Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- maranzika
- сериозен играч
Re: Жребчево
Това означава ли че примерно когато има доста дребна платика на язовира и трябва да се прибират и 10см-ови рибки?Това е тъпо.Не трябва ние хората да се намесваме в популацията на даден вид риба в Жребчево.Тя сама ще намалее от бракониерските мрежи и без да се прибират маломерни риби.Щото като те проверят от ИАРА върви им обясявай че имало много щуки тая година и трябва да се понамалят малко.Божидар написа:ама популацията на щука е голяма ...... трябва умишлено да се намали

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен съм стеб ,ако популацията е от местна щука ,а тази в момента е от рибарници изпуснатаmaranzika написа:Това означава ли че примерно когато има доста дребна платика на язовира и трябва да се прибират и 10см-ови рибки?Това е тъпо.Не трябва ние хората да се намесваме в популацията на даден вид риба в Жребчево.Тя сама ще намалее от бракониерските мрежи и без да се прибират маломерни риби.Щото като те проверят от ИАРА върви им обясявай че имало много щуки тая година и трябва да се понамалят малко.Божидар написа:ама популацията на щука е голяма ...... трябва умишлено да се намали

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- BV
- вече хвърля и на тежко
Абре, не знам ама от 5-6 годин, ИАРА ме е проверявала точно 2 пъти - един на Огняново (Софийско) и един на Жребчево.
Ходя на риба всеки уикенд, на Жребчево бях само за 2 нощувки и направих 2 риболова

Ходя на риба всеки уикенд, на Жребчево бях само за 2 нощувки и направих 2 риболова

-
- новобранец
Ами даите да изхващаме и щуката и да го отписваме и този водоем 

- Skorpi
- сериозен играч
Ми че отписваите си го никой не го варди браконери и мангали се състезават кой повече да извади от Иарата проверки йок въобще пълно безхаберие
На никой не му пука нии само си чешем езиците тука

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- BV
- вече хвърля и на тежко
Батко, ела на Искъра, па после отписвайте вашия гьол- Жребчево!
Ела, да се видиш у боклуци и капота, ела да се видиш у "проверки" от ИАРА - екстра сте си!

Ела, да се видиш у боклуци и капота, ела да се видиш у "проверки" от ИАРА - екстра сте си!

Абе,не мога да ви разбера,като няма риба се оплаквате,да му се не види ,а като има трябвало да се намали,ем на вас угодия НЯМА ,по-добре да има от колкото да няма.Божидар написа:ама популацията на щука е голяма ...... трябва умишлено да се намали

-
- научил се да хвърля
,по-добре да има от колкото да няма.[/quote]
Да така е 

Скорпи,не си много прав.Все още на някои от нас ни пука.Skorpi написа:Ми че отписваите си го никой не го варди браконери и мангали се състезават кой повече да извади от Иарата проверки йок въобще пълно безхаберие

franko написа:На Емо му е много тъжно за да напиши нещо тук.Е ,аз ще драсна нещо ,как стоят нещата.
Средствата се събират и уговарят от доста време.При миналогодишното зарибяване обаче, не се оползотвориха всички и останаха за тази година.От тогава до сега и други колеги развързаха кесиите,така че паричките са увеличиха.Браво и похвално.Момента настъпи.Доста от пишещите тук и бъдещи участници в надпреварата за наградите на Булстар заявиха,че би било добре ,ако на място имало начин да си закупят сомчета и участват в начинанието.Това ,като идея беше много добра,а и се одобри от всички тук.Поне така ми се стори на мен.Не е оправдание ,че не се е знаело.Помислихме,че като има доста желаещи,както се казва, ще повлекат крак и покрай тях ще се включат почти всички участници.Пепел в очите.Както бях споменал на участник се падаше по сомче и половина или под 5 левчета.
Емо реши да угоди на всички.До тук с думите- беше ,мислихме,надявахме се ......и....и![]()
Реалността.
Пътувайки към Жребеца звънкам на Емо за да го питам къде е .Чувам-Франко пътувам към вас със сомчетата до един час съм на мястото.
Ебати кефа,майна.Направо се изкефих на макс.На един от любимите ми язовири ,ще пускаме сомчета.Разкачихме с Кроки лодката и свалихме багажа.Той остана да подрежда нещата, а аз отидох да гледам как хората се надпреварват ,кой да пусне пръв сомче.Риба обект на тролинга,кльонка и в сънищата на доста колеги.Отивам и какво видях.Емо стои като просяк и почти се молеше на хората да опитат от щастието да пуснат рибка във водата.Емо, казах го бате.Стоях,гледах те и ми беше много мъчно .Там бяха още Пацката,Твърдишкия,Краси и никой,не вярваше,че това се случва.
Теглеше се жребия,надуваха се бузи с кебабчета и бира и всички погледи насочени на два метра в страни-15ката.
Как да не ми е мъчно.Прибрах се в бивака да те чакам и си сипах едно,а ти остана,остана там като просяк,баце.Дано ти минат мъката и обидата по-скоро и се осъзнаеш ,че някои неща си остават само в мечтите.Малко СТЕ хората,които се захващате с такова начинание.Дано да има добри дела и за в бъдеще.Аз,ще съм винаги в "КОШЕРА"с каквото и както мога.
Дано всички дали парички и положили труд в това зарибяване на яз.Жребчево със сом останат доволни,такова все пак имаше.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още веднъж благодарности на всички които имат участие в това добро дело.Те си знаят кои са,а и списък има.Нищо скрито ,не остава.
Подробности за бройките които се пуснаха от Емо.Сомчетата пуснахме на два етапа.Едните пуснахме по тъмно заради щуката, а другите на следващия ден на място където се предполага,че нямаше такава.На никой ,не му беше обаче до снимки тогава.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- Skorpi
- сериозен играч
Franko, Е на такива хора евала, ама се надявах тази година да е по различна да спрат тъпите кауни с тъпите си чалги се едно са в центъра на наше село да има някакъв контрол от ИАРАТА така че да не се прибират маломерки а то по зле и от колкото беше Всеки риболов наблюдавам как масово се прибират маломерки и от хищниците така и от миролюбивите и то с килограми незнам на кого и защо го плащам тоя билет а мангалите от околните села вилнеят в несвяст до кога ще бъде така незнам
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- sashito
- ще става разбирач
колеги някой ходил ли е скоро в района на дарданелите,мисля петък и събота да съм там и всяко инфо ще ми е от полза марси предварително 

-
- ще става разбирач
Брат тази местност е на яз.Ал Стамболийски а не на Жребчево.
-
- вече хвърля и на тежко
Дарданели има и на Жребеца и ако уцелиш момента там си е весело!

Не се променят само най-глупавите
- sashito
- ще става разбирач
брат мисля че щом съм писал в темата за жребчево значи за там питам,между другото бях там два дни и беше доста слабо
[....................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:12 pm, променено общо 1 път.