Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от pojara28 »

на трета с 2 гр
скобара е риба проклета
Изображение
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

А каква Tica ,4е и аз съм с Tica или градусите са били "-" ?
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

арес
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ми на минус лових, с 2, с 3, тия дни пак ще има риболов, пък да видим...даже и се ударихме две пръчки при засечка...дано да имам повече касмет...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

topsoft написа:Ми на минус лових, с 2, с 3, тия дни пак ще има риболов, пък да видим...даже и се ударихме две пръчки при засечка...дано да имам повече касмет...
тва с ударите е много гадно ... лошо ми става... 1 от пичовете на индало неколко пъти ме фрасна на железница преди месец .... на - 5 направо викам край тоя ми счупи тоягата ... на излезна здрава :D :D иначе е фокус манта ... и вече доста хора са на мнение че е по добре от тиката ;)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Изображение

A днес на това пролетно време всички по снежанки ли сте ръгнали, че няма кой една риба да качи :ANAL: :?:
Аз ритах топка с децата :rolleyes:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

prodigy666 написа: че е по добре от тиката ;)
..със сигурност е по-тежка, за по-добра-не знам :)

Насе, тия моем да ги заключим една седмица дома....да свършат домакинската работа :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

topsoft написа:
prodigy666 написа: че е по добре от тиката ;)
..със сигурност е по-тежка, за по-добра-не знам :)

Насе, тия моем да ги заключим една седмица дома....да свършат домакинската работа :)
да по тежка е с 30 40 грама и по голяма трансп. дължина ... но за сметка на това не се чупат лесно .... нее първия случаи с тика дето се чупи при меткане ....
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Имам един фокус гелато на 5м. - уникална, за нищо не я сменям, ама по някога си трябва 6м деба...
Изображение

Изображение
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Най тъпото е че нито съм се изсилвал нещо да мятам, нито съм я удрял там защото е нова и просто се спраска, сега се чудя как ще я оправям защото явно за да се смени наставката трябва да се прее...т много водачи. Според мен просто такъв ми е късмета явно китаеца дето я е правил не я погодил тоя път. Не знам дали изабщо си и заслужава да я правя ако така се чупи по добре да я натроша още сега за а не ядосвам още ен на брой пъти.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа:Най тъпото е че нито съм се изсилвал нещо да мятам, нито съм я удрял там защото е нова и просто се спраска, сега се чудя как ще я оправям защото явно за да се смени наставката трябва да се прее...т много водачи. Според мен просто такъв ми е късмета явно китаеца дето я е правил не я погодил тоя път. Не знам дали изабщо си и заслужава да я правя ако така се чупи по добре да я натроша още сега за а не ядосвам още ен на брой пъти.
Правят се, мога да потърся телефона на един тука у София, добре работи и тънко! Проблема е, че може да ти е била спраскана още като си я взел.
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Ясно че може да се оправи просто се питам дали си заслужава да я правя. А за майстор че ще ми трябва ще ми трябва но не знам дали да я лепи или да и сменям наставката.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

pojara28 написа:Най тъпото е че нито съм се изсилвал нещо да мятам, нито съм я удрял там защото е нова и просто се спраска, ...
Kъсмет е, но като я направиш няма да мръдне.
Аз счупих непоправимо съвсем нов спининг на абсолютно първо хвърляне, при никакви причини това да се случи. Сглобих 2 в 1 от друга въдица-няма такъв кастинг, няма такъв строй, не го сменям вече 3 години.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

pojara28 написа:Ясно че може да се оправи просто се питам дали си заслужава да я правя. А за майстор че ще ми трябва ще ми трябва но не знам дали да я лепи или да и сменям наставката.
Продават си "оригинални" колена при вносителя, ама ... според мен е добре да пробваш рекламацийка направо да ти дата коляно ново без пари....
Изображение

Изображение
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

Абе ще му мисля утре като ида в рибарския иначе днес бях на Бело поле , трагедия от всякъде зорлем три риби. Реката иначе евдигнала и е резмътила бая но има още какво да се желае , лових на хляб на бял нямах пипане. от към хора вира бе пълен но от към риболов живалниците бяха празни.
скобара е риба проклета
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”