Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какъв мач използва...
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв мач използва...
Много добра колекция.mikej написа:Това използвам аз в момента
Искам да попитам - успяваш ли на всичките да им намериш приложение в риболова? Аз лично за мен установих, че ми трябват два - един с акция до 15 гр. /параболичен/ 3,90 и един с акция до 25 гр. /с прогресивен строй/ с дължина 4,20. От друго май нямам нужда. Ползвам ги основно по гьоловете около София. На платени не ходя.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да ти кажа посъкратих моите на.........броя ......5
Мило на 4.20 до 25 гр пълен параболик/изобщо не е лигав/при вадене,качвал съм снимки как съм го напъвал,това ми е за дистанции 35-45м,Дренан 7 серия 3.96 Фърля на далече яко-двата мача покриват добра дистанция,Мило 3,75 3-12гр уникално мачле за леки ваглери и средни дистанции и два пелет ваглер мач Гарболино и Мило на 3,30 двуколенни.Те вече е ясно за какво се използват,макар,че работят и с нормални ваглери по платените.Преди години ловях с един мач ,сега станахме отворковци и с по един не можем

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря за хубавите думи колеги
На всичките им намирам приложение / от 2 години гледам да наблегна на мач риболова / сега чакам да ми дойде и второто Айрити, да си ги направя 2 по 2 / все пак ходя на някое и друго състезание /
На всичките им намирам приложение / от 2 години гледам да наблегна на мач риболова / сега чакам да ми дойде и второто Айрити, да си ги направя 2 по 2 / все пак ходя на някое и друго състезание /
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Кое си е- си е

АААА. Ти даже и не си се спрялmikej написа:Благодаря за хубавите думи колеги

Да, вярно е.
Хубаво е човек да постига дадените си цели в риболова
Хубаво е човек да постига дадените си цели в риболова

То не кълве, ама ние си ловиме
Кое си е- си е

Кое си е- си е

Маниякmikej написа:Това използвам аз в момента
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
butnik написа:Да ти кажа посъкратих моите на.........броя ......5Мило на 4.20 до 25 гр пълен параболик/изобщо не е лигав/при вадене,качвал съм снимки как съм го напъвал,това ми е за дистанции 35-45м,Дренан 7 серия 3.96 Фърля на далече яко-двата мача покриват добра дистанция,Мило 3,75 3-12гр уникално мачле за леки ваглери и средни дистанции и два пелет ваглер мач Гарболино и Мило на 3,30 двуколенни.Те вече е ясно за какво се използват,макар,че работят и с нормални ваглери по платените.Преди години ловях с един мач ,сега станахме отворковци и с по един не можем
![]()
![]()
Аз почнах с бамбукова пръчка през далечната за мен 92'
Как беше,без един мога но с един не?!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- StaAnt
- ще става разбирач
Уникални мачове.mikej написа:Това използвам аз в момента

Поздрави и от мен готина колекция.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- Naas
- ще става разбирач
А не ти ли трябва втори Силстар (че имам един) да завършиш комплектите, бих го трампил за Турнаментаmikej написа:.......... сега чакам да ми дойде и второто Айрити, да си ги направя 2 по 2 / все пак ходя на някое и друго състезание /

- М. Сталев
- разбира нещата
Тоше,моя миналата седмица го пробвах на Мандра с 14 гр Екснер който ми даде ,може би с лекота постигах дистанция от 40 метра, на която трудно се лови,и май това е и горната граница на въдицата,с 16 гр ваглери ще се затруднява,поне така аз я усетих.to10or написа:Здравей,колега,мачът,който притежаваш е прекрасен,поздравления,за което!Сега дали ще хвърля 15г ваглер-ще хвърля,но не е предназначен за такива тежки плувки.Тази въдица работи най-добре с ваглери в диапазона между 6гр и 12гр,на дистанции 20-25м,с влакна 0,14-0,16 за основно и 0,10-0,12 за повод.Надявам се да съм ти бил полезен.ianimar написа:зд.колега ,те първа ще се уча на този рибалов,би ли ми казал да ли ще хвърля 15гр. плувки,или да него мъча че ми се вижда малко нежен.М. Сталев написа:Уникален е ползвам същия

-
- вече хвърля и на тежко
Знаеш моето мнение,мини да се видим тия дни!
Здравейте колеги.Отново теле-ма4
-Fisherman Club Expert 15-30 на 4,20.Знам за триколенните 4е са в пъти по добри,но какво да направя-подарък от жената,но пък взех да си го харесвам 

Filstar X-Treme Light Match - 4.20 m
Животът е кратък, изкуството — вечно.........
-
- ще става разбирач
От днес и с SHIMANO Antares BX FA 4,20m., 20gr. max.!