4 X 4

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
emiliaa
новобранец
новобранец

Re: 4 X 4

Мнение от emiliaa »

...с малко по-евтини части но много по-трошливо ... Сори колега , с цялото ми уважение ама нито частите са по-евтини ( то зависи от къде ги купуваш щото в МОТО ПФОЕ е страшно ), а за трошливото -зависи от много фактори ( подръжка , шофиране и най-вече щофьор ) , а за безопасноста съм съгласен.Поздрави :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Я влез в Порше БГ или в Субару Моторс :lol: :lol: :lol: Ми че то едно копче за ел. стъклата на обикновен гоУф тройка деведесет и некой набор ти идва къде 83лв. без доставката по тех :lol: Айде малко по-сериозно моля :wink: Не друго ами Волво много отдавна не са баш Шведски та .......
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Въх, напраО съм в музиката! :D

Абеее....май верно шъ си остаа жипката, па живот и здраве, ще ъпгрейдвам леката кола, като там ще се търси ем да е икономична, ем комфортна, ем да пали зимата при тоа студ...с 1 дума, фул екстри на макс и.....аааааа - да е тънка лайсна. :wink:

Преди мислех за Либра, но докато се намисля, то модела остаря вече. :lol:
Подайте сега варианти за нещо само за шосето.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Павел Иванов написа:...
Ако искаме да са по-проходими трябва да си приготвим от две до пет хиляди лева за комплект читави и високи нови гуми ...
да не говориме за БТР с 8 търкалета тука??? Ако и останалата информация е с същия % "истина"...
Бая джипки и бая гуми съм сменил, ама повече от 500-600лв/бр не съм срещал, освен за разни "луноходи" с 20" и нагоре...
А "средната хубост" са 300-350лв за бр... това за 17"... Subaru-то е с 225/55/17
Мойта джипка е с 235/65/17 и си намерих чисто нови Гудиър по 235лв бройката...
а 15-ски и по 200лв има...

Колкото и да е "нежно" окачването им, ако са на 6-7 години и не са "горублянки" надали ще се наложи да научиш цените на носачи и т.н.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

GODzillata написа:Не моА да разбера защо само чуждите коли харчат малко? :roll:
Жипа - 10-12 извънградско, Ланчията - колко и сипеш - все ще го изгори :lol: , Микрата, хем е илядо кубика двигателя - пак си е цифра разхода....има - няма нещо средно между 8 и 10.
Кире, ако това ще те успокои-семейната въшка Клио, 1.4 бенДзин, пълен аФтоматик сега арчи 13-14л, а лятото 12-13л градско, извън градско 9-11л.......ама не газ де :rolleyes:
...........тъ при мен "икономичния" семеен аФтомобил се оказа жипката в случая-9/10л лятото, 11/12л нафта зимата.....я, си карай жипката и не съ занимавай :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Според мен Кирцата вече е измислил какво няма или ще прави :wink:

А за да затапим темата колко харчат разните Субару модели - ето таблица за реални и изпитани разходи на гориво от БГ собственици на Субару: http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=1&t=4934

И пак казвам: МетаньЯ е най-евтин! Моето Галакси 2,3 бенз 145 кс на газ 11л*1,30= 14,30лв/100км извънградско, градско не съм го пробвал. Сега на метан 6кг метан*1,57=9,42лв/100км извънградско, и 7-7,5кг*1,57лв=10 до 12лв/100км градско в София. Далаверата съм описал тук:http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 23&t=50229

Ама още си мечтая и аз за 4х4 де :prayer: :heart:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Jechev написа:...
Кире, ако това ще те успокои-семейната въшка Клио, 1.4 бенДзин, пълен аФтоматик сега арчи 13-14л, а лятото 12-13л градско, извън градско 9-11л.......ама не газ де :rolleyes:
...........тъ при мен "икономичния" семеен аФтомобил се оказа жипката в случая-9/10л лятото, 11/12л нафта зимата.....я, си карай жипката и не съ занимавай :wink:

Жечев, те сега вече съм спокоен! :D
МоЕ язе да съм зле, ама нЪл и на Вуте не му е добре! :wink: :lol: :mrgreen:

Харчат пустиняците, т'ва "икономична кола" май е само рекламен трик... :roll:

@s4etovod, не съм го измислил.....т.е. явно жипката ще си остане, но нещо за града и за магистралата ще трябва тепърва да се мисли.

Вчера ми звъня един приятел, посред зима и студ се хвърлил да си търси лодка и двигател...абе, всеки с нуждите си. :drinkers:
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

Незнам,но след като разледах таблицата за разход на Субуру мисля че са доста красноречиви да има колеги които дават разход под 10/100, но има и такива които минават и 13-14/100 :wink:
А който иска да кара на кирия вземете си едно wv caddy ecofuel аз лично го ползвам като втори автомобил от 3-4 год.,но с него забравете че ще карате в кал,сняг било то и киша много са пикливи,но са икономични.Това лято Каспичан-Ос. Тасос-Каспичан 140лв :smt113
Такаче неможе да искате ху. до края и душата в рая.
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Колега намирането на читава Либра си е мисия невъзможна,сега както са им паднали цените много хора търсят точно такъв автомобил и ако се появи някъде някоя добра я продават веднага.Но ако намериш някоя 1.9 JTD я грабвай.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

blaskov написа:Колега намирането на читава Либра си е мисия невъзможна,сега както са им паднали цените много хора търсят точно такъв автомобил и ако се появи някъде някоя добра я продават веднага.Но ако намериш някоя 1.9 JTD я грабвай.

Или 2,5 navy... :roll:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Стига писа,то с това редовно ходене на српска скара,пари няма да свъртиш и за "Москвич"вече :lol:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:Стига писа,то с това редовно ходене на српска скара,пари няма да свъртиш и за "Москвич"вече :lol:

Аааа, именно с ходенето си вадя пари....хората като ме видят около бариерата на границата и по навик ми дават пари. :mrgreen: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ся Кире увнаместо да се тормозиш с такива дилеми кво правиш ? Разкарваш другите превозни средства освен джипката и си взимаш едно хибридно бендзин/ток автомобилче с малък разход при само 394 коня и си свиркаш . Става екстра и за извънградско о и определено е комфортно . За какво иде реч ли ? Ми за Lexus LS 600h L :

Не кой знае колко лошо на вид :

Изображение

Бакажника е екстра за до МОЛЛа :

Изображение

Двигателят не те интересува къде е :

Изображение

От към шофьорската част на купето що годе го бива :

Изображение

На задната седалка става да поседи човек :

Изображение
Изображение

Абе мисла че това съчетано с Галоперчето ще ти угоди отсекъде :D

Чекай че щех да забравя :? Автоматик е , значи и на жена ти ще угодиш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Бая бях чел за хибридите, особено за Toyota - Prius, ама викат, че след 100К км., се преебавали нещо и че по принцип не били баш толкова икономични.....е, ако караш само в града с макс. 40 км/ч, може и да ти храчи само 4/100 бенз, ама... :roll: ...освен това хибридите са нови, няма баш майстори за тях, части кът и т.н.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Къде,къде и пак към жената :lol: .Добре,давайте им ама кви хибриди,кви нови-това е безумие.Кире,най-икономично : За в града,за жената - три цилиндрови Сузуки Марути; Хюндай Атос; Деу Матис .Смолян е скапан колкото Видин,ама наблюдавам от доста време едни особи от женски пол,как зверски /в смисъл на неграмотно/ползват въпросните колици,купени за смешни пари "втора ръка"и си припяват -смешни подръжки,ако изобщо се сетят да ги правят,авсолютно нисък разход на бензинчека при градски условия,супер маневреност и паркирност и т.н.Пък ти си остави джипището,щом вярно служи :) :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”