Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- kolintodorov
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Някой ходил ли е на Блъсково?
-
- ще става разбирач
Никой ли не знае как стои въпроса с раците на Звънецbedini1973 написа:Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им

Mисля,че беше 15 лв.на рачилоbedini1973 написа:Никой ли не знае как стои въпроса с раците на Звънецbedini1973 написа:Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
RAAZIEL написа:Mисля,че беше 15 лв.на рачилоbedini1973 написа:Никой ли не знае как стои въпроса с раците на Звънецbedini1973 написа:Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
Миналата сряда искаха 10 лв на ръчило
-
- ще става разбирач
Благодаря Ви за отговорите колеги!Дано си заслужава ходенетоs_toshkov написа:RAAZIEL написа:Mисля,че беше 15 лв.на рачилоbedini1973 написа:Здравейте колеги!Искам да попитам дали на Звънец е разрешено ползването на ръчило или вентер за улов раци.Въдици не смятам въобще да вземам със себе си-само за раците ме интересува дали е разрешен улова им
Миналата сряда искаха 10 лв на ръчило

-
- новобранец
Колеги, някой знае ли какво е положението на язовир Калиманци, какви са условията и дали дават да се нощува с палатка там?
В момента още не съм решил къде да отида- на Калиманци, на Г. Киселово или на язовира до Обротище, но мисля да бъда 2 дни с палатката на някой от тези язовири, така че приемам препоръки и съвети всякакви
Благодаря предварително за отговорите!

В момента още не съм решил къде да отида- на Калиманци, на Г. Киселово или на язовира до Обротище, но мисля да бъда 2 дни с палатката на някой от тези язовири, така че приемам препоръки и съвети всякакви

На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
И на трита язовира дават да се нощува и таксите им са по 10лв на човек за по три въдици. Друг е проблема за рибата в тях. Калиманци - много дребна таранки и евентуално някое шаране не повече от кило - сянка забрави, Оброщиче същата работа но без таранка, много водорасли има и е обрасъл /Инфо от предната седмица/, Ген. Киселово същата работа но има места със сянка. За същите пари и малко по красиво и евентуално с късмет можеш да пробавш николаевка или Звънец пак с такси по 10лв но поизлиза риба от време на време.Харпунджия написа:Колеги, някой знае ли какво е положението на язовир Калиманци, какви са условията и дали дават да се нощува с палатка там?![]()
В момента още не съм решил къде да отида- на Калиманци, на Г. Киселово или на язовира до Обротище, но мисля да бъда 2 дни с палатката на някой от тези язовири, така че приемам препоръки и съвети всякакви![]()
![]()
-
- новобранец
Благодаря за изчерпателния отговор, колега!!!И на трита язовира дават да се нощува и таксите им са по 10лв на човек за по три въдици. Друг е проблема за рибата в тях. Калиманци - много дребна таранки и евентуално някое шаране не повече от кило - сянка забрави, Оброщиче същата работа но без таранка, много водорасли има и е обрасъл /Инфо от предната седмица/, Ген. Киселово същата работа но има места със сянка. За същите пари и малко по красиво и евентуално с късмет можеш да пробавш николаевка или Звънец пак с такси по 10лв но поизлиза риба от време на време.
За николаевка знам, че сега е голяма навалица там, но за Звънец мога да помисля

Когато се върна, ще пиша за резултата от излета

На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
На 14 и 15 бях на Засмяново за последно тази година. Положението с язовира с всяка година става по-зле.Улова ми беше само дребни каракуди 10-50гр. и много рядко по - големи около 100-150гр.
Ocean kayak Prawler 13
Някой колега да е ходил на манастир наскоро и да сподели отзиви и имал ли е успех
яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира 

Колко са големи рибите колега,язовирът колко е голям,дават ли да се нощува и каде се намира? пускаш мухата без сериозна информацияgufiii написа:яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
Някои може ли да даде информация за яз.Есеница, такса ,какви риби поддържа,дали някои е имал слука скоро?
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
gufiii написа:яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира
ако е същият язовир които си мисля......, а та около калугерица много няма
150 парчета - най-вероятно това са комари

Такста била 5 лв , рибата не се плащала - ами как да се плаща , то такава там няма от години

аре със здраве

ПП- сега като се замисля тези 150 парчета са най-вероятно рибки - но от онези кубинките (дриги техни имена съм чувал говедарки ) - не знам как точно се казват - малка плевелна рибка с едни малки бодилчета по устата
- bad_santa
- научил се да хвърля
колега някой май те е метнал (ако става въпрос за същия язовир деs_toshkov написа:gufiii написа:яз.Калугерица . Колеги онзи ден ми казаха за 3 часа 150 парчета на плувка. Таксата била 5 лв , риба не се плащала нито въдиците.. Някои да коментира
ако е същият язовир които си мисля......, а та около калугерица много няма
150 парчета - най-вероятно това са комари, но как точно се ловят на плувка още не знам
Такста била 5 лв , рибата не се плащала - ами как да се плаща , то такава там няма от години![]()
![]()
![]()
аре със здраве![]()
ПП- сега като се замисля тези 150 парчета са най-вероятно рибки - но от онези кубинките (дриги техни имена съм чувал говедарки ) - не знам как точно се казват - малка плевелна рибка с едни малки бодилчета по устата

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!