Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Здравейте колеги. Ходил съм на почти всичко платено около Пловдив, но напоследък съм много доволен от язовира до Белащица. Има само шаран, от 2 до 6 кг, много чист и вкусен. Днес отново го навестих и въпреки ужасната жега хванах 2 броя.
-
- научил се да хвърля
botev112 написа:Здравейте колеги. Ходил съм на почти всичко платено около Пловдив, но напоследък съм много доволен от язовира до Белащица. Има само шаран, от 2 до 6 кг, много чист и вкусен. Днес отново го навестих и въпреки ужасната жега хванах 2 броя.
БАте,обясни по-подробно как да се стигне до язовира и какви са условията,такси,рибата как се плаша и т.н...
От околовръстното завиваш на първата табела за Белащица,на ресторант Черен Петър завиваш на дясно и си на язовира.Такса 5 лв.рибата се плаща отделно,язовирът е малък но е дълбок,ходих да го видя,от 10 човека рибари,никой не беше хванал нищо,много дребосък и слънчак,за мен лично на Куклен е по евтино и няма дребосък,когато съм ходил валат не съм се връщал.На слука.

- stelco
- ще става разбирач
Колега ,кога последно си ходил на Кулнен ,защото ние ходихме преди около две седмици и беше ужасно от към точно дребна риба.Малки каракуди и тем подобни ловихме и ги пускахме ,по едно време дойде една баба където събира таксата ,и каза да не пускаме рибите обрано,защото били пълно с тях, и ни даде една кофа да ги събираме.Наистина валат няма как да останеш. 

На Белащица от 4 излета имам 1 валат, като другите пъти нямам под 2 шарана. Взема предимно на царевица, като съм хващал и на бял. 5лв. за кг. Странното е че почти винаги ми взема около обед. Щом жената, която по принцип не обича риба, казва че по вкусен шаран не е яла, а и малкия сериозно хапва. Рибата, доколкото разбрах е докарана от Стрелци. Колегата над мен обясни точно как се стига. Наслука.
Ще ви бъда благодарен ако някой даде някаква информация за Езерово, откъм Драгойново. Не съм ходил от 7-8 години там, а имам много добри спомени. Имаше каракуди по 800-1кг., и добри шаранчета. Говоря за аза, където се влива рекичката. Ако някой е ходил скоро, моля да сподели-отново ли е само такса и рибата не се плаща, и колко е.
-
- научил се да хвърля
Таксата е 10лв рибата не се заплаща отделно.Но каква и колко риба ще уловиш си зависи от теб,има много 

Вчера на Стрелци,тоя дето е 10 лв и до 5 кг. шаран,пълна измама за 8 часа 6 човека и 22 въдици във водата нито една риба над 100грама,явно са го изгребали и сега само събират пари от мераклии като нас.Повече няма да стъпя там.

- djhammerhead
- новобранец
Здравейте колеги! Някой има ли актуална информация за язовир Черноземен?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Черноземен - къде пък има там язовир?Толкова пъти съм минавал оттам и досега не знам да има язовир.
Интересно - някой колега може ли да даде повече инфо - какъв е статута и каква риба се лови в този там.
Интересно - някой колега може ли да даде повече инфо - какъв е статута и каква риба се лови в този там.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- djhammerhead
- новобранец
Има табела "Спортен риболов" малко след като се влезне в селото откъм Пловдив. Ето линк къде се намира язовира:
http://wikimapia.org/#lat=42.387839&lon ... 4&l=11&m=b
Питането ми е за него, ако някой знае нещо.
http://wikimapia.org/#lat=42.387839&lon ... 4&l=11&m=b
Питането ми е за него, ако някой знае нещо.
-
- сериозен играч
Колега ходи ли на Правище и ако да,то ще споделиш ли как мина риболова ти?Вуйчо-Ваньо написа:Благодаря,колеги.Ако има нещо интересно ще драсна някой ред.

-
- ще става разбирач
ХАХАХАаАХАХАХААХА,мтова е идеята ве пичове ходете оище по платен ите гиолове,тя рибат е легална и всеки си я плаща на държавата!ХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Ай честито сега разбрахте че на държават не и пука за всички водоеми ,защото си има по-голем иизточници на пари!Радвайте и подкрепяйте такъв вид водоеми (гоилчета)-така ще просПЕРИРАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Ай честито сега разбрахте че на държават не и пука за всички водоеми ,защото си има по-голем иизточници на пари!Радвайте и подкрепяйте такъв вид водоеми (гоилчета)-така ще просПЕРИРАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Колега за Черноземен,да ти кажа че язовира наскоро е взет под аренда и е зарибен с доста едра каракуда и към 700 шарана от 1 до 5 кг.,каракудата си дава много добре на царевица,жито и червей ако имаш късмет и 2-3 шарана можеш да изкараш.Такса 10 лв. каквото си хванеш,дано да съм бил полезен. 

- djhammerhead
- новобранец
Мерси много за информацията, колега!