Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Извинявам се за грешка!! Имах предвит, че е малко по-тежка
Нека не спамим повече темата !

- prodigy666
- разбира нещата
а каза си им гоsashoart написа:абе вярно си е,че ти лепна много влакното....както и да е,не вдъхват много доверие Тикичките,ко да праиме..може и да има някой модел по-читав,ама не,мерси.

П.с как е реката замътила ли е малко поне или к*** ми янко

- indalo
- фен клуб-скобар
На 1ви е била сълзица. Дедо Коледа малко закъсне при тебе, но май нема да те пропусне. Зимай осмака и да се пофалиш къв е, а и как лови.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- SammY
- фен клуб-скобар
Едно е сигурно , като ловиш грамотно с всякаква въдица ще хващаш
1,5кг скобар не вярвам да счупи въдица дори и аванса да е на късане ( 0,10/12 повод ще изпрегне първи
) ... И при двете ми Тикви
влакното не лепи , но им замръзват водачите и искат обработка ... Всеки си решава сам коклко може да си развърже кисията ... ясно е че при наличие на знаци всеки ще лови с най-доброто ... и аз спирам , че верно голям спамер съм станал 

здравейте колеги аз пък се сдобих с макара shimano alivio 1000rc моля някой ако я е ползвал или я ползва да каже нещо за нея
-
- фен клуб-скобар
TICA CONVERGE! Ловил съм с въпросната Тика шарани на платени-издържа! Тоя модел вече не се намира!Една зелена е !Не беше моя но съм ловил с нея неколкократно!SammY написа:Честита да ти е колега ... Дълго и безаварийно ползване , но за теглото си малко в грешкаИма няколко по леки модела : Арес , Суинг , Пауърфул , (един модел с К който го забравих ) , дори Сигнала е по лек . Но и теглото им се разминава с обявеното . Моя Сигнал мисля , че беше 225гр при обявени 232гр , но не съм 100% сигурен , защото съм я теглил преди доста време
Колегата ми ги пореше здраво с нея! Строши се чак кога я удари в друга тояга при засечка на един платен -през средата гниек и навръщане до града не си говорихме повече

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Имам такава,само че е 2500 FB,ползвам я три години вече,има малко луфт,но още се справя-доволен съмВецев написа:здравейте колеги аз пък се сдобих с макара shimano alivio 1000rc моля някой ако я е ползвал или я ползва да каже нещо за нея
Колега, тази макара ще ти дойде изключително слаба за реката в този размер. Сега като се замисля, не знам за какво би могъл успешно да я ползваш.....Вецев написа:здравейте колеги аз пък се сдобих с макара shimano alivio 1000rc моля някой ако я е ползвал или я ползва да каже нещо за нея

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
рибарския дедо коледа дойде най - сетне ... фокус финеса 8 м ... дръжте се скобариindalo написа:На 1ви е била сълзица. Дедо Коледа малко закъсне при тебе, но май нема да те пропусне. Зимай осмака и да се пофалиш къв е, а и как лови.![]()

Защо мислиш така колега за болонезе колко голяма да взема бе ?topsoft написа:Колега, тази макара ще ти дойде изключително слаба за реката в този размер. Сега като се замисля, не знам за какво би могъл успешно да я ползваш.....Вецев написа:здравейте колеги аз пък се сдобих с макара shimano alivio 1000rc моля някой ако я е ползвал или я ползва да каже нещо за нея
Размер поне 2000. Като почне да ти пристъргва като обираш риба от течението ще разбереш защо. Да не говорим, че модела е трагичен....
Пробвай, ако нямаш проблеми си лови
п.п. С подобна макаричка, веднъж по Янтра един кефал 300гр. не можах да го прибера отиде на 20 метра надолу до брега - течението си го изнесе там. Познай дали я сложих някога отново на въдица....
Пробвай, ако нямаш проблеми си лови

п.п. С подобна макаричка, веднъж по Янтра един кефал 300гр. не можах да го прибера отиде на 20 метра надолу до брега - течението си го изнесе там. Познай дали я сложих някога отново на въдица....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- daanndo
- фен клуб-скобар
А честито колега,само килници да ловиш-кефа цена немаprodigy666 написа:рибарския дедо коледа дойде най - сетне ... фокус финеса 8 м ... дръжте се скобариindalo написа:На 1ви е била сълзица. Дедо Коледа малко закъсне при тебе, но май нема да те пропусне. Зимай осмака и да се пофалиш къв е, а и как лови.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ловя с Exage 4000. Мислех да я сменям, но ме посъветваха да не давам излишни пари и съм си доволен. Изобщо не ми натежава и обирам доста бързо
- indalo
- фен клуб-скобар
Честито, да ти лови много рибки и жилото да не спира да се тресе.prodigy666 написа: рибарския дедо коледа дойде най - сетне ... фокус финеса 8 м ... дръжте се скобари![]()
![]()
![]()
![]()

Чудя се луд ли съм или не съм.
Колеги дайте някакво инфо за района Железница ? Че утре мисля да отскоча за малко там. Река, ниво, риби и т.н ?
Поздрави !
Поздрави !