Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
То в забраната пише кои са разрешени, колега....отделен е въпроса какво излиза....няколко поста по-напред(на предната страница мисля че се пада) съм писал за моя излет на една от корекциите на Янтраdan10 написа:Някой да има някакво инфо за старите корите на р.Росица и р.Янтра? благодаря предварително !СПЕШНО
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди ден-два пуснах запитване до ИАРА коя аджаба е тая корекция на р.Янтра в Русенска област, на която може да се лови през забраната, тъй като от Заповедта не ставаше ясно.
Ето и отговора:
"Уважаеми г-н Атанасов, благодаря Ви за правилната забележка.Естествено, че няма с.Карапце, а става въпрос за с.Каранци.Допусната е правописна грешка в София.А риболова е разрешен в корекцията в местността "Кривушата",от лявата страна на р.Янтра(ако е срещу течението),на 5км.южно от гр.Бяла, 5км.северно от с.Каранци и 5км.източно от с.П.Косово.
Светли празници Ви пожелава Цветанка Георгиева - гл.спец."АО" в сектор "РК" Русе."
От казаното излиза, че може да се лови легално на корекцията отбелязана на следната снимка:

Ще се провери по празниците

P.S. Стрелката е малко крива ама да не ви пука

Ето и отговора:
"Уважаеми г-н Атанасов, благодаря Ви за правилната забележка.Естествено, че няма с.Карапце, а става въпрос за с.Каранци.Допусната е правописна грешка в София.А риболова е разрешен в корекцията в местността "Кривушата",от лявата страна на р.Янтра(ако е срещу течението),на 5км.южно от гр.Бяла, 5км.северно от с.Каранци и 5км.източно от с.П.Косово.
Светли празници Ви пожелава Цветанка Георгиева - гл.спец."АО" в сектор "РК" Русе."
От казаното излиза, че може да се лови легално на корекцията отбелязана на следната снимка:

Ще се провери по празниците

P.S. Стрелката е малко крива ама да не ви пука

Благодаря много! Сега по описания от теб път го намерих на гугуъл мапс.K.KOLEV79 написа:Минаваш през селото и излизаш посока божурово ,слизаш по един байр след селото и в ниското долу ще видиш табела която е в ляво а за язовира се завива в дясно,има път през селото но и да ти го обясня ще се объркаш ,по добре по царския път карайdelig написа:Как се стига до водоема на Юпер? На гугъл мапс не мога да го намеря този водоем.

риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
-
- кандидат преподавател
Колега я се замисли само може ли в какъвто и да е водоем да има сама таранка.deto_g написа:На Юпер освен каракуди нищо друго няма! Тия шарани, амури и особено сом си ги измислят обикновено арендаторите. Тоя гьол е абсолютно само с таранки. Казвам го от собствен опит.
Лично аз съм виждал директен згънат като скоба .И докато чаках с кепа комшията да доведе таранката да я гребна тя скъса и замина.
Митака също обикаля язовира с една Таранка и накрая го оплете и скъса.
Колегата има изваден амур 3 кг на директен.
Сестрата Павел има едно шаранче
Не казвам , че има кой знае колко големи риби но пък за 5 лв

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Някой нещо знае ли за Чифлика, от преди 1-2 дни да е инфото.
Дочух, че е вдигнал таксата на 7лв. и някакви 150-200 гр. шаранчета се ловяли... ?
Някой ако има ли тел. на собственика да ми го даде да му звънна.
Дочух, че е вдигнал таксата на 7лв. и някакви 150-200 гр. шаранчета се ловяли... ?
Здравейте, да попитам някой знае ли нещо за Званарци?
...and justice for all
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чифликаkutinchev написа:Някой нещо знае ли за Чифлика, от преди 1-2 дни да е инфото.
такса: 7лв./човек; шаран: 5 лв./кг.; амур: 5 лв./кг. щука: 9 лв./кг.; толтолоб: 3 лв./кг.
сом: 9 лв./кг.; таранка: безплатни
всеки ден от 6:00 до 19:00
Инфото е от Сунай....а лично не мога да кажа как е - не съм стъпвал там, нито мин. год. нито сега.....
Някой няма ли достоверна информация относно какво точно има в Чифлика. Примерно има ли шарани над 3-4 кг? Поне миналата година щука и сом нямаше и малко ме съмнява да има тази.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ооо да верно бях забравил .Ама като се замисля много Иедри тез таранки (мутанти) на Юперivo75 написа: Митака също обикаля язовира с една Таранка и накрая го оплете и скъса.
Дайте инфо за Босилковци ?
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Нещо главоболие ?!MiTKo_Fisher написа:

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Колега аз Босилковци съм го отписал ваобще като язовир докато не се смени собственика,миналата година беше 2 лева на човек и се плаща шарана-5 лева като си го хванеш ако изкаш да ти го хванат с серкме 6 лева,толустулоп 6 лева -ако ти го хванат 7лева,амур-5 лева с серкмето 6 лева,таранка фрии.Ако изкаш да ти обясня за какво съм го отписал този язовир ,на колегите дето бяхме на срещата в русе 18 и разказах . А ето една тема дето съм писал http://www.hvanah.com/index.php?page=shared&id=2091 ,за този хубавецMiTKo_Fisher написа:Ооо да верно бях забравил .Ама като се замисля много Иедри тез таранки (мутанти) на Юперivo75 написа: Митака също обикаля язовира с една Таранка и накрая го оплете и скъса.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Егати къде да отиде човек за риба 

в ТЕТОВО имаше един гьол-имаше таранка дали още може да се ходи на негоkutinchev написа:Егати къде да отиде човек за риба
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Да може да се ходи тамbg42 написа:в ТЕТОВО имаше един гьол-имаше таранка дали още може да се ходи на негоkutinchev написа:Егати къде да отиде човек за риба
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ