Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
НЕ!forever_2pac написа:разрешен ли е нощния риболов по Струма?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Да разведрим малко-Дедо Коледа донесе ли ви по нещо ,знам че у тая криза е тегаво,но все пак.....
Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Дек 29, 2013 10:56 am, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Е че къ... Нов лаптоп ми спущи през комино и съответно и лизингов договорDJONI RINGO написа:Да разведрим малко-Дедо Коледа донесе ли ви по нещо ,знам че у тая криза е тегаео,но все пак.....

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- фен клуб-скобар
хахахахаха ебаси майката:DД.Граховски написа:Е че къ... Нов лаптоп ми спущи през комино и съответно и лизингов договорDJONI RINGO написа:Да разведрим малко-Дедо Коледа донесе ли ви по нещо ,знам че у тая криза е тегаео,но все пак...... Чекам са и Снежанка да ми дойде
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Mите, внимавай какво си пожелаваш!-Снежанка, ако се застои се отразява много зле на риболоваД.Граховски написа:... . Чекам са и Снежанка да ми дойде

Аз минах само с едни неопренови ръкавици, ама децата- няма такава щедрост

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Днеска се повозихме с аверчета с цел оглед. Невестино-у парко никой,водата мътна на талази,под праго имаше народ,ма слабо от към риби.Преди Пастух на местото с арните риби - 6 коли,там 2 са много! Мръзея ме да слизам
На Вуковски мост местата заети всичките,обаче бистро и слабо от към риби.На Бобошево панаир-от Варниците та до мосто,гъз до гъз,дребни скобарета.На тунело и от пъто се виждаше съборо,не сме ходили.Апнаме по шкебе на Колата,па слезнаме срещу гумите и пофърляме от 2 до 4,30ч,риби много,плитка и бистра вода,немаш много шанс,хванахме по 4-5 риби,по-нагоре у по-дълбокото се ловеше по добре.Търмъкчии не видех!
Преди да си тръгнем,един младеж срещу нас ,си релийзна улова! Респект! Има бъдеще!
младежа съм аз колега
вие доколкото видях бяхте 3ма и си хванахте даже докато пусках рибите един от вас вадеше
там по долу от към вашта страна даде повече отколкото от другара там май имаше 1-2 риби за целия ден 
На Вуковски мост местата заети всичките,обаче бистро и слабо от към риби.На Бобошево панаир-от Варниците та до мосто,гъз до гъз,дребни скобарета.На тунело и от пъто се виждаше съборо,не сме ходили.Апнаме по шкебе на Колата,па слезнаме срещу гумите и пофърляме от 2 до 4,30ч,риби много,плитка и бистра вода,немаш много шанс,хванахме по 4-5 риби,по-нагоре у по-дълбокото се ловеше по добре.Търмъкчии не видех!
Преди да си тръгнем,един младеж срещу нас ,си релийзна улова! Респект! Има бъдеще!
младежа съм аз колега

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
абе то снежанка да доиде еби му мамата на риболоваnaskobo написа:Mите, внимавай какво си пожелаваш!-Снежанка, ако се застои се отразява много зле на риболоваД.Граховски написа:... . Чекам са и Снежанка да ми дойде
Аз минах само с едни неопренови ръкавици, ама децата- няма такава щедрост: Х Box, DJ пулт, кукла- маймуна(скъпа
), печка , къща и т.н и т.н, поне 1000 лв ми отмъкна червения измамник
- izzyone
- фен клуб-скобар
Абе и аз си пожелах Снежанка за коледа ама жената веднага ме контрира със - тогава за мене седемте джуджетаД.Граховски написа: Чекам са и Снежанка да ми дойде

“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
DJONI RINGO написа:Да разведрим малко-Дедо Коледа донесе ли ви по нещо ,знам че у тая криза е тегаво,но все пак.....
Е как бе, цело боло ми донесе и макара и калъф.....само дето тех ще му ги плащам януари

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Ха ха и на мен боло ми донесе 

- prodigy666
- разбира нещата
ако дойде снежанка забравям за риболова кои луд ше ходи да мръзне
иначе викам да си подара 1 8ца директен за лятото да съм готов за Марти

Батка, въпрос на приоритетиprodigy666 написа:ако дойде снежанка забравям за риболова кои луд ше ходи да мръзне![]()
![]()
:

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
хаха е казармата я махнаха ама значи съм в първия период все пак съм на 24 снежанки колко щешnaskobo написа:Батка, въпрос на приоритетиprodigy666 написа:ако дойде снежанка забравям за риболова кои луд ше ходи да мръзне![]()
![]()
:
Моят риболовен стаж е разделен на два етапа: до казармата и след 40 год. Между тях има мноого снежанки

то и на мен боло ми донесе Дядо Коледа. Една тика на 6м и след две хванати риби се счупи при замятане. Нема по скапана история
скобара е риба проклета

На коя снадка? С колко грама плувка, че с мойта съм ловил и аз само веднъж....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?