мисли а не на готово всеки път!Не може така-до сега казвах са вече само за домашно!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от forever_2pac »

разрешен ли е нощния риболов по Струма?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”