Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
Да,второто с върха е пак толкова,иначе не излиза исапа.hristotihov написа:щото е двуколенен, то си пише

Аз съм с MIKADO Light Feeder 3,60 с 5 върха
koki написа:Честито колегаlfc_boy написа: транспортната дължина.186 см.![]()
Защо е толкова голяма транспортната дължина?
Защото основната снадка с дръжката е 186 см.,а втората е доста по-къса.Аз я транспортирам с поставен връх и така двете колена са еднакво дълги в тубуса.И аз в началото се чудех защо е проектирана така,но явно си иима някаква инжинерна причина.Надявам се някакво предимство.Защото например двуколенните глобета са с равни две колена и така транспортната дължина е по-малка.
Ще щракна някоя снимка тези дни.
Above us only sky
lfc_boy написа:Защото основната снадка с дръжката е 186 см.,а втората е доста по-къса.

Странно, все съм си мислил ,че втората трябва да е най-дълга

Някой ден ще прежаля пари за фидера от снимката

Ей го бижуто:lfc_boy написа:от тази година ловя с Grauvell Competition carp feeder -дължина 3.60м.,двуколенен параболик,fuji водачи,коркова дръжка,тънка бланка,тежи само 200 гр.акция дават от10 до 90гр.,но реално не бих го напъвал с повече от 60-70 гр.Въдицата е състезателна и позволява да се лови с по тънки влакна,тъй като тласъците на рибата обира цялата пръчка.Абе едно истинско бижу.просто не се усеща в ръката.не бих я заменил за нищо.Единствения недостатък,ако може да се нарече е транспортната дължина.186 см.Но аз съм на принципа,по-добре да мие комфортно когато ловя отколкото когато пътувам.

Above us only sky
Ако имаш предвид последната снимка,просто съм снимал много от близо и под ъгъл и за това изглежда така.Абе ръка трябва да пипнеstich написа:Какво за бланката викаш ???

Above us only sky
арен си е фидера.ама най-важно е на теб да ти харесва.lfc_boy написа:Ако имаш предвид последната снимка,просто съм снимал много от близо и под ъгъл и за това изглежда така.Абе ръка трябва да пипнеstich написа:Какво за бланката викаш ???,само с гледане не става

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Честито,колега и добре дошъл във форума!Само,че тук маймуницата не се толерира......
Попрочети правилата,за да не те трият.Успех!

-
- новобранец
Окей. Искам да попитам зимата на фидера какви риби могат да се хващат и къде?
... че идва зимата а още не мога да му се нарадвам :Д
Главно "Бабушки" , на всякъде където имаdimitar.kolev написа:Окей. Искам да попитам зимата на фидера какви риби могат да се хващат и къде?

Търсят се в най-дълбоката част на водоема

-
- новобранец
добре. Благодаря за информацията. надявам се да отида и на някои от ТЕЦ-овете с техните прочути топли канали и да хващам едра риба и през най-студените месеци на зимата
успех на всички рибари и наслука за предстоящите изледи 

-
- новобранец
Искам да задам един въпрос и ако може някой с голям опит в риболова на фидер да даде оценка.
Интересува ме моят фидер - byron x act feeder [xa 360 f] дали някои е останал доволен от него и какво му е мнението за фидера
Интересува ме моят фидер - byron x act feeder [xa 360 f] дали някои е останал доволен от него и какво му е мнението за фидера

-
- научил се да хвърля
аз ловя с Корморан хеви фидер 3,90 и макара корморан коркаст . перфектна пръчка и перфектната фидер макара за нея . уникален е !
хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.живко георгиев написа:аз ловя с Корморан хеви фидер 3,90 и макара корморан коркаст . перфектна пръчка и перфектната фидер макара за нея . уникален е !

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ