Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от kolintodorov »

Някой ходил ли е на Блъсково?
bedini1973
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bedini1973 »

bedini1973 написа:Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
Никой ли не знае как стои въпроса с раците на Звънец :roll:
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

bedini1973 написа:
bedini1973 написа:Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
Mисля,че беше 15 лв.на рачило
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

RAAZIEL написа:
bedini1973 написа:

Миналата сряда искаха 10 лв на ръчило
bedini1973
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bedini1973 »

s_toshkov написа:
RAAZIEL написа:

Миналата сряда искаха 10 лв на ръчило
Благодаря Ви за отговорите колеги!Дано си заслужава ходенето :D
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

Колеги, някой знае ли какво е положението на язовир Калиманци, какви са условията и дали дават да се нощува с палатка там? :?
В момента още не съм решил къде да отида- на Калиманци, на Г. Киселово или на язовира до Обротище, но мисля да бъда 2 дни с палатката на някой от тези язовири, така че приемам препоръки и съвети всякакви :mrgreen: :)

Благодаря предварително за отговорите! :prayer:
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
ivkoto
новобранец
новобранец

Мнение от ivkoto »

Харпунджия написа:Колеги, някой знае ли какво е положението на язовир Калиманци, какви са условията и дали дават да се нощува с палатка там? :?
В момента още не съм решил къде да отида- на Калиманци, на Г. Киселово или на язовира до Обротище, но мисля да бъда 2 дни с палатката на някой от тези язовири, така че приемам препоръки и съвети всякакви :mrgreen: :)

Благодаря предварително за отговорите! :prayer:
И на трита язовира дават да се нощува и таксите им са по 10лв на човек за по три въдици. Друг е проблема за рибата в тях. Калиманци - много дребна таранки и евентуално някое шаране не повече от кило - сянка забрави, Оброщиче същата работа но без таранка, много водорасли има и е обрасъл /Инфо от предната седмица/, Ген. Киселово същата работа но има места със сянка. За същите пари и малко по красиво и евентуално с късмет можеш да пробавш николаевка или Звънец пак с такси по 10лв но поизлиза риба от време на време.
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

И на трита язовира дават да се нощува и таксите им са по 10лв на човек за по три въдици. Друг е проблема за рибата в тях. Калиманци - много дребна таранки и евентуално някое шаране не повече от кило - сянка забрави, Оброщиче същата работа но без таранка, много водорасли има и е обрасъл /Инфо от предната седмица/, Ген. Киселово същата работа но има места със сянка. За същите пари и малко по красиво и евентуално с късмет можеш да пробавш николаевка или Звънец пак с такси по 10лв но поизлиза риба от време на време.
Благодаря за изчерпателния отговор, колега!!!
За николаевка знам, че сега е голяма навалица там, но за Звънец мога да помисля :finga: .Въпросът е, че ние няма да сме за голям период от време на съответния язовир, за това гледаме да е по-близичко до Варна и за сега вариантът е Калимаци. Лошото е , че там ще е адска жега и силно обмислям варианта за Звънец.
Когато се върна, ще пиша за резултата от излета :axe:
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Аватар
vorg
новобранец
новобранец

Мнение от vorg »

На 14 и 15 бях на Засмяново за последно тази година. Положението с язовира с всяка година става по-зле.Улова ми беше само дребни каракуди 10-50гр. и много рядко по - големи около 100-150гр.
Ocean kayak Prawler 13
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Някой колега да е ходил на манастир наскоро и да сподели отзиви и имал ли е успех
gufiii
новобранец
новобранец

Мнение от gufiii »

яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира :)
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

gufiii написа:яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира :)
Колко са големи рибите колега,язовирът колко е голям,дават ли да се нощува и каде се намира? пускаш мухата без сериозна информация
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

Някои може ли да даде информация за яз.Есеница, такса ,какви риби поддържа,дали някои е имал слука скоро?
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

gufiii написа:яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира :)

ако е същият язовир които си мисля......, а та около калугерица много няма

150 парчета - най-вероятно това са комари :lol: , но как точно се ловят на плувка още не знам

Такста била 5 лв , рибата не се плащала - ами как да се плаща , то такава там няма от години :twisted: :twisted: :twisted:

аре със здраве :drinkers:

ПП- сега като се замисля тези 150 парчета са най-вероятно рибки - но от онези кубинките (дриги техни имена съм чувал говедарки ) - не знам как точно се казват - малка плевелна рибка с едни малки бодилчета по устата
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

s_toshkov написа:

ако е същият язовир които си мисля......, а та около калугерица много няма

150 парчета - най-вероятно това са комари :lol: , но как точно се ловят на плувка още не знам

Такста била 5 лв , рибата не се плащала - ами как да се плаща , то такава там няма от години :twisted: :twisted: :twisted:

аре със здраве :drinkers:

ПП- сега като се замисля тези 150 парчета са най-вероятно рибки - но от онези кубинките (дриги техни имена съм чувал говедарки ) - не знам как точно се казват - малка плевелна рибка с едни малки бодилчета по устата
колега някой май те е метнал (ако става въпрос за същия язовир де ;) ) арендатора пуска само негови близки приятели и то не винаги
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”