Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Пътя до там засега е добър, поне до следващия дъжд. Искам да ви се похваля, че днес кардинално реших проблема с бибаните. Цял ден лових на царевица. Всъщност от 9 до 12 си обикалях с празната кофа, докато не застанах на вярното място, в компанията на двама колеги от Сливен. Запукахме едни едри бабушки на царевица, една след друга, та чак ми стана неудобно за хорицата около нас, които вадеха рибки по 30 грама и бибани. Резултата е 48 бабушки (над средни до едри), 4 плувки по 1 гр. 7 куки номер 14 и много емоции. Но ... като цяло става ясно, че рибата вече не е там.
-
- сериозен играч
И от там ли взеха да идват колегиAstra_26 написа:компанията на двама колеги от Сливен.

Ами и там огладняха...майтап. 
Тази година не съм се записал още,но като гледам това маловодие,май ще пропусна.
В тия жеги,мирната риба тръгна по Тунджа и няма смисъл да се разкарвам до там. 

Тази година не съм се записал още,но като гледам това маловодие,май ще пропусна.

В тоз гьол,риба няма!
Да ги разстреляме, мамка им! Това е нашата река!jivko.uzunov написа:И от там ли взеха да идват колегиAstra_26 написа:компанията на двама колеги от Сливен.Аз мислех,че само от Ямбол ни навестяват.
-
- сериозен играч
Не с лошото колега,нали и ний ходим нататъка за риба...към техния вилаетvanio написа:Да ги разстреляме, мамка им! Това е нашата река!jivko.uzunov написа:И от там ли взеха да идват колегиAstra_26 написа:компанията на двама колеги от Сливен.Аз мислех,че само от Ямбол ни навестяват.

Никой не може да ти хване твоята риба...няма за какво да им се сърдиш.хайде наздраве

-
- новобранец
Не се сърдете на човека(vanio)-той не е виновен...
-
- ще става разбирач
колеги,на дигата на Мандра стават състезания по улов на риба с парашут и търмък.вчера минах от там голям калабалък,голяма работа .ИАРА що поне там не ги гони?
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Колега, ти като ги видя обади ли се на някой да алармираш?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес отново на Кирил и Методи се получи приличен риболов , на стръв шарен червей , пробвах и на царевица ама на нея почти нямах удари.Направих грешката да хвърля малко захранка с бял червей и за час и половина взех само една риба , чак като я обраха или като я отнесе реката рибата пак почна да кълве.Първият ми улов не беше много приятен още с хвълянето плувката потъна засечка и хванах парашут пълен с бибани , авера даде едно рамо да го изкараме с един прът.Риболова протече от 07:30 до 15:00

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- ще става разбирач
Пешо поздравления за улова при това нашествие на бибани , кажи ако обичаш някакво актуално инфо за Новоселци или Тръстиково .Ако прецениш може и на ЛС .Благодаря предварително !Pe6o_Tikvata написа:Днес отново на Кирил и Методи се получи приличен риболов , на стръв шарен червей , пробвах и на царевица ама на нея почти нямах удари.Направих грешката да хвърля малко захранка с бял червей и за час и половина взех само една риба , чак като я обраха или като я отнесе реката рибата пак почна да кълве.Първият ми улов не беше много приятен още с хвълянето плувката потъна засечка и хванах парашут пълен с бибани , авера даде едно рамо да го изкараме с един прът.Риболова протече от 07:30 до 15:00
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Няма нужда от ИАРА там.Той "колегата" VANIO ще събере групата и ще ги разпръснат.Все пак Мандра си е тяхна.fisherman555 написа:колеги,на дигата на Мандра стават състезания по улов на риба с парашут и търмък.вчера минах от там голям калабалък,голяма работа .ИАРА що поне там не ги гони?
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Баце нямам никаква информация за там 

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

-
- ще става разбирач
OK благодаря все пак за отговора !Жив и здрав!Pe6o_Tikvata написа:Баце нямам никаква информация за там