Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
мерси мерсиindalo написа:Честито, да ти лови много рибки и жилото да не спира да се тресе.prodigy666 написа: рибарския дедо коледа дойде най - сетне ... фокус финеса 8 м ... дръжте се скобари![]()
![]()
![]()
![]()

topsoft написа:Размер поне 2000. Като почне да ти пристъргва като обираш риба от течението ще разбереш защо. Да не говорим, че модела е трагичен....
Пробвай, ако нямаш проблеми си лови
п.п. С подобна макаричка, веднъж по Янтра един кефал 300гр. не можах да го прибера отиде на 20 метра надолу до брега - течението си го изнесе там. Познай дали я сложих някога отново на въдица....
Ще видим колега дано не излезе така пък и нали се сещащ че аз съм на 15 и повече пари за макара немога да давам защото съм още в началото на този риболов по нататък ще взема и по голям клас

Тя макарата си работи по предназначение, дано не ти е малък размера само.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Колеги можете ли да ми предложите някаква макара за болонезе за струма до към 50лв, че не мога да разбера каква да си взема.
-
- ще става разбирач
Днес пак бях на реката на огромният разлив под Покровнишкият мост постоянно скачаха скобари. Имаще над 10 колеги повечето капо, другите с по 1-2 хилави скобарчета.
Един господин замяташе безспирно на кус-кус и постоянно говореше по хенадсфрито си, без да има удари, но по едно време спомена за няква торта от паланчинки, мен ми се дояде и си тръгнах. Това се случи в 16:22..
Един господин замяташе безспирно на кус-кус и постоянно говореше по хенадсфрито си, без да има удари, но по едно време спомена за няква торта от паланчинки, мен ми се дояде и си тръгнах. Това се случи в 16:22..

- forever_2pac
- научил се да хвърля
Ето малко инфо от преди седмица http://ribolovenizlet.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от forever_2pac на Пет Яну 03, 2014 5:21 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Края превъртях, ще пускам бяла мряна. 

-
- сериозен играч
днеска трети неуспешен...че одим чак кога дигне реката и замати ...и се разредат малко рибарите,не бех одил по бл град одавна...ного рибар ного нещо ...
Аз си мислих, че това е невъзможно, ама майстор не си крие капотите- знае че са изключениеvenci72 написа:днеска трети неуспешен... ...

Венци, за много години!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
е тва е от днеска от Железница стръв троха реката бистра сутринта нямаше мн хора после се напълни.имам и 5 6 откачени нз защо с owner funa 14 бях всички риби бяха за устата и всички си плуват обратно 

- Прикачени файлове
-
- 1556612_10201523071702799_972166750_o[1].jpg (167.04 KiB) Преглеждано 691 пъти
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
малиии метката легендата земиииmetoo написа:Края превъртях, ще пускам бяла мряна.

-
- вече хвърля и на тежко
еваларкаbounce написа:е тва е от днеска от Железница стръв троха реката бистра сутринта нямаше мн хора после се напълни.имам и 5 6 откачени нз защо с owner funa 14 бях всички риби бяха за устата и всички си плуват обратно

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- indalo
- фен клуб-скобар
bounce, супер риболовче си направил. АЗ мислех през седмицата, ма май като Венци ще задържа, че много нервно мамка му.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Е тва е риболов-без много дърдорене човека казва стръв троха и всички за устатаbounce написа:е тва е от днеска от Железница стръв троха реката бистра сутринта нямаше мн хора после се напълни.имам и 5 6 откачени нз защо с owner funa 14 бях всички риби бяха за устата и всички си плуват обратно

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
Венци ... тука по Благоевград нема се разредат до летото 100 % освен да изловат по големата част от пасажите и тогава да се откажатvenci72 написа:днеска трети неуспешен...че одим чак кога дигне реката и замати ...и се разредат малко рибарите,не бех одил по бл град одавна...ного рибар ного нещо ...