Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Тва е от Несебър. Кефалови с малко сафридови на филе от цаца. Пробвах и на чепаре ама - МИХИЗ.
П.С: Имах откачен пеленгас около килото. Засякох го добре, качих го до горе, изшляпа два пъти и си замина.

П.С: Имах откачен пеленгас около килото. Засякох го добре, качих го до горе, изшляпа два пъти и си замина.

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- недялко радков
- ще става разбирач
Пак ще ме обвинят в месарство,ама не мога да се сдържа да се похваля
Уловената риба е 8 кг.,на кея в Аспарухово на дъно от 16.30 до 19 часа.Количеството можеше да бъде доста повече,но бях на работа и отидох късно.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- ivalpetkov
- разбира нещата
Не разбирам защо трябва да бъдеш обвинен в месарство....То такива снимки валяло във форума.
Мисля че не си направил нищо нередно.Браво за богатия улов.
Искренно ти се радвам.
Мисля че не си направил нищо нередно.Браво за богатия улов.

Искренно ти се радвам.

Моля Ви, обяснете на кое точно викате кея на Аспарухово
-
- ще става разбирач
Ако може и аз да попитам за мястото дето му казвате "хлебарницата",къде точно се намира.Доколкото разбрах е до старото летище там дето свършва канала и почва езерото
Колекционирам лампови радиоприемници
- недялко радков
- ще става разбирач
В Аспарухово има един кей и той е на входа на парка под руските блокове.
А хлебарницата е точно на края на асфалта покрай канала под пост 2.От Аспарухов мост като караш към квартала се виждат накиснатите рибари.
А хлебарницата е точно на края на асфалта покрай канала под пост 2.От Аспарухов мост като караш към квартала се виждат накиснатите рибари.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- ще става разбирач
Мерси,правилно съм се бил ориентирал.Задължително ще я посетя тая хлебарница в края на месеца да видим как ще е хавата тогава.
- djambaza
- научил се да хвърля
някой да е хващал от "варненската" страна на канала, че умирам от яд на аспаруховци щото тук е ПЪЛНО капо 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- ще става разбирач
В миналогодишната кефалова тема имаше разбиване на илария на вълнолома.В края на август и половината септември.Може и тази година да стане,така че пробвай.
И аз така съм се наточил на тоя канал в Аспарухово,ама още малко няколко дена и газ към Варна.
И аз така съм се наточил на тоя канал в Аспарухово,ама още малко няколко дена и газ към Варна.

Днес от 7:30 до 10:00 на вълнолома в Аспарухово на дъно и на бомбарда - КАПО (с изключение на един,ОГРОМЕН, около 5 сантиметров ченокоп)
. Около 9:00 се завъртяха пасажи с дребни рибки, но всички сме в очакване на големите ... Имаше доста колеги, ако някой е имал слука нека сподели, че утре пак ще я търсим.

ami ние бяхме на дръужба само 4 малки заргани
утре пак сме там дано да има и риби и от семейство кефалови

Здравейте, искам да попитам за някаква актуална информация къде върви платерината и кефала тия дни около Бургас. Утре смятам да ходя на Дюни, но не знам точно къде дава най - много и дали изобщо дава сега. Четох за шофьорския плаж до някакво си мостче, но там още не съм ходил никога. Ако някой има инфо за другаде мога да си променя плановете 

- недялко радков
- ще става разбирач
Ако на някой му се тренира да отиде на Константиново-има в изобилие илария на плажчето на бомбарда или на дъно,но без тапички и с леко олово.Рибите са педарки,като рядко има и някоя по- голяма.
За дънен риболов на шофьорския нямам инфо, но със сигурност мога да ти кажа,че платерината тръгна на бомбарда.Ако целта те не е да комбинираш плажа с риболов,а си тръгнал специално за риба по-добре пробвай с бомбарди от скалите на Веселие, Агалина,малката Агалина.......skolex написа:Здравейте, искам да попитам за някаква актуална информация къде върви платерината и кефала тия дни около Бургас. Утре смятам да ходя на Дюни, но не знам точно къде дава най - много и дали изобщо дава сега. Четох за шофьорския плаж до някакво си мостче, но там още не съм ходил никога. Ако някой има инфо за другаде мога да си променя плановете
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес на хлебарницата от 16.30 до19.30 17 качествени риби,едната 800 гр.,две по500.
Снимки за съжаление няма,но колегите знаят че не лъжа
Снимки за съжаление няма,но колегите знаят че не лъжа