КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Мнение от amatev1 »

Тва е от Несебър. Кефалови с малко сафридови на филе от цаца. Пробвах и на чепаре ама - МИХИЗ.
П.С: Имах откачен пеленгас около килото. Засякох го добре, качих го до горе, изшляпа два пъти и си замина. :cry:
Изображение
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Пак ще ме обвинят в месарство,ама не мога да се сдържа да се похваля :wink:
3689398N.jpg
Уловената риба е 8 кг.,на кея в Аспарухово на дъно от 16.30 до 19 часа.Количеството можеше да бъде доста повече,но бях на работа и отидох късно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Не разбирам защо трябва да бъдеш обвинен в месарство....То такива снимки валяло във форума.
Мисля че не си направил нищо нередно.Браво за богатия улов. :)
Искренно ти се радвам. :)
stambo3
новобранец
новобранец

Мнение от stambo3 »

Моля Ви, обяснете на кое точно викате кея на Аспарухово
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Ако може и аз да попитам за мястото дето му казвате "хлебарницата",къде точно се намира.Доколкото разбрах е до старото летище там дето свършва канала и почва езерото
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

В Аспарухово има един кей и той е на входа на парка под руските блокове.
А хлебарницата е точно на края на асфалта покрай канала под пост 2.От Аспарухов мост като караш към квартала се виждат накиснатите рибари.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Мерси,правилно съм се бил ориентирал.Задължително ще я посетя тая хлебарница в края на месеца да видим как ще е хавата тогава.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

някой да е хващал от "варненската" страна на канала, че умирам от яд на аспаруховци щото тук е ПЪЛНО капо :smt013
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

В миналогодишната кефалова тема имаше разбиване на илария на вълнолома.В края на август и половината септември.Може и тази година да стане,така че пробвай.

И аз така съм се наточил на тоя канал в Аспарухово,ама още малко няколко дена и газ към Варна. :D
borko84
новобранец
новобранец

Мнение от borko84 »

Днес от 7:30 до 10:00 на вълнолома в Аспарухово на дъно и на бомбарда - КАПО (с изключение на един,ОГРОМЕН, около 5 сантиметров ченокоп) :) . Около 9:00 се завъртяха пасажи с дребни рибки, но всички сме в очакване на големите ... Имаше доста колеги, ако някой е имал слука нека сподели, че утре пак ще я търсим.
tohi_t
новобранец
новобранец

Мнение от tohi_t »

ami ние бяхме на дръужба само 4 малки заргани :( утре пак сме там дано да има и риби и от семейство кефалови
skolex
новобранец
новобранец

Мнение от skolex »

Здравейте, искам да попитам за някаква актуална информация къде върви платерината и кефала тия дни около Бургас. Утре смятам да ходя на Дюни, но не знам точно къде дава най - много и дали изобщо дава сега. Четох за шофьорския плаж до някакво си мостче, но там още не съм ходил никога. Ако някой има инфо за другаде мога да си променя плановете :)
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Ако на някой му се тренира да отиде на Константиново-има в изобилие илария на плажчето на бомбарда или на дъно,но без тапички и с леко олово.Рибите са педарки,като рядко има и някоя по- голяма.
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

skolex написа:Здравейте, искам да попитам за някаква актуална информация къде върви платерината и кефала тия дни около Бургас. Утре смятам да ходя на Дюни, но не знам точно къде дава най - много и дали изобщо дава сега. Четох за шофьорския плаж до някакво си мостче, но там още не съм ходил никога. Ако някой има инфо за другаде мога да си променя плановете :)
За дънен риболов на шофьорския нямам инфо, но със сигурност мога да ти кажа,че платерината тръгна на бомбарда.Ако целта те не е да комбинираш плажа с риболов,а си тръгнал специално за риба по-добре пробвай с бомбарди от скалите на Веселие, Агалина,малката Агалина.......
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Днес на хлебарницата от 16.30 до19.30 17 качествени риби,едната 800 гр.,две по500.
Снимки за съжаление няма,но колегите знаят че не лъжа :)
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”