Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Перник
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Среща Перник
И аз ще довтасам, нищо че няма риби нали скара ще има
На Арката на свинарника не ми се вижда удачно за барбекю и среща

На Арката на свинарника не ми се вижда удачно за барбекю и среща

- indalo
- фен клуб-скобар
Бисе рибата не е важна. Но твоето присъствие и там тенти, менти, схеми....и прочие са псолютно необходими. Надявам се да можеш да дойдеш, ако не дай дати. По добре без мен, но ти да присъстваш.
Аз и на друга дата да е ще помоля някой колега да ме смени. Що се отнася до място. На миналогодишното става, е ли примерно некаде надолу по Струма, Невестино, Пастух. Та даже и на Копиловци. Но там за риба по това време- йок. Въпреки, че има добри кленове, а и некой скобар. Знам ли. Иначе на вира над моста мястото е супер за BQ. По далече е с 15- 20 км. Пастух беседката или Невестино, събота и неделя, много ора, а за мероприятието мисла е по добре да няма тарапана наоколо.
Значи обобщително: Важно е Бисо да присъства, особенно ако е на Земен/ Там си му е дома. Другите сме гости/. И мястото или въжетата на ЗЕмемн или евентуално малко по надолу по течението- Копиловци, но там Кюстендилци по прилягат на домакинство.

Значи обобщително: Важно е Бисо да присъства, особенно ако е на Земен/ Там си му е дома. Другите сме гости/. И мястото или въжетата на ЗЕмемн или евентуално малко по надолу по течението- Копиловци, но там Кюстендилци по прилягат на домакинство.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Значи се реши , на Земен ще сме , само Бисо да каже къде точно и дали на 13-ти го устройва , ако не , да каже някоя подходяща събота или неделя до 20-ти февруари , че после става много късно 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Поне да се видим и запознаем, другото е ясно , че риболов няма да има. Барем Ники кат го организираш и шофьори ли да си водим
.
Или ти ще караш, аааааааа

Или ти ще караш, аааааааа

- Бисо
- сериозен играч
ОК,нека остане тая дата.
Ще видим каква ще е водата и ще го мислим за място.
Тия дни се пробам на друго култово местенце в района,още повече,че и спинингистите моа да се пробат там,навъртат се пъструшки....
.
Обаче,малко се е скапал пътя,та моа да се наложи да повървим 5-600 м.
Аре кат видим,че го мислиме...
Ще видим каква ще е водата и ще го мислим за място.
Тия дни се пробам на друго култово местенце в района,още повече,че и спинингистите моа да се пробат там,навъртат се пъструшки....

Обаче,малко се е скапал пътя,та моа да се наложи да повървим 5-600 м.

Аре кат видим,че го мислиме...

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Николай Неделков
- учете се от него
Бисе , ти си ни водач по земенско , на тебе разчитаме 

-
- ще става разбирач
На 13 е денят, кой може да се присъединява, аз ще се постарая. С превоз съм та ако някой е закъсал да с обажда.
А и щом ще има място за спининг, здраве му кажи.
А и щом ще има място за спининг, здраве му кажи.

- Николай Неделков
- учете се от него
Като гледам за момента сме аз , Бисо , Иво , г-н Инспектора
, Ивака и Кърцата.
Предполагам , че и Мишако пак ще дойде , чакам отговор от Емо , Нели , Данчо , Чируса и компания...
Ама то остана една седмица , така че айде да се разберем какво правем със скарата , шатрата , столовете , сборния пункт , часа и т.н.

Предполагам , че и Мишако пак ще дойде , чакам отговор от Емо , Нели , Данчо , Чируса и компания...
Ама то остана една седмица , така че айде да се разберем какво правем със скарата , шатрата , столовете , сборния пункт , часа и т.н.

- indalo
- фен клуб-скобар
Аз ще нося ракийка за всички, винце ще взема некое килце, кисело зеле, туршийка. И според това кой какво ще взима, може и нещо за скаричка да взема.
Чудя се луд ли съм или не съм.
- Бисо
- сериозен играч
И нема да" довтасваш",що "довтасфат"натрапници.....а ти,си добре дошълIvak написа:И аз ще довтасам, нищо че няма риби нали скара ще има![]()

Аре да се преброим първо,пък тогава да мислим за столове,че миналата година никой не ползва подобна екстра.......доколкото помня...

А,Данчооо,помним,пооомнииим.....

Dancho M написа:Запознах се с доказани рибари, всичките стойностни хора. Дългогодишни авери ме приеха в компанията им като все едно съм един от тях. Благодаря Ви! .......
.......... Бисо, на следващата среща имаш бутилка люта ракия. Вече нямам нито едно оправдание да не хвана първия си скобар.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Николай Неделков
- учете се от него
И Емо потвърди
Така , имаме 20 лева в касата от срещите , с тях ще взема месо , само кажете дали да е за пържоли или за шишове
Иначе ще донеса винце и разредител за ракията и сланина , наденица за скара и те така
А за Данчо чакам да ми потвърди на ЛС , ако някой има връзка с него да му каже , че да донесе лютата кюстендилска рАкия

Така , имаме 20 лева в касата от срещите , с тях ще взема месо , само кажете дали да е за пържоли или за шишове

Иначе ще донеса винце и разредител за ракията и сланина , наденица за скара и те така

А за Данчо чакам да ми потвърди на ЛС , ако някой има връзка с него да му каже , че да донесе лютата кюстендилска рАкия

- Николай Неделков
- учете се от него
И Данчо идва в пълно бойно снаражение 

-
- научил се да хвърля
Ники, пази парите от срещите за следващата кръчмарска сбирка. Аз ще взема една тава с пържоли от шиите на свинчета и голяма тарелка с кебапчета или кюфтета. Моя грижа е и барбекюто и дървен кюмюр за него. Кюстендилската ракия я свърших, но ще нося две шишета люта домашна македонска гроздова ракия. Бисовата ще е в шише седмак, а тази, която ще споделиме - в литрова. Бисо, няма да се коркаш. Болонезето се оказа каръшко ... или аз не им разбирам на скобарите. Преди Коледа ходих с него чак до Ангиста в Гърция с надеждата да хвана първия си скобар в живота, ама нъцки. Само кефали и морунаши. Поради това смятам да не нося такъми за скобари. Колкото до "пъструшките" ще взема спининг с няколко блесни и воблери. Не че очаквам някаква слука и Бисо много добре знае, че може да се надявам само на някоя, решила да се самоубива. До култовите места се стига с трен, а не с кола и се ходи 5-6 километра от ж.п. спирката, а не 500-600 м. от края на пътя.Николайчо™ написа:И Емо потвърди![]()
Така , имаме 20 лева в касата от срещите , с тях ще взема месо , само кажете дали да е за пържоли или за шишове![]()
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря на Ники за личната покана, но вече съм поел ангажимент за тази дата, поздрави на всички приятели и да ви бъде готино, риби ако има. Не се съмнявам, че ви е гот. Нещо скари ми се чуха, аууу, колко ще ви е гадно.
-
- ще става разбирач
За сега съм 90% сигурен, но още не се знае, в сряда ще имам 100% яснота. А и къде ше да е мястото на тръгване, мога да взема некой и друг.