Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
- glarusa
- кандидат преподавател
Re: Колеги,къде е каята?
Браво ...Браво.Бая сефте си си направил.Дано и цялата година тъй ти върви!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
Eто и моето сефте за тая година
с аверчето и лодката ... започнахме от 15:00 до 18:30
... това е авера...
ето ме и мен
ето го и крайният резултат
стръв–земен червей

!!!НАСЛУКА!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сега ще ти дърпам думите с ченгел.
Къде излязохте ?
На кое място?
С каква лодка?
На каква стръв ?
Ади де,дай повече инфо,така работим тук.
И още нещо,когато натискаш img-тата,ги давай на нов ред,след тях пак на нов ред,
да се получи качествем репортаж
Относно риболова,
само голямо браво.
Почна сееееее.
а,сега ми се отвориха и другите снимки,
виждам,че сте пред Балчик.
Къде излязохте ?
На кое място?
С каква лодка?
На каква стръв ?
Ади де,дай повече инфо,така работим тук.
И още нещо,когато натискаш img-тата,ги давай на нов ред,след тях пак на нов ред,
да се получи качествем репортаж
Относно риболова,
само голямо браво.
Почна сееееее.
а,сега ми се отвориха и другите снимки,
виждам,че сте пред Балчик.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Значи лодката е на моя авер ... тя е на каварна,модел незнам но мога да разбера ... Влязохме на вътре но там не калвеше ... и, се навряхме в заливчето покрай буната .Там калвеше доволно ... и там и останахме ... пред буната на "чиракмана-Каварна".Стръвта която си приготвихме беше земен червей (от градината) .За 4 часа това беше уловат,в петък се надявам да сме пак там само да е добро времето

!!!НАСЛУКА!!!
Браво , браво ! и на Киро и на Рибката 

Браво на колегите но според мен рибата е повече на брега от колкото на вътре,оня ден дадох информация че на кранево на плочата калве здраво,вчера бях пак там и от 16.30 до 20.00 имах 3 кл. риба.А сезона го открих пак там още вав средата на месец март,вчера морето беше доста спокойно и на буните на кранево беше пълно сас колеги рибари,незнам за техния улов но аз бях доволен утре след обед пак сам там НАСЛУКА на всички колеги 

- SILVESTER
- ще става разбирач
Почнаааа се!Брава на Киро и рибката,добре сте се позабавлявали,и аз така чух че рибата не е на вътре,а по към брега.То си е логично де,по на плито по-топло

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Айде сега малко и от мене. Вчера, 01.04, ми се отвори работа към гарата. Свърших си нещата и викам - я да видя какво става по вълнолома. Колегите дърпат каица с директните от външната страна - среден размер. Гадното беше, че някой мръсник беше хвърлил бая нафта в морето. Някакъв катер дойде на инспекция ли, проби ли взимаха - незнам. И разни камери се развяваха по вълнолома, но каква полза - свинщината е налице. Тъййй, за което отидох - видях. Рибата яде. Айде пак по разни схеми и вечерта отиваме на работа. Минавам през Морска гара - гледам едни юнаци разкъртват меджита на чепаре, но слагат и по едно бяло червейче на куката. Отивам на влекача и вадя пръчката. Стръв - прясна трицона. Върви вяло, пък и размера - средна хубост. Към 19.00 тръгнаха и в желания размер. Тъй, малко спирам, за да обясня че на 01.04 даже не се сетих да се изгъбаркам с някой, нито се случи някой да се посмее с мен. Обаче морето какъв сюрприз ми направи..... Така, към 19.15 рибката вече си върви много добре. По едно време хвърлям малко по-напред и си обирам леко слабото, но оловото не задържа - 20 г съм сложил, че ми е малко деликатна пръчката. Разбирайте че обирам бавно и тежестта се влачи по дъното. нещо сякаш ми пипна, но много леко, после дръпна и завлачи мощно, постоянна сила на опъване с много леки вибрации и ми повлече на майната си. Мигом върха до водата и внимателно обиране. И изкарах е това, на:

Скочила на горната кука, където имаше около 3 см от задната част на рибката, клина. И това да ми се случи баш на 01.04 - кой, аджаба, ще ми повярва. Добре че два влекача точно тогава маневрираха на кея и това става пред очите и на двата екипажа. Отначало гледам и не вярвам, питам ги що за риба е това. Казаха първо че е карагьоз, но я бяха видели отдалече - към 30 метра. После като я разгледахме, май-май не е точно таквоз. За късо се събраха куп хора. Баси и рядката слука, направо нямам думи. Кой може да предположи, че пъстърва ще се хване вътре в пристанището на Варна. Предполагам, че е влязла да гони дребните меджитчета. Обаче откъде е дошла? Ами те това.
P.S. Пиша в тази тема, защото лових кая. Тя е ясна - разбих я, до към 20.00 - малко под 4 кг, квалитетна.

Скочила на горната кука, където имаше около 3 см от задната част на рибката, клина. И това да ми се случи баш на 01.04 - кой, аджаба, ще ми повярва. Добре че два влекача точно тогава маневрираха на кея и това става пред очите и на двата екипажа. Отначало гледам и не вярвам, питам ги що за риба е това. Казаха първо че е карагьоз, но я бяха видели отдалече - към 30 метра. После като я разгледахме, май-май не е точно таквоз. За късо се събраха куп хора. Баси и рядката слука, направо нямам думи. Кой може да предположи, че пъстърва ще се хване вътре в пристанището на Варна. Предполагам, че е влязла да гони дребните меджитчета. Обаче откъде е дошла? Ами те това.
P.S. Пиша в тази тема, защото лових кая. Тя е ясна - разбих я, до към 20.00 - малко под 4 кг, квалитетна.
- patter
- вече хвърля и на тежко
И го пускаш репортажа днес, че да не чудим дали не е първоаприлска
... ама ти провери ли дали долу нема некой водолаз да си прави майтап ?

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ивоооо,дан си я купил от магазина,
и сега да се гъбаркаш.
Щях да пиша преди да дочета репортажа,
добре ,че не съм бързак,после щеше да има бъзик към мен.
ОК,то пъстървата наистина си е 6/49 за морето,но
интересното в репортажа ти бе за меджита.
Наистина ли вече излиза ?
и сега да се гъбаркаш.

Щях да пиша преди да дочета репортажа,
добре ,че не съм бързак,после щеше да има бъзик към мен.

ОК,то пъстървата наистина си е 6/49 за морето,но
интересното в репортажа ти бе за меджита.
Наистина ли вече излиза ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- SILVESTER
- ще става разбирач
Ко ма намрай бе човек,ти ма уби,от къде я извади тая риба
Не вервам ей!

Не вервам ей!

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.

Гледай зад мен, оранжевото, самое лучшее судно в мире, блят, точно под лявата му котва ми удари, заби между двата влекача, и го измъкнах изпод черния отстрани до кея.SILVESTER написа:Ко ма намрай бе човек,ти ма уби,от къде я извади тая риба![]()

Кире, и аз съм шокиран от меджита. Нали казваха че обикновено излизал седмица преди сафрида. Обаче тази зима не е май съвсем обичайна. Кво става

Последно промяна от runner на Пет Апр 03, 2009 10:21 pm, променено общо 1 път.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Благодаря! Колегата ,дето ме снима, доста настояваше, като ме увери че това повече едва ли ще ми се случи и да имам фото с рибето за спомен.Mi7chell написа:Runner,евала ако не се базикаш.Това се случва един път.