Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: СМЯХ
На масата:
- Скъпи! Пак не ти хареса супата. А преди да се оженим казваше, че си готов даже да умреш за мен!
- Е, добре - въздъхва примирено мъжът, - щом съм обещавал - давай пържолите!
cleaners in london
- Скъпи! Пак не ти хареса супата. А преди да се оженим казваше, че си готов даже да умреш за мен!
- Е, добре - въздъхва примирено мъжът, - щом съм обещавал - давай пържолите!
cleaners in london
- Patera
- вече хвърля и на тежко
http://www.boredpanda.com/funniest-auto ... s-of-2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
Има и за други години.
Има и за други години.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Един човечец имал големо стадо крави. Имал и труйца синове, къде пасле кравите. По едно време кравите зеле да мрът без причина. Та да не фалира, дрътия пратил най-големия син до града да доведе доктор, тоа пътувал к'во пътувал и срещнал в горъта ена фея.
- Къде си ръгнал бе, юнак?
- Дрътия ма прати да разбера от какво мрът кравите...
- Ако ма онодеш 10 пъти, я щи кажа!
Рекъл си тоа "ебаа и , късмет" и гя отпочнал 1, 2,5, 8, ама онаа могу добра, уморила го и не стигнал сиромаа до 10...
Прибрал са, разпрайл кво а станало и дрътия решил да прати средния брат.
Феята, си посакала обаче 15 пъти...Като от по-млад...
Мандръсал и тоа докъде 13-ия път и са отказал...
Вранал са и той провесил саполе и най-мънинкия рекъл че и той сака а са пробва. Попогледнале го изотгзгоре,ма дрътия рекъл "Айде,връй са пробвай и тизе.."
Таа горска разпоретина обаче си посакала куто от най миничък, 20 пъти!!!
Почнал ги тоа,плющи ги душманската - 5, 10, 20, 30 пъти и не и не запира, феята по едно време не издръжала и зела мрънкя:
- Стигаа, запри саааа, не издръжам повечеееее...
А нашия:
- Е те сеги ша видиш от к'во мрът кравите !
Рекъл си тоа "ебаа и , късмет" и гя отпочнал 1, 2,5, 8, ама онаа могу добра, уморила го и не стигнал сиромаа до 10...
Вранал са и той провесил саполе и най-мънинкия рекъл че и той сака а са пробва. Попогледнале го изотгзгоре,ма дрътия рекъл "Айде,връй са пробвай и тизе.."
Почнал ги тоа,плющи ги душманската - 5, 10, 20, 30 пъти и не и не запира, феята по едно време не издръжала и зела мрънкя:
А нашия:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- stefan4etoo
- сериозен играч
С.Върбанов написа:Един човечец имал големо стадо крави. Имал и труйца синове, къде пасле кравите. По едно време кравите зеле да мрът без причина. Та да не фалира, дрътия пратил най-големия син до града да доведе доктор, тоа пътувал к'во пътувал и срещнал в горъта ена фея.
А нашия:

-
- сериозен играч
От къде го измисли тоя виц-направо паднах от смях

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
- gigantor
- новобранец
Една жена ми се обажда на рецепцията и ми казва:
-Ту ти турум ту!
-Тарататам та!- и отговарям аз и ме уволниха.
Откъде да се сетя, че иска два чая за стая 2?
-Ту ти турум ту!
-Тарататам та!- и отговарям аз и ме уволниха.
Откъде да се сетя, че иска два чая за стая 2?
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мъж пита жена си:
- Къде беше?
- На курс.
- Това "с" за благозвучие ли го слагаш?
- Не, за множествено число!
- Къде беше?
- На курс.
- Това "с" за благозвучие ли го слагаш?
- Не, за множествено число!
нямам живарник
двама комшии постоянно ходели заедно за риба, ама единия бил голям карък. На поредния излет каръка не се стърпял и питал комшията си:
-Абе комши кажи на кво ловиш, че така свирепо ти кълве бе?
-На пичи косъм бе комши на пичи косъм. - отговорил съседа.
Минали две седмици и пак се стягат за риболов, тоз път каръка решил да пробва тактиката, издебнал жена си докато мие прозорците, бръкнал под полата и и си щипнал 2-3 косъма. жена му без да се обръща се усмихнала и попитала
-Оооо комши пак ли за риба?
-Абе комши кажи на кво ловиш, че така свирепо ти кълве бе?
-На пичи косъм бе комши на пичи косъм. - отговорил съседа.
Минали две седмици и пак се стягат за риболов, тоз път каръка решил да пробва тактиката, издебнал жена си докато мие прозорците, бръкнал под полата и и си щипнал 2-3 косъма. жена му без да се обръща се усмихнала и попитала
-Оооо комши пак ли за риба?
По-голям шаран от рибаря няма...
Един дядка бил обвинен, че е изнасилил 20-годишно момиче. Дядото си наел млада и хубава адвокатка. Адвокатката:
- Погледнете господин съдия, мислите ли, че с тоя увяхнал клон, който съм хванала, може да е направил нещо?
А дядото казва шепнешком на адвокатката:
- Пусни ме, че ще изгубим делото...
Журналистка пита фермер:
- Каква е причината за "Лудата крава"?
Той й отговаря:
- Знаете ли, че водят кравата на бик веднъж в годината?
- Да, но какво общо има това?
- А знаете ли, че доим кравите четири пъти на ден?
- Ценна информация, но...
- Ако аз ви мачках гърдите четири пъти на ден, а ви чуках само веднъж в годината, вие нямаше ли да полудеете?!?
Един телевизионен техник бил повикан в една къща. Но домакинята била толкова красива, че човекът не можел да свали очи от нея. Когато най-после техникът свършил с работата си, домакинята му платила и казала:
- Аз искам да ви помоля за… нещо необичайно. Но трябва да ви помоля да го запазите в тайна!
Техникът бързо се съгласил.
Жената продължила :
- Малко ми е неудобно да говоря за това, но… моят съпруг, иначе е много свестен човек, но… има… физическа слабост. Дори, бих казала, че не може да се справя с някои неща. Исках да ви помоля за това още от мига, в кой…то ви видях на врата. Аз съм жена, а вие сте мъж и си помислих, че бихте могъл…
Техникът веднага отвърнал:
- Да, да, да…
- Бихте ли преместили този хладилник?
Някакъв пич се прибира и пред асансьора се засича с щерката на съседите. Здравей, здрасти...
- Ей, много готина блузка!
- Нали? - цъфва в 24 карата усмивка момичето и прошепва влажен поглед: - А ако ти кажа, че под нея нямам нищо?
- А, не се притеснявай, ще пораснат
- Погледнете господин съдия, мислите ли, че с тоя увяхнал клон, който съм хванала, може да е направил нещо?
А дядото казва шепнешком на адвокатката:
- Пусни ме, че ще изгубим делото...
Журналистка пита фермер:
- Каква е причината за "Лудата крава"?
Той й отговаря:
- Знаете ли, че водят кравата на бик веднъж в годината?
- Да, но какво общо има това?
- А знаете ли, че доим кравите четири пъти на ден?
- Ценна информация, но...
- Ако аз ви мачках гърдите четири пъти на ден, а ви чуках само веднъж в годината, вие нямаше ли да полудеете?!?
Един телевизионен техник бил повикан в една къща. Но домакинята била толкова красива, че човекът не можел да свали очи от нея. Когато най-после техникът свършил с работата си, домакинята му платила и казала:
- Аз искам да ви помоля за… нещо необичайно. Но трябва да ви помоля да го запазите в тайна!
Техникът бързо се съгласил.
Жената продължила :
- Малко ми е неудобно да говоря за това, но… моят съпруг, иначе е много свестен човек, но… има… физическа слабост. Дори, бих казала, че не може да се справя с някои неща. Исках да ви помоля за това още от мига, в кой…то ви видях на врата. Аз съм жена, а вие сте мъж и си помислих, че бихте могъл…
Техникът веднага отвърнал:
- Да, да, да…
- Бихте ли преместили този хладилник?
Някакъв пич се прибира и пред асансьора се засича с щерката на съседите. Здравей, здрасти...
- Ей, много готина блузка!
- Нали? - цъфва в 24 карата усмивка момичето и прошепва влажен поглед: - А ако ти кажа, че под нея нямам нищо?
- А, не се притеснявай, ще пораснат
- Защо ми изневери?
- Бях длъжен да се убедя, че си най-добара.
- А защо толкова пъти?
- За да се намали вероятността от грешка.
На новодомец му се звъни на вратата. Отваря и гледа един огромен як мъжага. Оня му вика: - Здрасти, комшо. Аз да се запознаем, от горния етаж съм... - Аааа, здравей, здравей... - ...ида те поканя на купон довечера у нас... - Какъв купон? - Ми як. У нас често се правят луди партита - здраво пиене, музики, танци, побоища, секс, страшна работа. - Ихааа! Ще дойда! Как трябва да се облека? - Както си искаш, то ще сме си само двамата...
- Бях длъжен да се убедя, че си най-добара.
- А защо толкова пъти?
- За да се намали вероятността от грешка.
На новодомец му се звъни на вратата. Отваря и гледа един огромен як мъжага. Оня му вика: - Здрасти, комшо. Аз да се запознаем, от горния етаж съм... - Аааа, здравей, здравей... - ...ида те поканя на купон довечера у нас... - Какъв купон? - Ми як. У нас често се правят луди партита - здраво пиене, музики, танци, побоища, секс, страшна работа. - Ихааа! Ще дойда! Как трябва да се облека? - Както си искаш, то ще сме си само двамата...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/PUlVSiGqEns?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/PUlVSiGqEns?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
http://www.youtube.com/watch?v=ky9A1BNcKTY" onclick="window.open(this.href);return false;
Много големи мишки .... КАТОО КОООТКККА СА

Много големи мишки .... КАТОО КОООТКККА СА