Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Re: Зарган и илария
Всъщност ходих на Ахтопол.Чурулик, а на Арапя нещо направи ли?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
tolio_pm
- разбира нещата

А да си испълня обещаниетоtolio_pm написа:Здр. за питането;Ще пиша нощеска или утре сабахлян ,ако не ми мине котка пътhalil1988 написа:Колеги на кея в Поморие сега каква риба излиза?
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
halil1988
- научил се да хвърля

Аз утре сутрин мисля да отида там ама ще видим само да не завали.Ако отида ще ви кажа как положението.
- Камбата
- сериозен играч

- Обратна връзка:
По-добре недей,бате,по-добре недей! 
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Предвид снощния вятър реших да поспя сутринта, и въобще да пропусна днешния ден откъм риболов. Като идея беше добре,ама .......след квалификациите във Ф-1 започна да не ме свърта на едно място и към 17,00ч. вече бях поел по пътеката. Получи се доста добре предвид на лошото време. От 17,30ч. до около 19,00ч. -9 заргана и 1 доста добра платерина. На два пъти дъждеца ме понамокряше , но сухо дупе риба не яде.

Наслука на всички!
Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Аз обикалях кат сомнабул,че сам не ми се излизаше.Или по-точно да обясня,имах резервен ход,да взема една друга лодка от Кранево и с нея да изляза,ама времето едно такова калпаво,с нея лодка щеше да изглежда като приключение,имаше вълнение заради което с нея нямаше как,а с мойта щеше да стане,ама нямаше този път с кого.
Бях на 1-ва буна Кранево / страната към Златните ,/ тя се води първа /,там колегите за 20-тина мин изкараха по един хибав / а сега де/ кефал(платерина),(илария), абе имаха по 300-500 грама,де да го знам кво е.Пък ме беше и срам да питам.
Ама другата информация е най-важна.За сега чернокопа и лефера/вече/,си стои още над Калиакра.Там има и много добър карагьоз.След бурунтията дето идва тези дни,се очаква да мине и в наша посока.Дано и цигането се раздвижи от юга към нас.И тук го има,но единични бройки.инфо КИРО нюз
Бях на 1-ва буна Кранево / страната към Златните ,/ тя се води първа /,там колегите за 20-тина мин изкараха по един хибав / а сега де/ кефал(платерина),(илария), абе имаха по 300-500 грама,де да го знам кво е.Пък ме беше и срам да питам.
Ама другата информация е най-важна.За сега чернокопа и лефера/вече/,си стои още над Калиакра.Там има и много добър карагьоз.След бурунтията дето идва тези дни,се очаква да мине и в наша посока.Дано и цигането се раздвижи от юга към нас.И тук го има,но единични бройки.инфо КИРО нюз
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Камбата
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Заваля!
Стой си вкъщи,почисти пръчките,смажи макарите,вържи някой друго такъмче.Утре е неделя,прекарай си един спокоен ден у дома.Следващата седмица да се надяваме,че времето ще се подобри,пък и пасажите трябва да са пристигнали.
Стой си вкъщи,почисти пръчките,смажи макарите,вържи някой друго такъмче.Утре е неделя,прекарай си един спокоен ден у дома.Следващата седмица да се надяваме,че времето ще се подобри,пък и пасажите трябва да са пристигнали.
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
halil1988
- научил се да хвърля

Бате щом така казваш така да бъде ще ти послушам съвета, защото аз хал хабер си нямам от морски риболов.А за мен дали е неделя или друг ден няма значение защото аз 2дена еаботя 2дена почивам и постоянно имам свободно време за риболов.И дано другата седмица времето да се оправи както ти викаш и рибата да е дошла ще е идеално
за да си направим кефа нали така?
Айде наслука на всички!
Айде наслука на всички!
- patter
- вече хвърля и на тежко

Тази сутрин реших да отида да видя какво правят зарганките. Почити беше станало 6 сутрнта когато отидох на вълнолома. Бях един от първите ентусиасти. Постепенно се развидели и горе-долу почнах да си виждам повода 
Второ - трето мятане - хоп сафридче (позамислих се дали да не вържа чепарето). После зарганка, втора ... Появи се и вятър, вдигна вълна и започна да прави кореми. Позамръзнах лееееекичко и реших да се прибирам към 9:15. Резултата беше 13 заргани, един сафрид и едно кефалообразно.

Малко касапска снимка, но не носих апарата с мен. За ориентир размера на плочката е 33см. (това май не трябваше да го пиша ... бракониер с бракониер такъв)
Второ - трето мятане - хоп сафридче (позамислих се дали да не вържа чепарето). После зарганка, втора ... Появи се и вятър, вдигна вълна и започна да прави кореми. Позамръзнах лееееекичко и реших да се прибирам към 9:15. Резултата беше 13 заргани, един сафрид и едно кефалообразно.

Малко касапска снимка, но не носих апарата с мен. За ориентир размера на плочката е 33см. (това май не трябваше да го пиша ... бракониер с бракониер такъв)
-
tolio_pm
- разбира нещата

Здр.Камба,гледах прогнозата на 'форекаст' до четвъртък го дават СЕВЕР,СЕВЕРОИЗТОК:от друга страна добре-ще разбърка водата,ще поистине малко:чакаме ги да доидатКамбата написа:Заваля!
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Сега се връщам от маслен нос бяхме от вчера с преспиване под дъжда ,но това не е такъв проблем лошото е че пукнат зарган няма все още ,два дни почти непрекъснато хвърляне на плаваща ,потъваща ,полупотъваща и прочие резултата през половин час по един чернокоп.Отидох и отпред на носа където беше същата работа много рядка граца и някое друго чернокопче ,айде да изстива тази вода че вече аман от нямане днес лодките излязоха още в 8:30 явно и навътре е същата работа.
- Камбата
- сериозен играч

- Обратна връзка:
За такивап чернокопчета ли става дума?

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Същите дребосъци са ама те растат бързо 
На нощен пробвахте ли?zografa написа:Сега се връщам от маслен нос бяхме от вчера с преспиване под дъжда ,но това не е такъв проблем лошото е че пукнат зарган няма все още ,два дни почти непрекъснато хвърляне на плаваща ,потъваща ,полупотъваща и прочие резултата през половин час по един чернокоп.Отидох и отпред на носа където беше същата работа много рядка граца и някое друго чернокопче ,айде да изстива тази вода че вече аман от нямане днес лодките излязоха още в 8:30 явно и навътре е същата работа.