Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
братле сеч тотална е дори аз като бях на стената на фидерче ----- слабо 4 таранки и 2 червеноперки тогава до мен едни говеда освен че прибираха тези 200,300 гр шарковци говореха че още малко и щели да вадят троиките маи ще тармъчат там братле като застанат тези те акцентират върху осигуряването на вечеря а не за спорта и хобито като нас а повярваи ми термин като хвани и пусни там няма пример---- на вая преди 2 месеца на две зарна царевица дипната в хот демон ми даде едно шаранче 1,200 в деиствителност това е риба която става за взимане но аз сам твърдо и само за спорта / риба не ям / целунах и пуснах шарко ееееееееееееееееее щяха да ме бият двама до мен имаше че единия вика ----- абе еи лапе ние седим от вчера тука за такова рибе а ти го пусна можеше на нас да го дадеш аз ги погледнах и им казах блато голямо риба болл хванети си бре че така а това за билетите е болна и неусъщесвима идея за 30,40 процента от хората които обикалят водоемите успехи и наскука.jivko.uzunov написа:Днес наминах около дигата след М.Рудник-само да поогледам,хващат ли не хващатли?![]()
Хора много - риба малко.Шаранчета около 200,300,400гр.продължават да се пребиратМи то ако продължава така и за напред,догодина няма да има нищо.
Като ги гледам "колегите" на дали 50% от тях ще имат билет за риболов и дали минават изобщо риболовни на проверка
Последно промяна от vaskost на Чет Ное 21, 2013 7:56 am, променено общо 1 път.
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Супер! Ако не мине котка и аз съм там
GogoBuboleto написа:Супер! Ако не мине котка и аз съм там

Неделя в 7 ч кауфланд ПОТВЪРЖДАВАМ !
Да поумуваме на какво ще я търсим ( смисъл за това хладно време не мисля да взимам ситни захранки мисля само на жито и царевица да храня и стръв бял, и царевица )
Идеи от Вас .......................
А по въпроса за спортния риболов на 100 % съм само за него и аз не съм от любителите на яденето всичко е удоволствие
Да поумуваме на какво ще я търсим ( смисъл за това хладно време не мисля да взимам ситни захранки мисля само на жито и царевица да храня и стръв бял, и царевица )
А по въпроса за спортния риболов на 100 % съм само за него и аз не съм от любителите на яденето всичко е удоволствие

Димитър Димитров ( 161)
да колега но аз сам решил за всеки случаи една захранка с по едра структура да дотътря коноп и пелета като преобладаване ------КОИТО ХРАНИ ША ХВАНИ----161 написа:Неделя в 7 ч кауфланд ПОТВЪРЖДАВАМ !

-
- вече хвърля и на тежко
трябва ИАРА да викнем на стената да се види кой има билет и кой няма
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Ще викнеш арменския поп 

-
- вече хвърля и на тежко
http://www.burgasinfo.com/news/view/10/43068/" onclick="window.open(this.href);return false;
ще стане ще дойдат
ще стане ще дойдат
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Дупка в морето.

-
- вече хвърля и на тежко
да така е ама им намерих телефона и ще ги помоля учтиво да дойдат на проверка 

- omegasportz
- новобранец
А аз отивам на тридневен риболов и искам да усетя тръпката ... ЦЕЛИ ВЕЧЕРИ МОТОРИ ЛОДКИ ХВАНЕТЕ ГИ .... унищожават това което ни пълни снимките ........
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Споко, още 1-2 години и ще се поизчистят.omegasportz написа:А аз отивам на тридневен риболов и искам да усетя тръпката ... ЦЕЛИ ВЕЧЕРИ МОТОРИ ЛОДКИ ХВАНЕТЕ ГИ .... унищожават това което ни пълни снимките ........
- omegasportz
- новобранец
http://sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/10-days/3" onclick="window.open(this.href);return false;
- omegasportz
- новобранец
Как ще го правим ,времето лошо го даватomegasportz написа:http://sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/10-days/3