СМЯХ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Re: СМЯХ

Мнение от djokoriboloveca »

Семейство прави ремонт в апартамента си и слагат много луксозен италиански теракот в банята. Поканили и роднини за да им се похвалят с новата баня. Жената влиза набързо да вземе един душ, преди да са дошли гостите. Както е сапунисана се подхлъзва, пада на шпагат в банята и прави вакуум с онази си работа на новите плочки.
Започва да крещи, съпругът се появява, започва да я дърпа, но нищо не се получава. Пък и може да изкъртят някоя плочка.
Седнал човека, чуди се какво да прави, нищо не му идва на акъл... По едно време звъннал на Цецо от горния етаж и го вика. Цецо оглежда ситуацията и остава безмълвен...
Седят двамата, пият ракия в кухнята и се чудят как да решат проблема. Часовникът тиктака, гостите ще дойдат всеки момент, а не е добре да заварват жената в това особено положение. По едно време Цецо се обадил:
- Абе, май ми хрумна нещо, ама е малко кофти...
- Кофти-некофти казвай, тия ще звъннат всеки момент на вратата и ще си ебе майката!
- Бе кофти е, като ти казвам...
- АБЕ ДАВАЙ БЕ, КАКВОТО И ДА Е, САМО ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМА!!!
- Ми... Що не хванеш да я полижеш малко по циците и като се разлигави отдолу, да я избутаме до канала да поеме малко въздух?!...
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

- Вчера излизах с един интелектуалец. Заведе ме на театър.
- И какво?
- А после ме заведе на изискано заведение.
- И след това?
- А после отидохме у тях.
- И там какво?
- И той си извади пениса...
- Какво е това “пенис”?
- А бе само интелектуалците го имат... то е като к*р, ама по - малко...
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Чудите ли се как да направите една жена щастлива? Просто е! Прочетете тайната:

Правилата на играта са прости: - правиш това, което ѝ харесва – получаваш точки; - правиш това, което тя очаква от теб – нищо не получаваш; - правиш това, което не ѝ харесва – губиш точки. Така че – правете си сметката! ВСЕКИДНЕВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ: - Оправил си леглото +1 - Оправил си леглото, но си забравил да сложиш декоративните възглавнички 0 - Просто си хвърлил покривалото върху намачканите завивки -1 - Оставил си капака на тоалетната чиния отворен -5 - Сложил си ново руло тоалетна хартия 0 - Когато тоалетната хартия е свършила, си сложил салфетки -1 - Когато и салфетките са свършили, почнал си да ползваш вестник -2 - Съгласяваш се да отидеш до супера за превръзки +5 - В проливен дъжд +8 - Но се връщаш с бира -5 - Посред нощ проверяваш "какъв е тоя шум в коридора" и там няма нищо - 0 - Посред нощ проверяваш "какъв е тоя шум в коридора" и там има нещо +5 - Убиваш го с чехъла +10 - Оказва се нейното кученце -50 ОТИВАТЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ: - Търчиш след нея цяла вечер 0 - Стоиш малко, а после се изнизваш при свой колега на бара -2 - Колегата се казва Таня -4 - Таня е по-слаба -6 - Таня е с по-големи цици -8 НА НЕЙНИЯ РОЖДЕН ДЕН: - Водиш я в ресторант 0 - Вътре не гледат мач +1 - Добре де, гледат мач -2 - Лицето ти е боядисано в цветовете на любимия отбор -10 - "Е, тази вечер поръчвай каквото искаш..." +1 - "... До 20 лева!" -2 РЕШИЛ СИ ДА ИЗЛЕЗЕШ С ПРИЯТЕЛ: - За самия факт -5 - Приятелят ти е щастливо женен -3 - Заклет ерген -7 - Кара R8 -10 КИНО И КИНОПРОЖЕКЦИИ: - Ти си я завел на кино +2 - Завел си я на филм, който тя харесва +4 - Завел си я на филм, който ти не понасяш +6 - Завел си я на филм, който ти харесваш -2 - Филмът се казва "Мъртвият инспектор 3" -3 - Пълен е със сцени на киборги, които изяждат хора -9 - Излъгал си, че това е английски филм за любовта и децата -15 ВЪНШЕН ВИД: - Появява ти се видимо шкембе -15 - Появява ти се видимо шкембе, но ти почваш да се бориш с проблема +10 - Появява ти се видимо шкембе, а ти си купуваш по-широки дънки и бермуди -30 - Появява ти се видимо шкембе, за което ти казваш: "Е, какво толкова, ти си имаш същото!" -800 ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОБЛЕМ: - Слушаш с изражение на лицето, издаващо някакъв интерес 0 - повече от 30 минути +5 - повече от 30 минути и без да погледнеш нито веднъж в телевизора +100 - Накрая тя разбира, че просто си заспал -20 ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС "ДЕБЕЛА ЛИ СЪМ?": - Бавиш се с отговора -10 - Питаш "Къде точно?" -35 - Всеки друг отговор -20
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Тоя последния е много як и достоверен! :)
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Изображение
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
gigantor
новобранец
новобранец

Мнение от gigantor »

Прибира се жената, ляга на спалнята, поразмърдва се и внезапно подскача:
- Кой ми е спал в леглото?!?
"Да... тия матраци с мемори пяна, да..." - запсувал наум мъжът ѝ..
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
tralalu
новобранец
новобранец

Мнение от tralalu »

Пиян катаджия спори със шофьор на камион:
- Гражданино шофьор! Вече десети път ви питам - защо камионът ви не е уплътнен добре и сипете товара си по пътя?
- Гражданино полицай! Аз пък вече за десети път ви обяснявам, че съм от "Чистота" и сипя пясък заради поледицата.
danikl

Мнение от danikl »

От в-к Ретро---Мъж се хвали на приятели-случих на добра жена ,готви като мама и пие като тати. Разговарят приятели-жена ми може да говори с часове на всякакви теми.-Щастливец :!: На моята изопщо не и трябва тема.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Зет звъни на тъста си и вика-тате коли ягне и викни духовата музика че довечера идеме при вас,голяма работа стана ша знайш!Дядото се разтърчал,заклал агне е събрал приятелите от местния оркестър и трепетно зачакали зетя.Пристигнал с колата зетя,тържествено повел жена си към родния дом и родители,оркестъра засвирил туш след което бутнал жената напред и заявил - С музика я взех,с музика ви я връщам-па побегнал към колата.
jamix
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jamix »

Сърбин отива в Ню Йорк за пръв път. Както се разхожда покрай небостъргачите пред него тупва млада гола жена.
Нашият поглежда нагоре, почесва се по главата и вика възхитен:
- Ова е стандарт - йебеш и фърляш!

- Ученици, защо казваме, че говорим майчин език?
- Защото бащата никога не успява да вземе думата, госпожо - отговаря Иванчо.

В маршрутка влиза девойка, но нямало къде да седне. Един младеж, къде на шега, къде на истина, предложил на девойката да седне в скута му. Без да я подканят втори път, девойката седнала. В един момент обаче, тя попитала младежа:
- Какво имаш в джоба на дънките? Нещо ми убива. . .
Младежът се поусмихнал, но без да се замисля отговорил:
- Запалка.
От съседната седалка се обадил 80-годишен старец:
- Ако не ти е удобно седни в мен, аз вече не пуша!
jamix
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jamix »

Чернобил...
Майка върви по пътя със сина си. Той казва:
- Мамо, растат ми гърди...
- Дреме ми на к**а, баща ти ражда...
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Манастира »

Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

......застреляй кучето!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Изображение
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от malkia_boxing »

Кондьо се заяжда с Азис.
- Разбрах, че си издал книга. Кой ти я написа?
- А на теб кой ти я прочете?
Времето лети като магнит.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”