Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
На Звезделина, на камъните търси Бяла РибаVesko1 написа:Мрежи и "сари" ще имаш закачени в изобилие.lif3house написа:Някой да знае как е положението на Широко поле, всяка информация ще ми е от полза, мисля да заложа на фидера. Чакам отговори с нетърпение
п.с.....имам информация за каракуда и таранки ,че излизат ,но на плувка в близост до брега.На фидер не знам...по добре иди на Островица на носа...по спокойно е там и може да ти удари нещо по едро.На Широко поле пълно бракониери..не си струва ядовете
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
А каква е разликата между каракуда и таранка в твоя случай,колега?Vesko1 написа:Мрежи и "сари" ще имаш закачени в изобилие.lif3house написа:Някой да знае как е положението на Широко поле, всяка информация ще ми е от полза, мисля да заложа на фидера. Чакам отговори с нетърпение
п.с.....имам информация за каракуда и таранки ,че излизат ,но на плувка в близост до брега.На фидер не знам...по добре иди на Островица на носа...по спокойно е там и може да ти удари нещо по едро.На Широко поле пълно бракониери..не си струва ядовете
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
- Vesko1
- сериозен играч
При нас на сребристата каракуда и викат ТАРАНКА....а на златистата и викат КАРАКУДА.steven1969_bg написа:
А каква е разликата между каракуда и таранка в твоя случай,колега?
Та в моя случай...това е разликата,а в твоя случай ..не знам къде е разликата...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Дай за да няма неразбории, да подкараме руското карас - те поне имат само едно название и за двете
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Колеги дайте малко информация за Даскалово , утре планувам да ходя там . Не съм ходил там не знам ни такса , ни брой въдици (за човек ли се таксува или за брой въдици) . Също и за монтаж и стръв , HELP колеги 

- Vesko1
- сериозен играч
Таксата мисля че беше 5лв.......телефон за връзка : 0888533585888 написа:Колеги дайте малко информация за Даскалово , утре планувам да ходя там . Не съм ходил там не знам ни такса , ни брой въдици (за човек ли се таксува или за брой въдици) . Също и за монтаж и стръв , HELP колеги
0896891992
0879331800
Лови се на бавноразтворими пелети(гранули) на силиконче...за по едрите екземпляри...

- antivik
- кандидат преподавател
5 лева беше миналата година, сега е малко увеличена таксата, но пак си е на човек. За ограничения в пръчките не знам.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
5лв е сега. Миналата година беше 4.
- antivik
- кандидат преподавател
Може и да съм се объркал, не ме бива да помня цифри.
- Vesko1
- сериозен играч
Колега ,кво стана на Даскалово бре...хвана ли нещо.888 написа:Колеги дайте малко информация за Даскалово , утре планувам да ходя там . Не съм ходил там не знам ни такса , ни брой въдици (за човек ли се таксува или за брой въдици) . Също и за монтаж и стръв , HELP колеги

Колега не можах да ходя поради лични причини , то и жегата не е за подценяванеVesko1 написа:Колега ,кво стана на Даскалово бре...хвана ли нещо.888 написа:Колеги дайте малко информация за Даскалово , утре планувам да ходя там . Не съм ходил там не знам ни такса , ни брой въдици (за човек ли се таксува или за брой въдици) . Също и за монтаж и стръв , HELP колеги

Най скоро време ще съм там . По - горе беше споменал за пелети , би ли споделил какви да са те и с какъв размер ( предварително да се снабдя и да си подготвя монтажа )

- Антон Тонев
- сериозен играч
Там, на место ги продават.Силиконов пръстен и 6 номер кука.Пелетите се разграждат за около 10 мин.Другия вариант е по-бавно разградими пелети, но мисля че с първите хранят самата риба на гьола.888 написа:Колега не можах да ходя поради лични причини , то и жегата не е за подценяванеVesko1 написа:Колега ,кво стана на Даскалово бре...хвана ли нещо.888 написа:Колеги дайте малко информация за Даскалово , утре планувам да ходя там . Не съм ходил там не знам ни такса , ни брой въдици (за човек ли се таксува или за брой въдици) . Също и за монтаж и стръв , HELP колеги![]()
Най скоро време ще съм там . По - горе беше споменал за пелети , би ли споделил какви да са те и с какъв размер ( предварително да се снабдя и да си подготвя монтажа )
Такса 5лв на човек.
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Благодарско колеги златни сте 

Колеги, какво е това радиомълчание бре?Никой никъде ли не ходи бре?Нищо ли не се случва по тия големи язовири?
Георги Тенев