Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Честита нова година колеги,да се сбъднат вашите мечти и успех през новата риболовна 2014 година.
Да бъдем всички живи и здрави. 

-
- фен клуб-скобар
Еееее заеби колега ти пък от майтап не разбираш -после щех да ти я върна въдицата няма да те оставя така
имам достатъчно мои
А за гориво давай и двеста това не е моя или на някой във форума работа-жив и здрав да даваш сто години за риби и гориво;)И като се видиме на реката някога да не вземеш да извадиш шмайзера и да почнеш да стреляш по нас
Сега остани със здраве и бъди щастлив:)

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Мерси подобно и ти жив и здрав!pano64 написа:Честита нова година колеги,да се сбъднат вашите мечти и успех през новата риболовна 2014 година.Да бъдем всички живи и здрави.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
Честита нова година
.
.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!! Смного много зраве и големи люспи да е обсипана новата 2014 !!!!!! 

-
- научил се да хвърля
За много години и за много риби колеги
! Повече ловете, по-малко се карайте, че от караници файда нема, да знаете! Ай со здраве! 

За много години колеги. Да сте живи и здрави.
На тунела има малка промяна в пасажа, част от него се е преместил. Вчера хванах за 5 часа 10 броя и откачих 2, въпреки, че беше 31ви не можах да се доредя до хубавото место
За ареса - успях и аз да го строша с хамалско изпълнение при замръзнали водачи с 2гр плувка, просто не е за вандали и трябва да се борави правилно с него, това е

На тунела има малка промяна в пасажа, част от него се е преместил. Вчера хванах за 5 часа 10 броя и откачих 2, въпреки, че беше 31ви не можах да се доредя до хубавото место

За ареса - успях и аз да го строша с хамалско изпълнение при замръзнали водачи с 2гр плувка, просто не е за вандали и трябва да се борави правилно с него, това е

Последно промяна от topsoft на Сря Яну 01, 2014 3:17 pm, променено общо 1 път.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Честита да Ви е Новата 2014 година! Пожелавам Ви много здраве, повече усмивки по лицата и повече улов на реката!
На всички колеги, които днес празнуват имен ден им пожелавам с гордост и чест да носят името си.
Накрая искам да отправя призив към всички - да бъдем по-толерантни един към друг и да уважаваме всяко чуждо мнение! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
На всички колеги, които днес празнуват имен ден им пожелавам с гордост и чест да носят името си.
Накрая искам да отправя призив към всички - да бъдем по-толерантни един към друг и да уважаваме всяко чуждо мнение! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Честита Нова Година! Здраве, късмет и слука!
И да не си криете местата-има за всички

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
а тва неnaskobo написа:
Честита Нова Година! Здраве, късмет и слука!
И да не си криете местата-има за всички

- indalo
- фен клуб-скобар
За много години, здраве и късмет на всички ви. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Жив и здрав и ти !indalo написа:За много години, здраве и късмет на всички ви.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

За много години ! Живи и здрави ! 

[quote="topsoft"]За много години колеги. Да сте живи и здрави.
[/quotе
аз моя Арес го оправих - вече, горе долу.
Съжалявам за случилото се с твоята въдица. Явно с нашия късмет единственото което трябва да държим по празниците е чаша с вино и още нещо.

аз моя Арес го оправих - вече, горе долу.
Съжалявам за случилото се с твоята въдица. Явно с нашия късмет единственото което трябва да държим по празниците е чаша с вино и още нещо.
скобара е риба проклета

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги!
Прочетох малко от темата и останах с впечатлението , че сте повече скобарджии, но ще споделя и някои неща за кефала по реката.
1.Скобар имаше в добри количества тази есен под Първия бараж на Струма под Покровнишкия мост от страна на пресевната. Но рибите бяха капризни и кълваха само при по високо ниво или замътване. Добра стръв за есента е зеленото нишковидно водорасло, но него го има, чак на втория бараж.Кълве рано сутрин или след обед . Това за следващата есен
Днес реката беше много малка и бистра. Не видях нито една риба да скача. Нямаше и рибари.
2. Зимен кефал. Според ю-тюба в Англия най-добрата стръв е тесто от миризливо сирене ,трохи и маргарин или със синьо, чедър, трохи и маргарин. Не съм пробвал.
Но бях единствения който зимата хващаше кефали на рибка.Вадех от водораслите горчивки и псеударазбори.Убивам ги след това с голяма игла-през устата, покрай гръбначния стълб и вадя през опашката. Рибката се спуска до малка тройка дето и влиза в устата а клубът накрая се закача за вирбел с малка тежест. (Дано си го представихте). замятам в най-дълбоката част на големи вирове близо до течението. Кълве малко преди стъмване 1-2 риби, но големи.
Или капо разбира се
Виждал съм дори зимен риболов на мрени.Кълвяха на плувка на малки червеи в специлано почистено за целта с кол огледалце в едно паднало дърво.
Реката много се обезриби и сега ходя само на раходка и чакам лятото и шараните
Наслука!
Прочетох малко от темата и останах с впечатлението , че сте повече скобарджии, но ще споделя и някои неща за кефала по реката.
1.Скобар имаше в добри количества тази есен под Първия бараж на Струма под Покровнишкия мост от страна на пресевната. Но рибите бяха капризни и кълваха само при по високо ниво или замътване. Добра стръв за есента е зеленото нишковидно водорасло, но него го има, чак на втория бараж.Кълве рано сутрин или след обед . Това за следващата есен

Днес реката беше много малка и бистра. Не видях нито една риба да скача. Нямаше и рибари.
2. Зимен кефал. Според ю-тюба в Англия най-добрата стръв е тесто от миризливо сирене ,трохи и маргарин или със синьо, чедър, трохи и маргарин. Не съм пробвал.
Но бях единствения който зимата хващаше кефали на рибка.Вадех от водораслите горчивки и псеударазбори.Убивам ги след това с голяма игла-през устата, покрай гръбначния стълб и вадя през опашката. Рибката се спуска до малка тройка дето и влиза в устата а клубът накрая се закача за вирбел с малка тежест. (Дано си го представихте). замятам в най-дълбоката част на големи вирове близо до течението. Кълве малко преди стъмване 1-2 риби, но големи.
Или капо разбира се

Виждал съм дори зимен риболов на мрени.Кълвяха на плувка на малки червеи в специлано почистено за целта с кол огледалце в едно паднало дърво.
Реката много се обезриби и сега ходя само на раходка и чакам лятото и шараните

Наслука!