Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- ninastefanina
- сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
За това най-важно е здравето,всичко друго можем да си го купим.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Мхм, много правилноninastefanina написа:За това най-важно е здравето,всичко друго можем да си го купим.
"The more you know, the less you carry"
Здрасти групата.Честита коледа,здраве мир и щастие да ви спохожда.Тука нещо поработих малко та ме нямаше,сигурно на никой не липсвам.Я раздуйте колко оцеляхме горе долу.И нещо изпуснал ли съм. 
Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Определено тежки дни, празнични, с елементи на въодушевление!!!
Вчера банкетът започна от 11.45
- обикновено по това време зверски огладнявам, та се събрахме все страри другари, поразредени с по някоя и друга, по-млади, но предани на дългите обеди и продължителните вечери, представителки на нежния пол
!
Та стана много хубав обяд, с мноооого ракии, салати, лафове, смях и добро настроение
!
После пих и на едно друго място, после се постарах да взема качествен кадем
, после пих и в къщи и ...... си легнах с нагласата, че днес ще направя един риболовен полуден,
Което и сторих !
Поради краткото време, изборът се падна на пъстървите !
Само 11 броя, като последната - 12-та, доста едра рибка ми скъса повода малко преди кепа, та сега не съм сигурен дали съм спечелил съревнованието за деня или не
!
Ама май съм
!

Какво ли не прави хубавия кадем, и естествено малко майсторлък
!
Та заради риболова, днешният банкет започна едва в 14.34 -и беше в камерен състав,
Щото кой да ме чака да ходя за риба, че да се върна, да се преоблека и ........
То станало време за други работи
!
Ама пак пийнахме, хапнахме, приказки, и отново падна тежката вечерна мъгла !
Така, че утре - почивка, активно съчетана с умерени количества печена пъстърва, хубава ракия, салата и ...... кай каквото му е на сърце
,
А, и мач на МЮ
,
Напоследък много ме кефят,
Дано не остана разочарован !
Та ето така, я разбирам, аз, тази тема
!
Люси,
Добре завърнал се
!
Че се уморих да снимам,
Останах само аз фото- съ-участник
!
Вчера банкетът започна от 11.45
Та стана много хубав обяд, с мноооого ракии, салати, лафове, смях и добро настроение
После пих и на едно друго място, после се постарах да взема качествен кадем
Което и сторих !
Поради краткото време, изборът се падна на пъстървите !
Само 11 броя, като последната - 12-та, доста едра рибка ми скъса повода малко преди кепа, та сега не съм сигурен дали съм спечелил съревнованието за деня или не
Ама май съм
Какво ли не прави хубавия кадем, и естествено малко майсторлък
Та заради риболова, днешният банкет започна едва в 14.34 -и беше в камерен състав,
Щото кой да ме чака да ходя за риба, че да се върна, да се преоблека и ........
То станало време за други работи
Ама пак пийнахме, хапнахме, приказки, и отново падна тежката вечерна мъгла !
Така, че утре - почивка, активно съчетана с умерени количества печена пъстърва, хубава ракия, салата и ...... кай каквото му е на сърце
А, и мач на МЮ
Напоследък много ме кефят,
Дано не остана разочарован !
Та ето така, я разбирам, аз, тази тема
Люси,
Добре завърнал се
Че се уморих да снимам,
Останах само аз фото- съ-участник
- GODzillata

lusienn написа:Здрасти групата.Честита коледа,здраве мир и щастие да ви спохожда.Тука нещо поработих малко та ме нямаше,сигурно на никой не липсвам.Я раздуйте колко оцеляхме горе долу.И нещо изпуснал ли съм.
Хайде бе, Люска, къде ходиш, когато те няма?
Очаквам подробен фото-репортаж.
И не си прав - липсваше ни!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Мерси че не си ме забравил.Гледам тука за Павката,ама сигурно е по моловете

Риболовци.
- Павел Иванов

Луско , и ас тъ обичкамlusienn написа:...Гледам тука за Павката...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Добър вечер и добро утро - преходници!
Честита ви Коледа и нека да сме здрави!
Пийте червено вино за да сте здрави, а трябва да сме здрави за да можем да пием ракия.
Оказва се, че тези дни около Коледа и Нова година служенето на себе си е в апогея си. Нарправо се превръщаме в службогонци и заслужено страдаме от препиване, преяждане от където пък закономерно започваме да попъшкваме, да попръцкваме и по често да цапаме тоалетната чиния.
Ама както казваше един приятел: - "Ние можем да се насерем, ама няма да се изложим"...
Та така, да се надяваме че безболезнено ще прескочим в 2013-тата и ще продължим да служим и да даваме наряд в темата.
Честита ви Коледа и нека да сме здрави!
Пийте червено вино за да сте здрави, а трябва да сме здрави за да можем да пием ракия.
Оказва се, че тези дни около Коледа и Нова година служенето на себе си е в апогея си. Нарправо се превръщаме в службогонци и заслужено страдаме от препиване, преяждане от където пък закономерно започваме да попъшкваме, да попръцкваме и по често да цапаме тоалетната чиния.
Ама както казваше един приятел: - "Ние можем да се насерем, ама няма да се изложим"...
Та така, да се надяваме че безболезнено ще прескочим в 2013-тата и ще продължим да служим и да даваме наряд в темата.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Сладкото и мазното го забрави - мини на плодова диета и се консултирай с ендрокринолог.Или имаш проблем със щитовидната жлеза,или пред диабетно състояние - тип 2 .Сигурен съм,че и имаш начална хипертония с тези показатели - консултирай се задължително с кардиолог.GODzillata написа:Моят холестерол е 7,9, а триглицеридите - 2,92 при норма 1,7.![]()
Мда....зарязвам колата и ще маам пеш....по-малко сладко, тестено и мазно.
- GODzillata

Много захари в тези плодове...Teo 62 написа:Сладкото и мазното го забрави - мини на плодова диета и се консултирай с ендрокринолог.Или имаш проблем със щитовидната жлеза,или пред диабетно състояние - тип 2 .Сигурен съм,че и имаш начална хипертония с тези показатели - консултирай се задължително с кардиолог.Направи го сериозно да не тичаш после да си носиш сутрин вечерята в бурканчета в някое ДКЦ.
Кръвното ми е ок, 120/80, та да чукна на дърво, далеч съм от хипертония.
Правих си и хормонални тестове - тат и мат - ок са, но ще ида на ендокринолог да ме гледа на ехограф.
Ще си направя щателен ГТП /годишен технически преглед

- barutchiata ©
- Администратор

Бате ти с тези холестеролни вкусотии които готвиш и мачкаш не е добре. То и аз не мога без месо но гледам да се доближаваме до разделното хранене. И не отлагай много диетата, че виж дошла другата година.
При стойностите,който си написал от изследванията ти,това звучи доста несериозно! Или апарата,за измерване на кръвното, не е верен,или изследванията!!!GODzillata написа:Teo 62 написа:Сладкото и мазното го забрави - мини на плодова диета .......Шегаджия!?!?GODzillata написа:..Много захари в тези плодове...![]()
GODzillata написа:Кръвното ми е ок, 120/80, ................
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Прав си и моите бяха долу-горе такива , но кръвното беше 160/120 и от 2 год съм на хапчета и сега е 130/80Телескоп написа:При стойностите,който си написал от изследванията ти,това звучи доста несериозно! Или апарата,за измерване на кръвното, не е верен,или изследванията!!!GODzillata написа:Teo 62 написа:Сладкото и мазното го забрави - мини на плодова диета .......Шегаджия!?!?GODzillata написа:..Много захари в тези плодове...![]()
GODzillata написа:Кръвното ми е ок, 120/80, ................![]()
![]()
- GODzillata

Предполагам, че холестеролът ми е дал висок резултат заради плюскането в продължение на седмица преди изследването на всякви яко холестеролни манджи....свински мръвки със сметана, сметанова торта и прочие мазнотии, та ще изкарам около седмица след празниците на пост и молитва
, и ще повторя изследването.
Кръвното ми си е ок наистина, наскоро пак го мерих - беше си пак такова.
След Нова година ще навлезна в нова фаза на прехода и ще пробвам традиционно да стана нов човек - без цигари, без банички и мазничко, за сметка на увеличаване на ходенето, защото сега на ден дали извървявам и 10-на метра, колкото е от входа до колата.
Сега вкарах 2 вратни пържоли и 1 шишче и се чувствам отлично!

Кръвното ми си е ок наистина, наскоро пак го мерих - беше си пак такова.
След Нова година ще навлезна в нова фаза на прехода и ще пробвам традиционно да стана нов човек - без цигари, без банички и мазничко, за сметка на увеличаване на ходенето, защото сега на ден дали извървявам и 10-на метра, колкото е от входа до колата.
Сега вкарах 2 вратни пържоли и 1 шишче и се чувствам отлично!

-
mr.washinkton
- научил се да хвърля

(Сега вкарах 2 вратни пържоли и 1 шишче и се чувствам отлично!
)
А нещо разграждащо мазнините вкара ли?( твърдо гориво) Без него не става, трябва да има баланс, мазното свива - алкохола разширява
, по весело, ще наблегнеш на спининга новата година и всичко ще се оправи 
А нещо разграждащо мазнините вкара ли?( твърдо гориво) Без него не става, трябва да има баланс, мазното свива - алкохола разширява
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.