Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Дано да се случи.GODFATHER написа:Продължавай и някой ден ще се случи, това което всеки спинингист търсещ целенасочено СОМ желае-товарният влак![]()
п.п. Снощи отскочих на реката около Пловдив за 3 часа- от 19.00 до 22.00, НО пак пуснаха вода от Въча и еб....ха майката на пейзажа!!!
П.п. Тази вода от Въча дали евава (

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
НЕ-разтоянието от Пловдив до Д-град е голямо!!!fn1p написа:Дано да се случи.GODFATHER написа:Продължавай и някой ден ще се случи, това което всеки спинингист търсещ целенасочено СОМ желае-товарният влак![]()
п.п. Снощи отскочих на реката около Пловдив за 3 часа- от 19.00 до 22.00, НО пак пуснаха вода от Въча и еб....ха майката на пейзажа!!!
П.п. Тази вода от Въча дали евава () майката и тука ?
Даже след Садово е друго, но около и в града си е еб...ло мамата!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
марица в пловдив
здравеите колеги ако някои може да даде инфо за марица
става въпрос във самия град
и по конкретно за спининг
става въпрос във самия град
и по конкретно за спининг
Re: марица в пловдив
В самия град има добри места за спининг.В района на ВХВП, се държи щука и кефал.Между Герджика и ВХВП има един ръкав от към северния бряг,там има доста извадени зъбатки на изкуствени примамки.Наскоро ми се похвалиха с една.Около Пешеходния мост ,малко след бързата вода,също излиза кефал и с малко повече късмет и настойчивост - распер или някое дребно соме.Тази година още не съм ходил със спининга,но миналата успях да изкарам от всички видове,като най-масово излиза кефал.
На моста на 6-тия км, докато ловяхме на фидер до нас имаше спинингист,които изкара пред мен 1 кефал около килото.
На моста на 6-тия км, докато ловяхме на фидер до нас имаше спинингист,които изкара пред мен 1 кефал около килото.
Последно промяна от SONY на Чет Юли 22, 2010 3:51 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
вчера бях на реката на спининг два удара и двата се откачиха
единият удар бе зверски след 7--8 минути барба и здраво дърпане на аванса изправи троиките
направо да полудееш
единият удар бе зверски след 7--8 минути барба и здраво дърпане на аванса изправи троиките
направо да полудееш
- danev69
- сериозен играч
Между моста на ВХВП и Герджика. Имам приятели,които ходят редовно там и са много доволни. На мен също ми казаха че играели и малки сомчета.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
а по конкретно след панаира реката се разделя на два ръкава този от страната на панаира ми изглежда по надежден
В този ръкав има много кефал,но повечето е дребен.Тръгваш по-него от началото му, и я караш докато не се събере реката.Целия е пълен с кефали и дребни щучки.Даже като застанеш отгоре се виждат пасажите,но трябва буквално да пълзиш,понеже е плитко и бягат веднага,когато усетят нещо нередно.tinkovetc написа:а по конкретно след панаира реката се разделя на два ръкава този от страната на панаира ми изглежда по надежден
TICA FAN
- danev69
- сериозен играч
Поздрави за удара и дано другият път да го пребориш. На какъв воблер беше удара? Ако сменяш тройките и халките с по-качествени мисля ,че няма да имаш такива проблеми. Според мен при положение,че сома удря толкова рядко е недопустимо да се пропусне подмяната на тройките и халките.
Поздрав

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Ето това е истината,даже е задалжително да се сменят,а аз даже махам предната халка която е на човката.danev69 написа:Ако сменяш тройките и халките с по-качествени мисля ,че няма да имаш такива проблеми. Според мен при положение,че сома удря толкова рядко е недопустимо да се пропусне подмяната на тройките и халките.Поздрав

воблера е ъгли дъкинг синьо и бяло
троиките са си оригиналните на воблера чисто нов е
те не са лроблема
миналата година на същият модел един 20 кг хубавец и 2 броя по 10кг
между другото имах доста удари и то на качествени екзепляри но все се откачаха
или веднага след удара или няколко минути борба и пак откачане
те не са лроблема
Добре де като каза,че ти е исправил тройката как да не е проблема в тях ?

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С каква пръчка ловиш-това е много важен факторtinkovetc написа:воблера е ъгли дъкинг синьо и бяло
те не са лроблема

Личния ми опит казава така: Твърд, жилав връх-няма празно

При удар яка засечка, за да може след като е лапнал и ве4е се е обол, контрите да му се забият и те. След това през цялото време под напрежение, нито за секунда отпускане

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има едни тройки, които отговарят на здравина и износоустойчивост=VMC 2xtinkovetc написа:вчера бях на реката на спининг два удара и двата се откачиха
единият удар бе зверски след 7--8 минути барба и здраво дърпане на аванса изправи троиките направо да полудееш
За съжаление никой не ги внася в БГ-тук там има по някоя бройка, повечето пъти от интернет съм ги поръчвал.
Това, което го има тук и се доближава малко до VMC 2x e Owner

пръчката е sert спининг 2.7м с акция 50--80гр
след като удари винаги засичам здраво за да се забия куката хубаво в устата
но миналата година имах един случаи къдедо удари и след няколко минути го докарах до мене
воблера половината му беше в устата и само си отвори усата и воблера си излезе
направи ми впечатление че куките се държаха отпред на четките там е кост и не са могли да я пробият
и затова се откачи незнам при голям екземпляр и такова закачане от здравият напън дали не е възможно да се изправят
след като удари винаги засичам здраво за да се забия куката хубаво в устата
но миналата година имах един случаи къдедо удари и след няколко минути го докарах до мене
воблера половината му беше в устата и само си отвори усата и воблера си излезе
направи ми впечатление че куките се държаха отпред на четките там е кост и не са могли да я пробият
и затова се откачи незнам при голям екземпляр и такова закачане от здравият напън дали не е възможно да се изправят