Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Жребчево

Мнение от maranzika »

Божидар написа:ама популацията на щука е голяма ...... трябва умишлено да се намали :!:
Това означава ли че примерно когато има доста дребна платика на язовира и трябва да се прибират и 10см-ови рибки?Това е тъпо.Не трябва ние хората да се намесваме в популацията на даден вид риба в Жребчево.Тя сама ще намалее от бракониерските мрежи и без да се прибират маломерни риби.Щото като те проверят от ИАРА върви им обясявай че имало много щуки тая година и трябва да се понамалят малко. :wink:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

maranzika написа:
Божидар написа:ама популацията на щука е голяма ...... трябва умишлено да се намали :!:
Това означава ли че примерно когато има доста дребна платика на язовира и трябва да се прибират и 10см-ови рибки?Това е тъпо.Не трябва ние хората да се намесваме в популацията на даден вид риба в Жребчево.Тя сама ще намалее от бракониерските мрежи и без да се прибират маломерни риби.Щото като те проверят от ИАРА върви им обясявай че имало много щуки тая година и трябва да се понамалят малко. :wink:
Съгласен съм стеб ,ако популацията е от местна щука ,а тази в момента е от рибарници изпусната :idea: ....също е и положението на Копринка :idea: ......а ИАРА не съм ги срещал от времето на Сунай/май има дело за връзки с бракониери/ :idea: :idea: :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Абре, не знам ама от 5-6 годин, ИАРА ме е проверявала точно 2 пъти - един на Огняново (Софийско) и един на Жребчево.
Ходя на риба всеки уикенд, на Жребчево бях само за 2 нощувки и направих 2 риболова :prayer: :smt023
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
valentin7203
новобранец
новобранец

Мнение от valentin7203 »

Ами даите да изхващаме и щуката и да го отписваме и този водоем :finga:
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ми че отписваите си го никой не го варди браконери и мангали се състезават кой повече да извади от Иарата проверки йок въобще пълно безхаберие
На никой не му пука нии само си чешем езиците тука :cry:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Батко, ела на Искъра, па после отписвайте вашия гьол- Жребчево! :?
Ела, да се видиш у боклуци и капота, ела да се видиш у "проверки" от ИАРА - екстра сте си! :wink:
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Абе,не мога да ви разбера,като няма риба се оплаквате,да му се не види ,а като има трябвало да се намали,ем на вас угодия НЯМА ,по-добре да има от колкото да няма.
Изображение Изображение
jivko.min
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko.min »

,по-добре да има от колкото да няма.[/quote] :!: Да така е :drinkers:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Skorpi написа:Ми че отписваите си го никой не го варди браконери и мангали се състезават кой повече да извади от Иарата проверки йок въобще пълно безхаберие
На никой не му пука нии само си чешем езиците тука :cry:
Скорпи,не си много прав.Все още на някои от нас ни пука. :idea: http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... c&start=75
franko написа:На Емо му е много тъжно за да напиши нещо тук.Е ,аз ще драсна нещо ,как стоят нещата.
Средствата се събират и уговарят от доста време.При миналогодишното зарибяване обаче, не се оползотвориха всички и останаха за тази година.От тогава до сега и други колеги развързаха кесиите,така че паричките са увеличиха.Браво и похвално.Момента настъпи.Доста от пишещите тук и бъдещи участници в надпреварата за наградите на Булстар заявиха,че би било добре ,ако на място имало начин да си закупят сомчета и участват в начинанието.Това ,като идея беше много добра,а и се одобри от всички тук.Поне така ми се стори на мен.Не е оправдание ,че не се е знаело.Помислихме,че като има доста желаещи,както се казва, ще повлекат крак и покрай тях ще се включат почти всички участници.Пепел в очите.Както бях споменал на участник се падаше по сомче и половина или под 5 левчета.
Емо реши да угоди на всички.До тук с думите- беше ,мислихме,надявахме се ......и....и :!:
Реалността.
Пътувайки към Жребеца звънкам на Емо за да го питам къде е .Чувам-Франко пътувам към вас със сомчетата до един час съм на мястото.
Ебати кефа,майна.Направо се изкефих на макс.На един от любимите ми язовири ,ще пускаме сомчета.Разкачихме с Кроки лодката и свалихме багажа.Той остана да подрежда нещата, а аз отидох да гледам как хората се надпреварват ,кой да пусне пръв сомче.Риба обект на тролинга,кльонка и в сънищата на доста колеги.Отивам и какво видях.Емо стои като просяк и почти се молеше на хората да опитат от щастието да пуснат рибка във водата.Емо, казах го бате.Стоях,гледах те и ми беше много мъчно .Там бяха още Пацката,Твърдишкия,Краси и никой,не вярваше,че това се случва.
Теглеше се жребия,надуваха се бузи с кебабчета и бира и всички погледи насочени на два метра в страни-15ката.
Как да не ми е мъчно.Прибрах се в бивака да те чакам и си сипах едно,а ти остана,остана там като просяк,баце.Дано ти минат мъката и обидата по-скоро и се осъзнаеш ,че някои неща си остават само в мечтите.Малко СТЕ хората,които се захващате с такова начинание.Дано да има добри дела и за в бъдеще.Аз,ще съм винаги в "КОШЕРА"с каквото и както мога.
Дано всички дали парички и положили труд в това зарибяване на яз.Жребчево със сом останат доволни,такова все пак имаше.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Още веднъж благодарности на всички които имат участие в това добро дело.Те си знаят кои са,а и списък има.Нищо скрито ,не остава. :wink:
Подробности за бройките които се пуснаха от Емо.Сомчетата пуснахме на два етапа.Едните пуснахме по тъмно заради щуката, а другите на следващия ден на място където се предполага,че нямаше такава.На никой ,не му беше обаче до снимки тогава.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Franko, Е на такива хора евала, ама се надявах тази година да е по различна да спрат тъпите кауни с тъпите си чалги се едно са в центъра на наше село да има някакъв контрол от ИАРАТА така че да не се прибират маломерки а то по зле и от колкото беше Всеки риболов наблюдавам как масово се прибират маломерки и от хищниците така и от миролюбивите и то с килограми незнам на кого и защо го плащам тоя билет а мангалите от околните села вилнеят в несвяст до кога ще бъде така незнам
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sashito »

колеги някой ходил ли е скоро в района на дарданелите,мисля петък и събота да съм там и всяко инфо ще ми е от полза марси предварително :drinkers:
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

Брат тази местност е на яз.Ал Стамболийски а не на Жребчево.
jos83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jos83 »

Дарданели има и на Жребеца и ако уцелиш момента там си е весело!
:wink:
Не се променят само най-глупавите
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sashito »

брат мисля че щом съм писал в темата за жребчево значи за там питам,между другото бях там два дни и беше доста слабо
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

[....................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:12 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”