Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Туните са около Атон и залива след него от хиляди години :mrgreen: :drinkers:
Да ти кажа горе долу там бяхме ... явно не се размножават :lol: :lol: :lol:
Ма миналата година като вадихме лодката и на брега се търкаляше една глава към 15 кг :shock: колегата като видя кви зъби има и каза - добре,че не ни удари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А ти за кво си ми ..... теб 20 кг сомове те правят Мата Хари за туни че одиш :axe:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:....
А ти за кво си ми ..... теб 20 кг сомове те правят Мата Хари за туни че одиш :axe:
:lol: :lol: :lol: Он знае... :wink: ., поне вземи Мата Хари и ще си по-доволен... :lol: :lol: щото с Троли Хари може да останеш валат и без Кара кольова риба.... :lol:
Правило номер 1- Няма да се събираш с аматьори....., дори и с мен... :lol:
Правило номер 2- Няма такова точно парвило, като правило номер едно..... :lol:
Правило номер 3- Прочети правило едно и продължи напред ... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Абе то правилата са за да са нарушават :lol: :lol: :lol: ,ама представи си (знам че е трудно)че трябва да промениш онез имена под аватара си и първото да почва с Т :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и да завършва на УЛ само килограмите не знам как ша ги докара с тез влакна дет ги ползва :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Това никога няма да стане де БМ, не ти ли е ясно.. :wink: . :wink: , но с голямо удоволствие, ако аз хвана Биг Хай Ван.. :lol: ., тоя да знаеш е виетнамец от средното общижитие от ВУ.. :lol:
ще му туря едно малко т..., пред името ми за дикиш.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ама как да не ми е ясно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аз за туй ти казах да си представиш,че и самото представяне пак е трудно :lol: :lol: :lol: :lol: ама то и Тролката сигур е престанал да си представя :lol: :lol: :lol: въпреки че за него е лесно(да си представя) :D 100КГ СОМ С 0,30 моно,чакай ,че и аз започнах да си представям :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:А.....) :D 100КГ СОМ С 0,30 моно....
Не е моно бе, а фирмено, нящо беше, като мома.. :lol: ....или беше момо или сън момо или момой момо... :lol: , ама се скъса....а... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:С 0,30 моно,...
Не беше, дори и това :wink: ,а 0,28....ияхаааа..ама послъгва малко....знам от нейде,
Стоманчо-чикиджи, може да поясни, ама имат май договор за не нападение.. :lol: .. я, кажи де стоманчо, колко мм беше пърмака... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: Ако е мома на 30г или дай боже на 28 може и да скъса някой мъж дет тежи 100 оки :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

влакното Розето...де.. :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

, ама се скъса....а...Чакай,че се сетих,не скъса ами се развърза възела на сиигуар,сега не ми са рови из темите ама ми е пред очите една черна подложка и отгоре развързаното моно и облещения герой :shock: как тъй му са е развързало моното :shock:
Марк Твен
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Не сиигуар, има едно на ,,Сунгурлар,, то не се развързва,а връзва,мисля ,че беше 0.22 .....билки!!! :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ууй.. :lol: .,вярно де, ама това е влакното на троли с марка-сии-гурурото-облещеният два пъти . :lol: ..на 0,28 мм.., ами как няма да му се развърже, нали, като го погледне и до там му е.. :lol: , .само се развързва при поглед му само..., :lol: , ако му бяха платили бая пара за хвалбата, щеше да го изкара шарана, ама....не .... :wink: :lol: .
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ще ви скъсам аз,хубаво щави изкъсим на квот съ сетите! :mrgreen: :drinkers: На тъз линия щъ ти дръпна Каруцубаруту,та стой тъ глеай! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:А ти за кво си ми ..... теб 20 кг сомове те правят Мата Хари за туни че одиш :axe:
Споко,скоро сите сомове че ги изловим и неам друга работа! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Абе то правилата са за да са нарушават :lol: :lol: :lol: ,ама представи си (знам че е трудно)че трябва да промениш онез имена под аватара си и първото да почва с Т :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и да завършва на УЛ само килограмите не знам как ша ги докара с тез влакна дет ги ползва :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Е това е градация,у Тича паметник ми дигнаха,ся прескочих и Красивия от аватара на Ицо и то без да одя до гьола! :D Пледстаи си,ако отидем верно за сомове какви висини че стигнем,че не моем се сетим! :drinkers: Примерно,на Орлов мост съм фърлил око! :wink: А? :drinkers: Или Пловдив по ше му отива-Тролинград! :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”