Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Добре ,че си дал това инфо колега,мислех утре да ходя ,ама сега се отказвам.lazo65 написа:Днес на Хераково "боклука"от 05.00ч до 12.00ч само дребна каракуда на бял, на царевица все тая. Не дава да и хвърлиш. Няма плувка няма дъно-все същото. Чат-пат излезе някоя колкото длан ама рядко.Повечето не могат да лапнат и царевицата. Иначе водата се е избистрила и гьола не го изтакат - спаднал е 20-30см колкото се е изпарила.
-
- научил се да хвърля
Колега "saksi" и аз съм от Божурище, а това е пощата ми- lazo_65@abv.bg. Дай тлф. номер да не "спамиме" в сайта, ще ти звънна!
Здравейте колеги,сега се връщам от гьоловете на враждебна под летището.Пълна 0,капо,геврек с дупка
. От 6.00 до 8.30 бях на малкия под летището точно,резултат никакъв.Стръв бял,торен червей,жито,хляб,захранка жито,бял червей,захранка (домашна)
тц не ще.После до 11.00 се преместих на големия и там същата песен.После викам айде да се върна пак там където бях сутринта нали доста стабилно бях захранил там постоях до 12.30 и вече не ми издържаха нервите и си хванах пътя
.На големия гьол чат пат само на дъно се вадеше някоя каракуда,която не ми бе цел,но дори и за спорта не ставаше не даваше много много и не си заслужаваше.Та за днес толкова със студена биричка ви казвам наздраве и да но съм помогнял на някого с инфото. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
То около София, полу-капото, а понякога и пълното капо си стана постояно
.
Така, че пийни биричката и другата седмица пак.
И аз се бях пригласил за същото място, ама в последния момент смених посоката към Пернишко, ама слабо и там
!
Никой не пише за Панчака ?
Как е в тази жега ?
Само Чируза ли ги лови там ?

И аз се бях пригласил за същото място, ама в последния момент смених посоката към Пернишко, ама слабо и там

Как е в тази жега ?
-
- фен клуб-скобар
Никой не пише и за Казичене.
Разбрах ,че имат нов собственик и било пълно с риба.
Ама си трае народа,не казва нищо.
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели.Днеска се разходих до Огняново.Не бях ходил от поне месец там.Очакванията ми не бяха големи.Успях да хвана десетина каракудета по педя,педя и малко,но само на фидера.На плувка само заподозрените, гнусни за мене раци.И на фидера,ако не ти удари до 10 минути значи рака си е свършил работата и трябва да се прехвърля.От къде се навади тая гнусна твар...Заключението ми е, Огняново април догодина.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- yaata
- фен клуб-скобар
И аз така чух, че е пълно с риба. Та вчера-4.8.12 вечерта заедно с още 4 приятели и общо 8 въдици / щека, мачове, фидери и шарански / при такса 8 лв. за брой имаме само една каракуда и те това е. Имаше около 200 автомобила и 400 човека сигурно.От 20:00 часа вечерта до 04:00 не се показа нито една риба-всичко бе умряло. Незнам, но аз съм разочарован от там.saksi написа:Никой не пише и за Казичене.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- разбира нещата
Аз пък да напиша за платената любов на седмиците.Собственика е почнал да пуска едни маломерни шаранчета 400-500гр.В събота вечерта до неделя сутринта две маломерки.На повечето колеги около мен даже не им и удари.Отписвам го и този гьол.
yaata написа:И аз така чух, че е пълно с риба. Та вчера-4.8.12 вечерта заедно с още 4 приятели и общо 8 въдици / щека, мачове, фидери и шарански / при такса 8 лв. за брой имаме само една каракуда и те това е. Имаше около 200 автомобила и 400 човека сигурно.От 20:00 часа вечерта до 04:00 не се показа нито една риба-всичко бе умряло. Незнам, но аз съм разочарован от там.saksi написа:Никой не пише и за Казичене.
и аз така разбрах от колега много слаба работа
само казват и заблуждават,че са пуснали много риба
а за панчака днес бях там ,на гумаджийницата от 8 до 18 часа един приличен костур около 20 см и много много таз годишната ясла.
дано съм бил полезен наслука
поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
- lif3house
- разбира нещата
За пънчака положението си е едно и също всеки път когато ида, баби и уклеи излизат и много гладни миниатюрни костурчета покрай тях. Искат си обаче храна за да се съберат. Лошото, е че почне ли да се променя нивото риболова спира.G.Petkov написа: Никой не пише за Панчака ?
Как е в тази жега ?
Нещо, което ме учуди, е че там винаги успех съм имал или с директен или с мач с фидер пробвах 1-2пъти и резултата беше трагичен, не знам може и от деня да е било, но последния път си бях набелязал едно много скътано трудно достъпно местенце и резултата беше много хубави едри баби и така риболова продължи около 2 часа и край почнаха да източват, нивото рязко падна с минути. Другия път ще пробвам на същото място с мач да видя резултата, че само с фидер ловя последните месеци.
Ей такива излизаха:

- koko_alfata
- новобранец
Здравейте колеги.Снощи реших да направя нощен риболов на 777-ци кв.Връждебна.Цяла нощ на плувка и дъно нищооооооооооо.Доста прилично и перйодично захранвах и пак ''0''.Стъв земин,бял,царевица.За жалост и колегите около мен нищо не хващаха,чат пат по-едно сомче или шаранче.Ако някой от вас е ходил там и знае някое хубаво местенце нека сподели. 

Колкото повече набира,толкова повече набира........
Пич , ако не се лъжа 777 във Враждебна си е един гьол,на който много трудно можеш да не си намериш место ... просто е бил лош ден за риболов ... щом никой в целия гьол не е хванал ...
Ето малко за Панчака.G.Petkov написа:То около София, полу-капото, а понякога и пълното капо си стана постояно.
И аз се бях пригласил за същото място, ама в последния момент смених посоката към Пернишко, ама слабо и там!
Как е в тази жега ?
Инфото ми е малко, защото е само от петък след работа, но е по-добре от нищо.
След едночасови преговори ме пуснах един час по-рано от работа /ще ми излезне през носа, но това е друга тема/. И газ от центъра до Панчарево за 18 минути т.е бях там към 16:52 ч. . Бях не стената с мач. Ако бях си взел и болото и бутилка минерална вода цена нямаше да имам, но от превъзбуда толкоз. Сложих ваглер 14 гр. /за него имах готов монтаж

Та в крайна сметка успях да поначесам крастата.
- geokir
- новобранец
Преди 2 седмици с едно приятелче направихме същото, за цяла нощ едно сомче около 700-800 гр и това е. Дори нямаше други пипания, и около нас същото извадиха едно подобно сомче и това е за цялата нощ.koko_alfata написа:Здравейте колеги.Снощи реших да направя нощен риболов на 777-ци кв.Връждебна.Цяла нощ на плувка и дъно нищооооооооооо.Доста прилично и перйодично захранвах и пак ''0''.Стъв земин,бял,царевица.За жалост и колегите около мен нищо не хващаха,чат пат по-едно сомче или шаранче.Ако някой от вас е ходил там и знае някое хубаво местенце нека сподели.
Четох в друг форум, а и магазинера от дето си взимам стръв ми спомена за някаква жица през средата на гьола за пускане на ток.... така че.. засега търся нещо друго в този район за фидер и плувка.
Как прекара почивните дни?
- Бях за риба, лових шарани.
- Колко хвана?
- Нито един.
- Тогава откъде знаеш, че си ловил шарани?
- Бях за риба, лових шарани.
- Колко хвана?
- Нито един.
- Тогава откъде знаеш, че си ловил шарани?
колега аз там хванах около 10тина костура следобяда само те ми кълвеха....нещото което ми направи впечатление и не бях виждал досега ...пред мен в голямата жега към 16.30 точно на малкия обраслия с водорасли савсем спокоино си почиваше огромна щука...докато си мятах плувката я заблязах на 1 метар от мен а тя си седеше леко в страни и си почиваше на сянката ...не бях виждал такова нещо в да речем "дивата" природа ..беше дълга поне 40 - 45 см ако не и повече.....после ме осети и изчезна за да се разходи от същото място един шаран ми се видя пак огромен само сиуета му видях как минава и изчезва....та се си мисля че риба има но как се хваща е друг въпросpiso написа:Здравейте колеги,сега се връщам от гьоловете на враждебна под летището.Пълна 0,капо,геврек с дупка. От 6.00 до 8.30 бях на малкия под летището точно,резултат никакъв.Стръв бял,торен червей,жито,хляб,захранка жито,бял червей,захранка (домашна)
тц не ще.После до 11.00 се преместих на големия и там същата песен.После викам айде да се върна пак там където бях сутринта нали доста стабилно бях захранил там постоях до 12.30 и вече не ми издържаха нервите и си хванах пътя
.На големия гьол чат пат само на дъно се вадеше някоя каракуда,която не ми бе цел,но дори и за спорта не ставаше не даваше много много и не си заслужаваше.Та за днес толкова със студена биричка ви казвам наздраве и да но съм помогнял на някого с инфото.